sto posto će biti ono, ako ću krepati povući ću vas sa sobom :D= Citat =:
Izvorno postao LL21
Printable View
sto posto će biti ono, ako ću krepati povući ću vas sa sobom :D= Citat =:
Izvorno postao LL21
A ono, kao i do sada u seriji nešto će se čudotvorno dogoditi bez ikakvog objašnjenja.= Citat =:
Izvorno postao LL21
kada se dokopa F.L.E.I.J.A. - e da vidiš kako će mu se početi prozori stvarati= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Dakle, po meni se 20. epizoda Code Geassa pokazala kao utjelovljenje najboljeg iz serijala (dramatična priča i zapleti, zajedno sa zanimljivim likovima) i vjerojatno najgoreg iz nove sezone (R2) tako što se svelo na tako princip da "ako nemaš Geass, nitko i ništa si" vrijedi za većinu likova što je razočaravajuće.
Ipak, sad se tek stvari za ozbiljno zahuktavaju.... možda malo prekasno.
someone is going to become the emperor
anime su za djecu.
samo da nesto pitam, evo kupio sam i cetvrti dio ostrice besmrtnika i svidja mi se, ali posto mi je to prva manga/anime, još nisam prokužio je li to anime ili manga? :)
btw, ostrica besmrtnika, po mojem misljenju ima uber pricu te izvrsne likove, svakako procitati, a jos k tome moze se kupiti na kioscima :)
manga ti je japanski strip dok je anime japanski crtić... to su prve mange na našem tržištu tj. jeziku.... i još nešto manga oštrica besmrtnika manga pwna anime
Zapravo, anime verzija jako dobro prati (bar za sada) mangu, nešto što se ne može reći za dobar dio anime-a koji su bazirani na mangama.
Nova epizoda Code Geassa je bila precarska (Spinzaku.. :D) i Unknown je pogodio razvoj situacije, iako malo prerano za moj ukus.
Sad još samo da vidimo što Šnicel ima na umu.
ijao, ne znam za ostale al mene lagano počinješ nervirat ovakvim blentavim i praznoglavim izjavama. ako u neku temu nisi upučen nemoj spammat i pisat svoje takve nepotrebne i glupe komentare kojima se samo zamjeraš ostatku foruma= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Biti ograničen društvenim pogledima je za djecu.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Gledam Full metal alchemist, jedino zbog čega pizdim su oštećeni cd-ovi zbog kojih ni na jednom cd-u ne mogu pogledati zadnje dvije-tri epizode argh
Al dobar je anime, priča mu se fino razvija ima dobru dozu humora i nema onog preseravanja ko u nekim drugim serijalima :D
Još je dobar? Pogledaj onu kolekciju kratkih priča koja se bavi prošlostima glavnih heroja, stvarno stavlja stvari malo u perspektivu (inače, mislim da je LotGH jedan od rijetkih naslova koji se proteže preko 100+ epizoda i svo vrijeme ostaje odlična, čak toliko da se epizode tretiraju kao OVA uratci).= Citat =:
Izvorno postao LL21
Probaj gledati D.Gray-Man, mislim da će ti se svidjeti, a ima materijala sa jako malo zabavnih filera (sad će uskoro udariti 100 epizoda).= Citat =:
Izvorno postao Jopax
ajde preporuka za neki mračnjački anime,jako krvav.
elfen lied
nakon toga odgledaj Hellsing..
početi ću sa elfenom.
Pogledao novi Blade of the Immortal... i dalje je predobar/vjeran mangi, a isto tako je i jedan od onih rijetkih animea gdje likovi nemaju gigantske oči (samo to je odmah +1 kod mene). Ima krvi, golotinje, akcije i samuraja... što više mogu tražiti? :)
invaziju aliena i biseksualce?
4. svezak koji je na kioscima ili na internetu neki xy svezak? :)= Citat =:
btw, pogledao - zar toga ima i kao film?
ja sam procitao 4., i zbilja mi se svidio, posebno mi se svidja to sto manji nije neki uber leet samuraj (jedino sto ga cini posebnim jest njegova besmrtnost, koja u ovom slucaju umanjuje njegove vještine, jer budući da ne može umrijeti ne vidi potrebu da poboljsa svoje vjestine) kojeg pwnaju na pocetku, a na kraju otkrije neki hidden powah!!!!111 i ubije protivnika jednim beamom (previse dbza :)), vec se borba odvija ravnomjerno, a kraj je raznolik (SPOJLER za one koji nisu procitali 3. dio - npr., protiv one cure je izgubio), te nije određeno što je dobro a što je zlo, iako pratimo priču djevojke koja želi osvetiti svoju obitelj, pojavljuju se druga razmišljanja poput; "je li zbilja ispravno sasjeći mnoge ljude kako bi osvetili svoju obitelj, je li zbilja ispravno da još jedno dijete ostane bez oca, zbog osvete?". Sve u svemu, slažem se, predobar je.
Tentacle pr0n... GTFO. :)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
@TeraBajt;
Mislim na anime, koji je sada na 4. epizodi (ali i mangu sam čitao isto). I slažem se da, definitivno ne spada među površne uratke (iako se ovo vjerojatno više vidi u anime izdanju jer ono, očekuješ samo akciju i pokolje, ali dobar dio epizode ode i na razgovore i općenito razglabanja o filozofskim stvarima (ova zadnja sa onim slikarom je bila dobra)).
da, kraj je bio zaista neizvjestan dok se nije manji pojavio^^
Gledaj, moj savjet je da Naruto jednostavno IZBJEGAVAŠ u što širem luku možeš i radije pogledaš D.Gray-Man koji je masu puta bolji, a sad će i 100 epizoda... i koji ima malo filera koji su čak i zabavni, za razliku od Narutovih. Ali inače, Naruto ti je priča o Narutu koji želi biti ninja... u zatvorskom kombinezonu. Ne, stvarno - to je vjerojatno nešto što bi sada gledao da imam 10-12 godina, u tom je rangu (možeš doslovno vidjeti kako se štedi na animaciji kako epizode napreduju).
To gledati s 12 godina? Šališ se?
Druga vremena Soniče, takva da danas djeca nemaju problema sa ovakvim uratcima gdje mrtvi padaju svakih nekoliko epizoda (sjećam da smo ja, i drugi klinci, bili zasupnuti kad god bi netko poginuo, a danas je to svejedno).
elfen lied uopće nije loš...ali poprilično krvav...
Htio sam reći da je to previše idiotski za djecu od 12 godina... Ustvari, samo je previše idiotski.= Citat =:
... I'm no mind reader. :P
Inače, pogledao novi Code Geass.... epika je 0 u usporedbi sa prošlom epizodom (Spinzaku), ali sada su stvari stavljene u perspektivu, iako je većina i bila očekivana, samo štu su morali uvesti totalnoSpredvidljivi plot element za konačnu radnju.
Da, ja sam totalno za "Think of tha children!!1111"...