lova do khlova,inace ovaj filmic je rofl,bas sam se nasmijao:)
Printable View
lova do khlova,inace ovaj filmic je rofl,bas sam se nasmijao:)
Totalno. Kako cu uzivat u tom sp iskustvu, jedva cekam. Jedinica mi je bila jedna od prvih takvih igara u kojima sam fakat uzivao i udubio se u to. Osim kaj si, u to vrijeme, morao biti na teskim drogama da shvatis pricu. Ostalo je bilo sve ok :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
http://www.gosugamers.net/starcraft/features/2472
Prema zadnjim informacijama, tkz. "Goody Bag" kojeg dobivaju svi koji prisustvuju Blizzconu Sne sadrži SBeta key za Starcraft 2.
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
To znaći da čemo kampanju moći odigrati 4 puta ali svaki put na drugačiji način. Stotine sati singleplayera, a nakon toga ekspanzije :pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
I više od 4 puta, a što je s dodatnim bonus achivementsima koji ti boostaju gamerski prestiž i moral ali i ego? :)
Pogledaj tu:
http://sclegacy.com/news/23-sc2/476-jul ... p-coverage
Jako dobar coverage.
101 Ways To Decorate Your StarCraft II Space Marine
:rotfl: neki su totalno kjut!
Oh-oh... The Always Connected Experience in Starcraft II.
Kontekst, FTW... sreća za Guest mode.
StarCraft 2 Screenshots Celebrate BlizzCon 09
Kako dobra starmapa :pray:
Dustin Browder: Nema bete ovo ljeto
Prema najavama Roba Pardoa, u novoj multiplayer platformi "Battle.Net 2.0" biti će tkz. "Starcraft marketplace" koji će sadržavati "normalne" i "premium"(wink,wink ;)) mape. Njihovo objašnjenje ovog postupka je poticanje kreatora mapa da rade bolje i kvalitetnije mape koje će moći naplatiti.
Novi Battle.Net 2.0 će korisnike svih igara "dovući" na jednu te istu platformu, znači u praksi ali i u teoriji će WoW i Starcraft 2 igrači moći komunicirati s Diablo 3 igračima uživo i slično (iako je Diablo 2 - Diablo 1 - Starcraft slična veza postojala i na starom Battle.Netu pa neznam koliko je ovo zapravo "pomak naprijed" osim za WoW).
Isto tako, od sada postoji tkz. "Master ID" da bi se spriječio abuse multiaccounta i slično, no zanimljivo je npr. ako počmete igrati Starcraft 2 i dodate hrpu prijatelja na friends listu, i zatim izađe Diablo 3 - možete za igranje Diabloa 3 koristiti svoj "Master ID" i tako vaši prijatelji koje ste stavili na friends listu ostaju postojani dok igrate novu Blizzardovu hack'n'slash uzdanicu.
Vaš singleplayer napredak je vezan uz vaš online account stoga možete nastaviti igrati singleplayer od save stateova s bilokojeg računala koji ima instaliran Starcraft 2 i ima pristup Internetu. Isto tako moći ćete pregledavati Battle.Net forum, skidati dodatni sadržaj i pratiti Blizzard i Battle.Net 2.0 vijesti kroz Battle.Net 2.0 sučelje bez potrebe za korištenjem Internetskog preglednika.
:pray: http://www.imagesforme.com/out.php/t...tarcraftII.jpg
Love the city. Napokon imamo civilno podrucje u Starcraftu. Grad je ljep i ima dosta detalja, jos samo da mi dopuste da ga sravnim sa zemljom :P .
Sumnjam da cemo biti u mogucnosti srusiti nesto, a iskreno da kazem nebi ni htio. (mozda ipak koju zgradu ili dvije).
Evo malo i novom battlenetu ;)
New Battle.net Screenshots Released
New Battle.net Details and Screenshots: Real ID, StarCraft 2 Marketplace, More
Ah, sad skuzio...postao i ovdje!
Fak, čudi me kako nitko ne trza na "premium" materijal i stalni online preduvjet kako bi igrao kampanju. :)
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mape neću kupovati ali kupit ću original igru tak da me briga što će se online spajat svaki put kad upalim igru.
:D= Citat =:
Let's meet within 1 hour and a half for the Closing Ceremony for maybe big announcements! The SC2 beta?
hope,hope,hope!!!
Inače, malo me smeta ova izravna uloga koju preuzimamo u Wings of Liberty-u ... Jim Raynor... prije u Starcraftu smo bili Executor, Cerebrate ili Commander a tog prema ovome više nema nego uzimamo direktnu ulogu lika iz igre.
btw. zamislite situaciju kad idete gledati neki replay (jedan od najboljih načina kako naučiti igrati - gledajući replyeve dobrih igrača):
Znamo da u Starcraftu 1 nismo trebali posjedovati mapu (u njezinom izvornom obliku) da bi gledali replay, on je bio u 2D okruženju i nije bilo problema.
