oke dosta, niste tolko morali jer bum propal u skoli :o :D
EDIT veza nesto sere, izbrisite jedan post
Printable View
oke dosta, niste tolko morali jer bum propal u skoli :o :D
EDIT veza nesto sere, izbrisite jedan post
pes2008,ut 3,gears of war
Team Fortress 2
zanima me dal zna neko dal ima di za kupit shivering isles(expansion pack za oblivion) ili za dowload???
Ilegalne stvari ne dolaze u obzir. Pazi što pitaš, vidim da si nov, pročitaj pravila par puta. Nego, ovdje možeš kupiti Oblivion Shivering Isles, dostavljaju doma poštom, plaćanje pouzećem ili drugi fleksibilni načini= Citat =:
Izvorno postao NOMAD
:o si ti uopce procito njegovo pitanje...nema nikakve piratije u njemu...imas za kupit u crovortexu za nekih 250-280kn...a za dl nema...ime onaj neki direct2hard ili kak se vec zove,al to ti nista ne vrijedi...adovi su pobacani po fileplanetu i sl(tak da nije nikakva piracija)
edit:i taj direct2drive(tak se zove)se placa...tak da :roll:
D2D... Sumnjam da je to tražio.= Citat =:
Izvorno postao revenion
EDIT: Vidiš kako log je precizan... Editirao sam ga u 12:54
gle...nije spomenuo piraciju...znam na kaj si mislio al ipak...
nema piratije..
lik je rekao:
zanima me dal zna neko dal ima di za kupit shivering isles(expansion pack za oblivion) ili za dowload???
gdje ima kupiti?
Pa dao sam vam link. Crovortex, 275.00kn
EDIT: Ni ovo nisi quatao.... Pa je opet... Prikazao log zadnje promjene... Doooh. 1.00am
samo si editrao post nakon sat vremena...i to kad sam ja tek napisao da ima u crovortexu...mogo si sam novi post napisat,a ne se pravit pametan sad.
edit:onima kojima moj post nije jasan,lik je editirao svoj stari post tak da mi ispadamo debili...zato kaj nisam quoto njegov post tak da se vidi kaj je napiso...i posto je phpbb tolki debilitizam ne vidi se ispod log zadnje promjene...
Stari, pisalo bi onda zadnja izmjena... Možda kontrast tvog monitora ti nije prikazao plavi link.= Citat =:
Izvorno postao revenion
= Citat =:
zato kaj nisam quoto njegov post tak da se vidi kaj je napiso...i posto je php tolki debilitizam ne vidi se ispod log zadnje promjene...
:rotfl: Nemaš ti pojma što si upravo uvrijedio. Idi na prethodnu stranicu, preciznost PHPa i baze podataka ne možeš osporiti. Preporučam ti odeš doma naučiti osnove PHPa i baza podatka, onda nećeš laprdekati o nečemu što ne znaš. Kakvo quotanje... Ti ne shvaćaš da ti sam u svoju jamu upadaš. Tj. ti ispadaš debil sa ovakvim ispadima, je l'. Sorry stari, samo si me malo sada udario u živac. U biti, ovdje ti tvrdiš, svi su krivi, samo ti ne. Ako je PHP toliki debilitizam, koji vrag surfaš internetom?
Uglavnom, ja smatram da je tražio piratski softver. Isprike ako dotični član to demantira.
downloading is a crime= Citat =:
Izvorno postao misterante
bar je to prva reklam svakog DVD filma kojeg sam ikad pogledo...ipak ima piratije
nisam ja mislio na taj post...nego na onaj gore.ispod kojeg ne pise zadnja promjena...a bio je editiran.ili mi je kontrast fakat u kurcu,al daj ti meni reci kako onda ispod mog posta nema zadnje promjene?!
anw,sad sam provjerio/testiro,khm...kontrast je kriv,zato kaj sam jucer navecer prcko po monitoru da mi starci nebi skuzili da sam na kompu(malih problemcica sam imo :D ),pa se ispricavam ako sam te uvrijedio... :D :cry:
edit:i da,zasto nema nikad zadnje promjene?meni se nikad ne ispise...
edit2:sad mi se na gornjem postu ispisala>.>
= Citat =:
Izvorno postao Dropper
znači STEAM je ilegalan?smartass
onlajn marketing nije ilegalan kolko znam...
STEAM pay 'n' download.= Citat =:
Izvorno postao Dropper
pitao je kupiti covjek...nije rekao free download...rekao je kupiti ili za download...
jel može par dobrih igara za ps2? buraz mi (sebi) zbavio ps2.
San Andreas :D uf al sam mastovit.
tekken 5= Citat =:
Izvorno postao misterante
gran turismo 4
PES 6
a uglavnom su ti na ps-u sve serijali,znači dobre igre uvijek imaju više nastavaka
nest arkadno isto probaj...
Jak & Daxter serijal
Ratchet & Clank serijal
Evo neke za PS2:
God of War 1 & 2
Final Fantasy XII
PES 2008
KillZone
Bully...
Bully-Canis Canem Edit?
da....prakticnije mi je bilo napisat bully..paaa
Uz sve malo prije navedeno preporučam Prince of Persia The Sands of Time serijal (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones), lakša je kontrola nego na PCu.
= Citat =:
Izvorno postao Gamer X
da,samo što joj to nije ime,jer je zabranjeno to ime,ne pitaj zašto i na svima orginalnim igrama piše CCE i u skematiksima u igri
igrao.= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
koji je zadnji tekken?
Ma znam da joj to nije ime..i znam da je bully zabranjeno..pa su je preimenovali u cce...ali, opet...
Sto se tice tekken-a, zadnji je izasao Tekken 5