E, pa čemu onda pitanje, ako znaš? :wink:
Printable View
E, pa čemu onda pitanje, ako znaš? :wink:
Pa znam što je htio reć, al ne shvaćam čemu naglasak :)
Spoznao sam da omlet s hrenovkama ne valja kad se ohladi i da susjedov pas ne dijeli moje mišljenje.
MIRKO IMAM ZELUCANE TEGOBE ZBOG TEBE
Da, u trbuhu ti leptiri lete jer Mirko umire :))))))))))))))))
Sad će te hauntati i tjerati te da lucidno sanjaš
Znaci, kad bi ja i ti spavali zajedno, mi bi samo spavali zajedno. Moze 8)= Citat =:
Izvorno postao Dania
Kawasaki 3P je najzakon bend!
PAZITE SAD OVO...
Idem ja cestom, spustim torbu na cestu i krenem izvadit pljugu da zapalim dok mi u slušalicama svira dio pjesme "Ni da ni ne" ...zrikavci, zrikavci, zrikavci... i pogledam zatim na torbu, a na njoj mali zeleni zrikavac. Ostao sam u šoku! BOKTEMAZO! Koji koinsidens, pa nemrem bolivit! Fakat čudno...
Spoznah da sutra u džepu neću imat pare ni za sladoled :P
= Citat =:
Izvorno postao la50
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Da cu si sjebati grlo ako cu se ovako davit u sladoledu :D
Da mi je jedan upload na youtubeu zahvaljujuci facebooku nakupio 10,000 viewsa u svega par sati
link?
Da, link?
Spoznao sam da zmijama narastu noge nakon što se napušu kvalitetne droge i tad među njima nestaje sloge, pa hitro zbrišu u svoje brloge...
Prica je sledeca:
Vjerovatno ste culi za ovaj film o facebooku koji se radi, prica o Marku Zuckenbergu itd...
uglavnom, evo trailera
Stvar koja je koristena u traileru je horska verzija Radioheadove Creep od Scale & Kolazny Brothers, i normalno svi su se zainteresirali koja je to pjesma i youtube ih dovede na moj upload.
Ponavlja se ista stvar od pre nekog vremena kad su svi poceli slusati Thom Yorkea prvenstveno zbog Twilighta :(
Hvala lijepa.
Spoznao sam da bi se pogubio po bolnici danas da jedna studentica medicine koja je tamo stažirala i koja je trebala istog doktora kao i ja nije bilo tako dobra dopustila mi da joj se prikrpam.
Jesi postupio kao predsjednik Zbari Tima?!
http://i288.photobucket.com/albums/l..._pajcin_20.jpg
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
JOVAN :pray: :pray: :pray:
Koji je to Jovan? :?
Vozd Jovan Pogani - jedna legenda
Bila je i tema o njemu ali eto W1k1n6 je zakljucao i prebacio u banned jer mu je vrijedjalo religiju, tako nesto
Uglavnom, znam da je bio neki glup razlog
Inace, to je jedini covjek koji je uradio split album sa samim sobom.
Da mi treba ocajnicki 10-20 pijesama za sutrasnje putovanje,mozete preporucit neke,uglavnom volim techno,electro i tako to
evo jedne
wtf man
:D
:pray:
Da ce mi u posetu doci drugarica iz rusije.A posle poznanica iz Ceske.
Spoznao sam da kod mene ne rade ulične lampe. :o :?
Bome ni kod mene
Spoznao da volim igrat Runaway koji je AWSUM igra :pray: :pray:
Da asm naručio Opeth majicu sa stressa.Jedino žalim što je Blackwater park majica bila nedostupna, ali šta je, tu je.
da je novi google image search predobar:
http://www.google.com/imghp
Jest bogme :pray: :pray:
Spoznao sam da je Silvery čist okej, makar uistinu previše spama. :)
Pa kakve to ima veze, ovo je GMK stari. Osim toga, kakve ima veze ako sam čist OK?
:šaj
:boohoo:
Spoznao sam da je napokon došla svjetlost u moju ulicu.
No, odmarah se 7 godina, da čujem još 8) gdje puše vjetar? jel' netko ne može spavati?
Da sam prespavao opet cilo jutro :(
Kul.
Ja isao sinoc ranije spavati da se to ne ponovi.
Vrlo je efikasno.
Also, buenos dias.
Da, efikasno. Tek si se sad probudio jel?