-
Re: Age of Conan
Vidim da brzo gubiš volju pri igranju igre.Pa malo se potrudi i pokušavaj više puta.Joj pa kaj bi ti reko da igraš wow.Kad se u wow-u ruši novi boss pa dok se vajpa 30,40 puta u istoj večeri i kad pomreš sve ponovo buffat,popit potove pripremit se.Ti bi tam poludio prvi dan :)
-
ma malo je zajebano igrat sa Bear shamanom ispod 20 lvla. sad je puno lakse skoro pa vise ni ne umirem i nemam problema :D
-
ovako imam jedan problem u AoC! kad pricam sa NPC-em nemam zvuka! samo tekst mi dolje lista al zvuka upce nemam! iso sam u audio options i stavio dialog na max ali i dalje nista!
sry na dounle post isao bih ja na edit ali ga nema!
-
ja imam slicno,samo sam imao dijalog u onom prvog gradu,poslije nema vise,to je valjda tako ili...
-
Nije nikakav bug već jednostavno NPC likovi imaju glasove samo u Tortage, poslije toga samo likovi vezani za Destiny Questovi imaju glasove.
-
kako lame! ima questova koje moras slusat (tj. citat) a kod npca teksta ima 4-5 puta po 5 redova! :S
-
-
ma je da 1. .1. 1. .1 .1 a kad on zavrsi a na mapi nemas oznacenu lokaciju di moras ic. al dobro snaso sam se, jest da sam quest radio 1h al ko ga jebe, digo sam lvl na njemu :D
-
E imam jedno glupo pitanje: postoji li AoC DEMO? znači da nije onlajn nego samo offlajn da vidim dali bu to meni šljakalo i kak to zgleda... pitanje je glupo ali događa se... :oops:
-
nema demo, bit ce sljedeci tjedan buddy program ukljucen pa ces moc probat...jedino probaj nabavit igru jer inace ces skidat 15gb
-
[hint]još da mi je buddy key od nekoga...[/hint]S:)
-
-
Jel mi moze netko na Battlescaru posudit 1.5g? Treba mi za mount =/
-
buahahahahha, na koljena i zaradi :)
-
eo napokon dozvolili su te vražje buddy keys.Znači tko hoče probat igru neka mi pošalje e mail na pm ili ovdje napiše a ja ču mu poslat "buddy invite" s kojim dobije key.imam ih 5
-
Koliko se dugo moze igrati?
-
dobio sam par upita na pm za buddy key.poslao sam jedan .znaci imam još 4 buddy key-a.oni koji žele molim pošaljite mi vašu email adresu na pm.
-
-
-
e imam pitanje. tražio sam neku klasu koja bi mogla zamijeniti mog retri pallyja i iskerno, nisam ju uspio nać. pa sam zarolao nešto što mi je bar mrvicu slično, a to je conqueror :P e sad, za lvlanje neki kažu 2h bolji, a neki kažu dw a 2h samo stavit kad ti treba cc ili tako nešto. pa ako bi mi neko od vas mogao predložit neki dobar lvling build. ja sam našao ova 3:
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id ... fef3ef2ef2
http://feats.goonheim.com/conqueror#:ab ... gijmnop:43
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?bu ... f2ef2:2706
i btw jesam li pogriješio? jel conqueror preslab da bude dps? znam da radi manje damagea od rogue klasa, ali jeli baš toliko loš koliko oni dripci na aoc forumu whineaju?
ja bih u grupi htio bit dps i buffer (aure itd.), jel to ostvarivo?
p.s. slayervedran, hvala još jednom na buddy keyu :D
-
conquerer ti je kao mortal strike warrio iz wow-a
mislim da nisi baš izabrao pravu klasu za se
-
pa ms worrovi su životinje što se tiče pvpa, onda conq ne može bit loš :P
još samo kad bi mi neko mogao dat komentar na one buildove gore... :)
-
nebih znao ,ja ti igram barbariana :D
-
ma mislio sam i ja rollat barba. ako budem rollao 2. lika, definitivno ću rollat njega :)
-
eo imam pitanjce
htio bi isprobat AoC ali imam prejadan komp...tako da mi je jedina nada laptop...pa ako mi netko moze reci dali bi ja uopce mogao igrat sa ovim laptopom?
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr/sm ... 68540.html
-
-
vec sam ti reko da aochr forumu da ces na low igrat, poigraj se sa postavkama
-
Tko god misli rollat barba, nek ne radi to - tako su ga nerfali da bilo koji specc da staviš - nije dobro.
-
-
Assasin je buffan sad i više nego dosta, ako nisi 80 lvl strpi se malo :D