http://www.uesp.net/wiki/Akavir:Akavir
Prvi april je gotovo sigurno. Bilo bi dobro da je stvarno. :)
Printable View
http://www.uesp.net/wiki/Akavir:Akavir
Prvi april je gotovo sigurno. Bilo bi dobro da je stvarno. :)
evo sad sam instalao skyrim, koje sve patcheve i modove mi preporucate da normalno odigram igru?
Oficijelni patchevi, Dawnguard ekspanzija ako može jer uvodi Vampire i Werewolf skillove, W.A.T.E.R., SkyUI (meni javlja neke errore ali ljudima očito radi, za ovo ti treba SKSE), Immersive Armors/Weapons, Hectrol FX Raindrops, Flora overhaul, Lush grass (ako imaš jebački hardver), Static mesh improvement, The Beauty of Skyrim (isto kao i za lush grass)...
Ne mogu se sjetit više, ali to bi bilo to.
Eventualno Frostfall i Realistic needs & diseases (+ cloaks) za drugi prelazak.
Prvo i osnovno bi trebali bit modovi za tweakanje borbe kao DUEL recimo. I nešto da ti smanji noobovski health regen. To se doduše može i iz konzole.
i patcheve koje sve, jer ima dosta bugova i crashanja
Jebiga kad igraš piratsku igru, normalno da će bit crashanja.
Traži unofficial onda.
za full užitak onda bolje kupiti igru?
Hah. Skyrim i užitak.
a igra mi se neki rpg, zadnji koji sam odigrao davnih dana bio je morowind, ako je bar upola dobar, vrijedi igrati
Jesi li igrao Oblivion?
noup, bolji je od skyrima?
ili zbog priče ima kakve veze? pošto je on između morowinda i skyrima?
Meni je nešto bolji od Skyrima, ali je to možda zato jer sam njega prvog igrao od svih TES-ova.
Možda će ti neke stvari biti jasnije ako odigraš njega prvo, ali sve bitno saznaš i u Skyrimu.
Odigraj ga, ako imaš volje i vremena, stvarno je dobar.
Ne bih se složio, po svemu je inferioran u odnosu na Skyrim.
Meni su uglavnom (osim main questa) questovi bolji, atmosfera također, a i svijet (i veća je mapa).
Dosta stvari je i maknuto iz Skyrima, npr. puno manje je opreme, oštećenja oklopa i oružja nema, ne možeš raditi nove spellove itd.
Ipak, moram priznati da je combat dosta bolji u Skyrimu.
Combat je isti, samo su animacije poboljšane.
Ne znam, ima mi drugačiji osjećaj.
Za mageove je dosta drugačiji, a i čini mi se da je stealth malo poboljšan.
joj joj, jedva sam se natjerao da skyrim krenem igrati, sad jos i oblivion :D
jel u oblivionu lakša stvar sto ce tice patcheva i modova ako imaš kretensku igru?
Mislim da je.
Vidio sam te da igras Mesiju u zadnje vrijeme. Kak ide?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Stealth ne radi.
Baš je stealth jedna od stvari koje su zabavne u Skyrimu. Teško je dobiti zabave iz obične borbe jer brojke u tom segmentu i dalje predstavljaju najveći faktor, ali ako igraš thiefa sa lukom i strijelom, šta ti fali?
Ja o mesiji pričam.
Kak mislis da ne radi? Ja nikad nisam imo problema sa njime al nazalost nisam mogo sve neprijatelje backstabbati.
Stalno je dan i skori svi neprijatelji se drže u grupama.
Dan? Aha goblini i orkovi. Da tamo ces se trebati vise klati jer nema previse mjesta za sakriti se al uvijek mozes srediti barem 1 il 2 stealth napada.
Skyrim je izgleda gotov.
http://www.bethblog.com/2013/04/15/movi ... adventure/
= Citat =:
For the last year and a half we’ve been working on new content for Skyrim; from the game updates, Creation Kit, Steam Workshop, Kinect support, to DLCs. Parts of our team have also been in pre-production on our next major project, and that game is at the point where it requires the studio’s full attention to make it our biggest and best work yet.
Even though we’re moving on, we’ll still have minor updates to Skyrim as needed. We’ve invested so much of ourselves into Skyrim and will never truly say goodbye to it.
Možda napokon upogone open world engine koji će moći renderirati više od 10 ljudi. Možda se napokon rješe gamebrya koji je kroz razne modifikacije u upotrebi još od Morrowinda. Sad imaju Carmacka u svom okrilju pa im možda složi nekakav IMERZIVNIJI engine. Možda
Dakle ništa od onog Redguard DLC-a, ali možda je ta sljedeća igra novi TES.
Sljedeća igra je novi Fallout. Ići će naizmjenično TES - Fallout - TES - Fallout.
Da, vjerojatno, a i počeli su raditi TES VI sigurno.