igraj BoI, SMB i FTL
Printable View
igraj BoI, SMB i FTL
Hmm pa ne znam baš. Ja sam Witchera odrigrao sa 20 fpsa pa mi je bilo dosta teže nego ostalima. Sjećam se da onog bossa u kanalizaciji jednostavno nisam mogao ubit pa sam morao odustat. To mi se u Dark Souls nikad nije dogodilo, ali tamo je svijet puno veći i, ako ne znaš gdje treba ići razbit će te. Najbolji su mi ljudi koji odu na groblje prvo umru 27 puta na kosturima i odustanu od igre.
Pitam jer sam nedavno odigrao dvojku na darku i umro sam jedino u onom skroz zadnjem boss fajtu s velikim zmajem. Ostatak igre mi nije pružio neki veliki izazov, tu i tamo bi imao problema ako bi uletio u borbu nepripremljen.
Ne znam, sada igram Rage. Četiri sata igranja na hardu i nisam morao do sada niti jednom učitavati raniji save. Odigrao čak i co-op misiju koja je opet bila prelagana :(
Ili su igre u kurcu ili sam ja postao prestar za to.
Jedino je Total War na razini.
Sve visokokomercijalne igre koje ciljaju na širu no-brain publiku su u kurcu, jer je šira publika- obviously- njubi.
Poslodavac curi (i njenim kolegicama) nije platio naknadu za prijevoz no zato je danas odlepršo s obitelji na skijanje u Njemačku.
I kak ti je na skijanju?
Ak je bilo komplicirano za detektirat iz mog posta, nisam poslodavac svojoj curi i njenim kolegicama.
To nigdje nije bilo posebno specificirano.
Nepotrebno trolanje prijatelju. Ukoliko osoba ne piše u prvom licu to uglavnom znači da se ne radi o njoj. Simple as that.
Svako trolanje je nepotrebno, inače ne bi bilo trolanje.
Ne znam sta IgGy ima protiv trolanja (i to jos "nepotrebnog") s obzirom da je svojevremeno otvarao topic u admin podforumu di je davao podrsku Wedranu za njegove uobicajene aktivnosti. Zao mi je samo sto nisam sacuvao screenshot
Da, vedran je jako dobar u svojim aktivnostima.
Podrzavam trolanje inace, al ovo je nekak bas ispalo prelose. :(
Bičam po AMD vision control centeru ili kako god se sada zove. Išao da ću provjeriti temperature na grafičkoj, a cijeli program najednom ima samo 2 taba s opcijama, nešto za power management i neki drugi kurac. Nigdje opcija za overdrive, očitavanja temperature, baš ništa.
GPU-Z skini.
Jel se može u GPU-Z namještat Overdrive na slajder ko u CCC?
Nope, on je samo za info i monitoring.
Kako ovaj Tiberium Alliances MMO nema veze s C&C pričom, đisus krajst. I još trailer u stilu "Who will win: GDI or Nod? Choose your side." ili tak neš, but oh wait, svih u igri zaboli kita za GDI i Nod, dapače zajedno su u savezima, zato što eto odjednom je Forgotten najjača [NPC]Sfrakcija u cijelom univerzumu jer to totalno ima smisla.
A jedinice nemaju veze s vezom, mislim jebeni Black Hand, tipovi s flamethrowerima, ne mogu ubit najobičniji infantry, jer ono trebao im je u igri neki anti vechile infantry unit, pa su eto stavili njih da su samo zato dobri. A u trojki im je to bila najveća mana. Logic. I Shredder izgleda doslovno kao Beam Cannon iz C&C3, a Beam Cannon izgleda ko alien dildo.
I još su dodali 5 random mutavih resursa koji nemaju veze s vezom, jer hej, browser MMORTS valjda to mora imat.
Kako ja mrzim EA to nisu istine.
Javi se da budeš admir tamo
Bas gledam opet jel ima typo admin u admir i nista. Sto me lazes?
Tanka je crta između admina i admira!
Da je admir admin crte nebi bilo.
http://www.liveleak.com/view?i=93d_1358280118Spobio bi im familije, zapalio grobove i izjebao oči iz leševa
+1
btw, zašto je zaustavljen uopće?
"In the video, Greene was stopped by officers who said they thought he was driving drunk. The diabetic was in fact suffering from severe hyperglycemia while on his way to work."
Joj ko da ste prvi put vidli policajca/e koji mlate nevinu osobu.
Mene zanima što čovjeka natjera da drugo ljudsko biće udre 5 puta nogom u glavu?
neznam ono, kad sam cuo covjeka kako se grca i previja, drzi za glavu na podu.... jao= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Pa svaki dan se to dešava posvuda, ljudi smo.