Evo nesto da ne otvaram novu temu.. pa procitajte sta se desava od previše igranja wow-a,.. jadan 15-to godisnjak...
http://www.thelocal.se/15742/20081117/
Printable View
Evo nesto da ne otvaram novu temu.. pa procitajte sta se desava od previše igranja wow-a,.. jadan 15-to godisnjak...
http://www.thelocal.se/15742/20081117/
Yay... prvo pusti sina da igra 20 sati, a poslije bi solio pamet drugima... dajte ljudi.
Nisam ja reako da treba oduzet locku Metamorphosu samo zbog toga jel j ima illidan u WC3!= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
A i Blizz bi nesto smislio....u vezi toga,sve u svemu bilo bi ofra igrat s Demon Hunterom,onako sljep vjerojatno bi imao neku drugaciju viziju svjeta!
Npr da vidi roguea i druju u stealthu, to bi bilo ok :D
najvjerovatnije nebi bio slijep,a i ako bi bio DH, onda bi sigurno imao samo dodatan dmg na demone u igri, i ništa drugo
najbolje sad da sa igranjem DH-a sve ti sivo, onak ko kad umreš
@ Aerial_51 ja neznam po kojoj finti, imal sam dva itema koji su davali imp stealt za 1 i master deception mi je bio 5/5 i lik me vidi :pray:
cijelu familiju i novinare našamarati ko volove...= Citat =:
Izvorno postao Lepro
@Demon hunter klasa - Illidan je svoj new and improved oblik dobio nakon što je upotrijebio lubanju mrtvog orka, rimembr? The Skull of Gul'dan
hheh evo da ja nesto pitam meni wow kao igra nije los ali me zivcira to da nekO moze 15 sati igrat pve mod cjelo vrime skupi se nas 20-50-100 nije bitno i tucemo po nekom bosu a uz to i grafika nije bog zna sta u danasnje vrijeme ja sam puno razmisljao izmedu wow-a i war-a ali po mom misljenju war je odlicna igra naprema wow-u pvp - rvr bolja grafika pq questovi pre odlicno a kad pogledam wow sve po staromod grafike itema svega osim sta expanzija popravi nes malo i to je to a sto me jos vise nervira kad igraci wow-a vrijedaju druge mmo-e kao da je wow svetinja ali po mom misljenju oni bi svi provali igrat nes drugo npr war ali kad vide koolko su novca potrosili i vremena a da ne govorim truda onda im se neda vise cut za druge igre pa dolazi do vrijeđanja sto bas nije pristojno svatko ima svoje misljenje ali nije li zabanije igrati pvp i rvr vise od pve-a ma dajte ono nemoguce da nije i ne kazem da u wow-u ima losih stvari npr sto se meni svida to su mountainsi pre odlicno ali kad bi wow postao nova igra mislim da se skroz promjeni grafika itemi abilitisi i kad bi postalo vise pvp i rvr igra sa ovakvim temeljom igrivosti uz odlicen likove mountainse i sve igra bi imala preko 11 miliuna igraca dosta vise npr mjesavina war i wow-a uz neke jos detalje kojih nema ni u jednoj od te dvije igre igra bi bila presavrsena to iskreno kazem privuko bi i rvr i pvp i pve igrace koji traze odlicnu zabavu uz odlicnu grafiku i cjelokupnu igru pa nek blizzard i ostale kompanije provaju razradit neki novi projekt koji ce imati sjajnu buducnost po mom misljenju.
o jebem ti isusa koji post :pray:
Koja rečenica :pray:
nijedan znak interpunkcije :pray:
može mi neko prevest taj post?
google translator baca error xD
:scared:= Citat =:
Izvorno postao ballas
oke, grafika u WoW-u je nadograđena cartoony grafika iz Warcrafta 3 i ako misliš da je gadna, vrati se svom WAR-u, jer grafika u WoW-u, bar po meni, nadmašuje i onu ubershiny glupost kakvu možemo vidjeti u krajsisu...
PVP u igri itekako postoji (world PVP > battlegroundsi)
što fali itemima i abilitiesima? dobar dio ih korijene vuče iz lorea (a lore je dubok...jako dubok)
igra već ima preko 11 milijuna igrača i bez WAR gadarija...
kaže se probaju...
točke, zarezi i ostali interpunkcjiski znakovi postoje s razlogom...
Ima točka na kraju! :P= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
jedno cu ti rec war ima jadnu grafiku a izaso je juce a wow prije 5 godina
e ballas kladim se da si pao hrvatski
edit: ko bi rekao, wotlk ima 7 giga oO
neznam kako al ja kad sa mskidao wotlk preko neta bio je 1,7gb (offical downloader) , ovo ostalo su vald pečevi (prijašnji)
~1.6gb pa do 1.9gb = Ako imate instalirane sve patcheve do zadnjega, onda skida ovoliko
~8gb = Ako ste na 2.x
waru ce se dogoditi isto sto i AoCu.AoC su svi hvalili i sve je bilo super prvih par mjeseci, ali nakon pola godine sta se dogodilo?Opa, prodaja je pala za 50%, e pa sad ti reci da WoW nije najbolji MMORPG svih vremena ako se usudjujes= Citat =:
Izvorno postao ballas
oke...kveščn, iz nekog meni nepoznatog razloga, morao sam reinstalirati WoW...(počeo sam dobijati WoW errore i nakon 2 prijave blizzu dopizdilo mi je...) te sam nakon nekog vremena pokrenuo instalaciju WotLK klijenta...međutim negdje na pola puta se instalacija skršila (nekakav runtime error) te sam ju ponovno pokrenuo...installer mi skida i instalira novi klijent...6,4GB međutim ne ide baš ujednačeno pa me zanima što će se dogoditi ako instalacija dođe do kraja skinutih fileova jer ide brže nego download...ovo je trenutno stanje:
http://i71.servimg.com/u/f71/11/71/19/94/th/wotlk10.jpg
i instalacija i dalje ide brže...hoće li stati i nastavljati kako se skidaju dijelovi ili će prijaviti grešku prilikom instalacije i natjerati me da sve instaliram od početka?