E sad, u Starcraftu 2 pošto je i sam replay 3D biti će potrebno prvo skinuti odnosno posjedovati mapu u izvornom obliku da bi se mogao pogledati npr. odličan replay između 2 progamera ili najboljih igrača.
Problem nastaje kad u obzir uzmemo ovaj tkz. "premium" servis za stvaranje mapa, jer ćemo prema tome morati "kvalitetnije" mape plaćati, što znači da u slučaju da ne želimo kupiti neku mapu - možemo se i oprostiti gledanja replaya kvalitetnih igrača koji su možda igrali na njoj. Suma summarum: plaćati ćemo i replaye u Starcraftu 2?
Pretpostavljam kako onda mape moraju imati opaku zaštitu i ne mogu se prenositi samo tako. Inace bi jedan igrac kupio mapu i djelio ostalima besplatno.
Reiko,posto si veliki SC freak,pitanje;
Nakon sto instaliram Brood War ekspanziju,sto tacno dobijem s njom,jel imam nekih novih jedinica i klasa u skirmishu(ako i ima skirmish u SC,nisam jos igrao a treba mi neka strategija).Nadalje,donosi li ta ekspanzija neka graficka uljepsavanja na samu igru i dali ce se te kozmeticke dorade prenijeti i na samostalnu SC igru.Eto.
Donosi ti nove unite i nastavak kampanje. Graficka poboljsanja ako ih i ima, nisam zamjetiopa pretpostavljam da bas i ne.
Skirmish postoji...
Freak? :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ako te 10 godina igranja jedne te iste igre po 4-5 sati na dan (jedno vrijeme i 12+ :D) čini samo freakom ... ;)
Inače, dobivaš ovo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Brood_War
http://www.blizzard.com/us/broodwar/S<- Ovdje ti je baš sve lijepo izdefinirano i prezentirano koje su nove jedinice i misije.
Tu ti je sve objašnjeno koje su nove jedinice i naravno nove misije za kampanju. Osim toga, Starcraft multiplayer bez Brood War ekspanzije je doslovno nezamislim, odnosno praktički ne postoji jer nitko ne igra "Vanilla" izvorni Starcraft 1 na kompetativnoj razini odnosno kao multiplayer a da ne kažem koliko je toga ispravljeno s najažurnijim Brood War patchom. Na polju grafike se igra nikad nije mijenjala, pa tako niti dolaskom Brood War ekspanzije.
e necu placat mape da jebe rak raka.
Hehe Reiko, da mi je vidjet onda tvoj profile na battlenetu. Evo nešto što sam našao o custom mapama, ako će biti ovakve možda i kupim koju joNPrnY4K_4
Zanimljivo je kako sada ipak na Blizzconu Blizzardovci tvrde da će postojati LAN mogućnosti multiplayer igranja Starcrafta 2 no morati ćemo se ulogirati prvo u Battle.Net 2.0 radi autentifikacije. Nešto ala Steam i igre koje su na toj platformi - LAN postoji ali se mora proći mala rabota provjere kroz sam servis.
Znači ipak je zbog straha od piratstva... samo mi je malo smješno kako su prvo tvrdili da neće biti LAN-a zato jer "nije kompatibilan s nekim novim tehnologijama u Battle.Net 2.0" :D
Da, brijem da sam nabacio link na Diablo3 temi...enivej:
Blizzard Planning Pseudo-LAN Support for StarCraft 2, Diablo 3 to Follow Suit
Ima još nade za Novu... bar u nekakvom obliku. Dat ass. :)
http://kotaku.com/5345394/starcraft-gho ... arcraft-ii
Opa, evo filmica o novom battle.net-u ;)
BlizzCon 09: Battle.net Walkthrough Part I
BlizzCon 09: Battle.net Walkthrough Part II
BlizzCon 09: BattleNet Interview
edit:
OMG pogledajte ovo :pray: Uberlisk :shock: Likovi su ludjaci...
BlizzCon 09: Custom Editor Walkthrough
BlizzCon 09: Blizzard PanelS- voice cast, bas fora.
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Netko bi trebao napravit post poput "Blizzard announces microtransaction in new Stacraft 2 game" Na njihov forum. To bi ubilo blizzard u pojma. POšto je ovbo nešto slično, i meni se uopšte ne svidja... šta moraju zakidat lude na sve moguče načine... nemoš više kupit normalno igricu i igarat je ? ccc
http://www.gametrailers.com/video/blizz ... t-ii/54905
Poslušajte malo muziku u pozadini nakon 1:40, mislim da se radi o novoj Terranovoj "theme" glazbi.
Isto tako, fora mi je kako Sam na kraju kaže: "We have new race in Starcraft 2... race to finish it! :D" :)