hehehe :D
Inače, još uvijek sam zaluđen Silent Enigmom od Anatheme i Are you there pjesmom te iščekujem novi album...
Masa, obradite ovo :D :
P3bZDfQ_PEM
Printable View
hehehe :D
Inače, još uvijek sam zaluđen Silent Enigmom od Anatheme i Are you there pjesmom te iščekujem novi album...
Masa, obradite ovo :D :
P3bZDfQ_PEM
zaboravih pitati, zasto pobogu, masa, niste se prijavili u zg za minival, vec u sb....
metalarchives odbija uvrstiti slipknot
kraljevi
:pray: :pray: :pray:
01.04.2009. Jari Mäenpää joins Norther, leaves Wintersun..
After a hard search for a new vocalist we are honored to announce that no other than Jari Mäenpää is the new singer/guitarist of Norther. This is totally a natural thing for him to leave Wintersun and join Norther since he has been previously handling vocals in Ensiferum and until now in Wintersun. He told he had enough of Time.. so now he wants to do Time in Norther.. something fresh..again.
We wish the very best for Wintersun finding a new replacement.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
:(
nadam se da je april 1st joke. :(
1ST APRIL joke je stoposto :)
jel to demo bend il' imaju izdat neki album? gde mogu da skinem demo, potražio bih ja na myspace, al' zeza me, u 99% slučajeva odbija da pušta pesme..= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
kupili ste me sa hetfieldom..
mogu ti uploadat album,da vokal je isti osim na clean dijelovima.oni su demo bend jos kratko cini se,zasad sam ih vidio kao predgrupu Iced Earthu i Saxonu... zasada
www.myspace.com/inciterband
Inside this life tolko owna da je to sick...preuber band ^^
kao predgrupa su razvalili i fkt me iznenadili!
ARCHEON - Prayer
:pray: :pray: :pray:
O pa kako me tako može fino pogodit u ukusu
Eo pa pogledajte
FGgyPoCf ... 9C&index=7
Spot je preloš, klavijature zvuče kao zvončići (TM by Duke), ultra loš vokal... Ma općenito, bend ne valja.
Ali možda je stvar u meni, s obzirom da ne podnosim melodeath.
Da istina, zvukovi i kvalitetea je loša, ali zamisli da re-recordaju snimku u nekom malo boljem okruženju...
I ovo zadnje što si reko - mislim da je do toga... Svako ko makar malo voli Melodeath, mora mu se ovo svidit bar na neki način :D
uuu sorry, this video is no longer available
aj s obzirom da je melodic death, spot i klavijature
jej, ne žalim previše
Don't Say a Word
jej super kul jej mega awesome
to je do tebe samael, meni se je video lijepo otvorio bez problema.
no istini za dusu, ne propustas nist posebno
Samael, stari moj, ja tebe ponekad apsolutno ništa ne kužim :)
Ja želim nešto slilčno kao Amon Amarth, i zamolio bih Mafioz0ra ako možemo da mi ponovno napiše što da poslušam od dooma jer sam bio 2 mjeseca bez interneta pa nisam uspio poslušati.
Slično Amarthima? :|
Mislim da je IlldisposedSono što tražiš, danski melodeath bend koji je navodno prije bio death metal, al ne bih znao pošto sam poslušao samo dva novija albuma, "1800-Vindication" i "Burn Me Wicked", na koje ide preporuka.
Now We're History
I Believe in Me
Probaj DethklokSako još nisi, imaju ukupno jedan album koji zna dosadit nakon nekog vremena, al vrijedi poslušat ako voliš melodeath.
The Lost Vikings
Bloodrocuted
Još vrijedi probati s I, norveškim blackened heavy metal bendom sastavljanim od članova iz Immortala, Gorgorotha i Enslaved-a. Vokal nema veze s death growlom, ali možda u melodijama i riffovima nađeš sličnosti s Amonima.