EDIT:
instalacija se opet skršila...
http://i71.servimg.com/u/f71/11/71/19/94/th/err110.jpg
Imaš negdje na blizzovom sajtu link za torrente (legalno je jer ih sam blizz postavlja da se lakše skine ako imate problema sa blizz downloaderom) pa skini preko njih pa tek onda instaliraj. Probaj tako =)
@yvohr:WoW je upravo proslavio 4 godine postojanja... /facepalm
fala majstore ali je proradilo...dunno how or wai...96% instalacije i sad idu ujednačeno :?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ja sam prešo s wow-a na war nakon 2 godine i mogu rec da sam dozivio preporod.Igra se uopce ne bazira tolko na predugom igranju i skupljanjem bezveznih itema,nego se bazira na orvr(otvoreni pvp)i necete nikad dozivit feeling kada 150 destruction playera ide u napad na keep protiv podjednako jakog ordera,toliko zabave,toliko smjeha zajebancije na jednom ventrilu gdje je oko 200 ljudi necete nikad cut.Kordinacija taktike ko ce gdje,gdje cemo im presrest put i wajpat ih sve do jednog,pa kad pokušavamo preuzet zonu da im se malo priblizimo gradu.Igra je duplo bolja od wow-a,al to ljudi ne priznaju zato što je wow kako da kazem vec tolko ušo u to vaše:''najbolji mmorpg svih vremena'' i ljudi jednostavno nemogu smislit mmorpg sa drugacijim tipom igre,grafike i ostalog.Npr coca cola company najjaca kompanija sa kolom i zaraduje najviše od svih ostalih slicnih proizvođača,zašto?? zato što je ona prva koja je smislila nešto takvo i jednostavno npr cola 21 ili sky cola nemogu konkurirat coca coli jer su ljudi toliko vec naviknuti na coca colu da ih opet večina kupuje coca colu nego sky colu.Wow je jednostavo postao pre dosadan za mene i jednostavno sam trazio nešto novo,a war je stvarno bio pun pogodak!!! Sretno sa wotlk-om i novim expanzijama.= Citat =:
Izvorno postao yvohr
200 ljudi na vent ?? ne hvala =) dosta su dvije zenske koje se svadjaju koja ce rec taktiku za bossa =)
nakon ponovnog citanja prckovog posta : lijepo sto si ti naso srecu u WAR-u , ali to nemora znacit da ce i ostali , WAR je bolji od WoW-a samo u nekim segmentima pvp-a ali cinjenica je da WAR nema gotovo nikakav pve ... i da sky cola suxa ozbiljno jednostavno joj okus ne valja... previse kofeina..
Znam,ja kad popijem pol litre nema spavanja :)= Citat =:
Izvorno postao lizard
Aj necu više off topik
AoC su svi hvalili prije nego je izašo,govorili su kako će biti ozbiljna konkurencija wowu,ali kad je izašo,kad su svi vidjeli nebalans klasa,i gigabajtne patcheve koje su morali skidati,interes je pao....ali s warom nije ista stvar,klase su poprilično balansirane,patchevi nisu veliki,novi pvp sistem,tako da war ima velike šanse postati nova konkurencija wowu,a sad ćemo sve vidjeti s vremenom,stvar je u tome da postoje razne vrste ljudi,postoje oni kojima je wow već dosadio,kojima se ne da po milijunti put ići na illidana,oni žele nešto novo.a postoje i ljudi koji jednostavno uživaju da mogu još jedanput doći do max lvla,klati bosseve na wowu...sve ovisi o ljudima= Citat =:
Izvorno postao yvohr
Da tako i ja nesto mislim samo tesko je priznat poraz, ali kak me to nervira kad netko stavi post da war-u fali pve-a(A WOW-U FALI PVP I RVR ) i da je samo bolji od wow-a u pvp i rvr modu. Ma ljudi ovo je nova igra skuzite to vise a sto ce nam toliko pve-a kao u wow-u to nije nikome potrebno, trebate provat too a ne samo vas 30vBoss jeea kako zanimljivo nema sta a lizard razmisli sta kome fali ili (pvp i rvr) wow-u, a kako si ti rekao (pve-dosadni) war-u
lol neko igra pve i nije ubio 2 playera u pvp-u i jednostavno to voli igrat i koji ce mu kurac onda igra koja se bazira na RvR ??? ja sam lijepo reko da je pvp bolji u WARU nego WOWU zato nemoj kenjat i produzi...
besides, tko kaže da WoW nema PvP? od world PvP-a, battlegrounda, arena...cijeli jedan segment opreme je posvećen PvP-u...
da ali taj pvp bas i nije neki ... bg pvp ovisi u kojoj si btl grupi isto kao i arene a world pvp je davno mrtav.
EDIT : i o kakvom ti porazu pricas ?? poraz ce bit priznat kad WAR bude imo 10 mil + accounta =)
ee i jesu li svih 10 milionaa acc-ova aktivni aj i to provjeri. Imaju meni dvojica frendova acc u wow-u pa vise ne igraju heh