Warriors
Dalje stvarno ne bih znao, više ne slušam toliko melodeatha kao prije, jedini bend tog žanra koji mi se još uvijek redovito vrti je Septic Flesh. Ako ne inzistiraš na sličnosti s Amonima, na njih ide najveća preporuka, stvarno genijalan bend.
Virtues of the Beast
Sangreal
Kaj se doom metala tiče, da citiram prošli post :
Sve te preporuke ostaju, samo bih htio dodati još jedan osobni favorit, Funeral. Prilično melodični i laki za probavit (na novijim albumima), vokal je najbolji kojeg sam čuo u doom metalu, a album "From These Wounds" je neponovljivo remek-djelo žanra.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Vagrant God
To bi bilo to. I hočem čut dojmove. Understood? :D
obvezatno preslusaj starija izdanja Four Depressive SeasonsSi There's Something Rotten In The State of Denmark , odlcan death.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
slušao sam ih na myspaceu, podsećaju me dosta na machine head, barem na burn my eyes, na blackening ne liče, a ostalo nisam slušao od mh-a..= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
u svakom slučaju, ok su, ali ništa spektukularno što se mene tiče (meni ni burn my eyes nije ništa posebno dobro.. mada bih trebao malo ozbiljnije da zagrebem ispod površine).
a nisu demo bend, na myspaceu kažu da imaju već izdat jedan album i ep, pa ako me ikad zainteresuje da nabavim, verujem da ću naći preko googlea.
inače, moram da primetim da im je myspace izvrsno odrađen, jedan od boljih kojih sam video, što se dizajna i funkcionalnosti tiče.
Ne znam jel znate al ono za Norther-Wintersun zamjenu je ipak bio prvi April :D
znam, znam :)
ocu Time i novi album Ensiferuma. :(
Iron Maiden (666 plays) Play
Mafioz0r do sada sam poslušao - Dethklok - The Dethalbum, i dojmovi su mi solidni. Nije mi baš savršeno, ali se može lako slušati. Vokali, gitare, bubnjevi dobri.
Sada ćemo još neš poslušati pa se javim :)
rešio sam da ne skidam albume pre nego što poslušam bar 2-3 pesme sa istog, pa me zanima gde to mogu da uradim? znam za youtube, ali mi je mnogo spor, a last.fm ima samo po 30tak sekundi od pesme..
znači, nije mi problem da nađem albume da skinem, nego negde gde ću da poslušam koju pesmu bez skidanja.. zna li neko za neki takav sajt, ili kako da nađem tako pesme na googleu?
ako je piraterija, a jeste, može odgovor na pm.. hvala.
inače, pišem ovo ovde jer najčešće slušam mjetal.
Pa mislim da ti je jedini izbor Myspace bendova, bar ga ja uvijek koristim za preslušavanje.
Ovisno o popularnosti, možda nešto nađeš i na youtubeu i last.fmu.
Eo ja se bacio na Archeon i Norther nešta malo više u zadnje vrijeme. Dečki peglaju sise :pray:
izasao je novi album beherita - ENGRAM :pray:
http://www.spinefarm.fi/images/cover...gram_200px.jpg
:shock:= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
Zakon, nisam ni znao da su radili na novom albumu, Drawing Down the Moon je genijalan album. U kakvom je opće stilu taj novi, znam da su zadnji albumi njihovi bili nekakav bolesni ambient ?
novi je.. bleeekeerijaa :)
Beherit - Engram - 03 - All in Satan
Beherit - Engram - 04 - Pagan Moon
Beherit - Engram - 06 - Suck My Blood
da se zakljuciti prema imenima pjesama :)
album me je malo razocarao, ali samo zato sto nije bila niti jedna sporija pjesma (kao "the gate of nanna" sa drawing down the moon).
gitara u nekim dijelovima zvuci odlicno iako mi je stara bila draza :)
kako god, ako ti se svidja stari beherit pronaci ces barem nesto u ovom :D
ni ja nisam znao da se snimao novi beherit, odlicno:)
prema ovome sta si napisao...nisam preveliki fan staroga beherita, al svakako cu dat priliku albumu...al nazivi pjesama su toally black meatu :D