-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Bartucova krivica je većim dijelom ta što dopušta da ga cura povlači gledati šrot filmove u kino, filmove koji redovito sadržavaju likove u toplesu koji se šamaraju međusobno.
Jebiga, gledam sve filmove, i dobre i loše, ali na kraju svaki dobi ocjenu kakvu zaslužuje. To kaj gledam govno od filma ne znači da mi je dobar :D Dobio sam status lika sa najgorim ukusom zato što sam Transformerima dao visoku ocjenu i zato što sam odustao od Fucking Reservoir Fucking Dogsa Shit Fuck... Lol, svašta :|
Dajte mi još koj primjer di sam dao lošem filmu dobru odnosno dobrom filmu lošu ocjenu!? :P Nema, samo ta 2 filma bodu određene frikove u oko :D
-
Nije pojedinac. I ja mislim da su Transformersi dobar film :)
-
za transformserse se slažem,ali Reservoir Dogs i onaj,kako li se zove,fast and furious 5-6 koji vec ne.
-
Reservoir Dogs ne sumnjam da je kvalitetan, zato ga i nisam ocjenio pošto sam odustao jerbo mi je išao na živce dijalog, možda ga jednog dana i pogledam do kraja ukoliko skupim volje i živaca za fuckfest... Ali zadnji FF je katastrofa, pre dosadan, pre loše snimljen, bez radnje, bez dobrih auti itd.
Znači tu je 1 film koji sam krivo ocjenio sudeći prema 3-4 ljudi, odnosno kojega sam dobro ocjenio sudeći prema 10-ak ljudi... Tu je Reservoir Dogs kojega nisam ocjenio i Fast and Furious koji je fakat govno ali ajde... 3 filma zbog kojih se pjenite :D Očito sam nekome stao na žulj sa Reservoir Dogs pošto vam je to jedan jedini argument za kritike :P
-
tako je,reservoir dogs je glavni krivac.
-
Neznam kaj se svi tolko pjene oko tuđih ukusa.
Jedini film koji mi je upao u oči, a da ga je Bartuc loše ocijenio je Serenity.
Dao mu je 7, a zaslužuje 8. Eto! :D
-
= Citat =:
Izvorno postao DrugsBunny
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Nije li to smisao svih foruma diljem svijeta? Raspravljanje o ukusima i pljuvanje tuđih?
Imaš glupi avatar!
-
Reservoir Dogs...ukusi su različiti ali ...
Glumci: Harvey Keitel , Tim Roth , Steve Buscemi , Michael Madsen ... :shock: ...pa to su kultni glumci koji pucaju od kulnosti i svaki od njih zasebno može snimiti odličan film a ovdje su svi na jednome mjestu ...nemere bolje .
Redatelj: Quentin Tarantino...tu ne treba ni trošiti riječi ...njegovi filmovi dovoljno govore sami za sebe .Jedan od najhrabrijih beskompromisnih redatelja ikada.
Radnja: sedmorica međusobnih stranaca koji krenu u pljačku ne znajući ni međusobna imena kao ni međusobni karakter .S jedne strane savršeno jer u slučaju hvatanja nekoga od njih mala je šansa da nekoga oda s druge strane veliki rizik zbog nepredvidivosti pojedinaca. Kroz film se svaki od likova opisuje na interesantan način...u filmu ima nekoliko zanimljivih preokreta.
Film je stilski odlično odrađen sa odličnim dijalozima .Npr. onaj početni u baru kada filozofski raspravljaju o važnosti napojnice...od trivijalnosti su napravili zanimljivu raspravu koja nema nikakve veze sa radnjom ali svakoga od njih dobro opisuje kao likove.Ili kada objašnjava svojem mlađem kolegi kako uvijek moraš imati neku zanimljivu anegdotu kada zagusti koju češ znati uvjerljivo ispričati kako bi nekome zamazao oči...neprocjenjivo.
Film je sniman sa smješno malim budžetom tako da ga ne treba promatrati iz tog aspekta. Nema tu velikih i skupih scena ali stilski i sadržajno nudi više nego 90% daleko skupljih filmova.
po meni remek djelo 9/10.
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Reservoir Dogs...ukusi su različiti ali ...
Ako uđeš u detaljnu analizu, skužit ćeš da uvodna scena u restoranu prepričava cijeli film, karaktere i ostale važnosti.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Jedini film koji mi je upao u oči, a da ga je Bartuc loše ocijenio je Serenity.
Dao mu je 7, a zaslužuje 8. Eto! :D
Možda bi bio i 9 da sam pogledao Firefly prije :D
Danas sam trebao ići u kino na Gangstere ili na Stranca, ali propalo :( A možda i nije... Kako god ispalo, ta 2 filma, Taking of Pelham 123 i G.I.Joe gledam sljedeća 4 tjedna u kinu, svake srijede :D
-
@windwaler,ne 8,nego prije 8,5,serija je 10/10.
-
Serenity je tu negdje za 4-5.
Nakon genijalne, duhovite i orginalne serije, film je parada mlake akcije, jeftine filozofije i drugih nabacanih gluposti u dva sata radnje. Čisto razočarenje.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nakon genijalne, duhovite i orginalne serije, film je parada mlake akcije, jeftine filozofije i drugih nabacanih gluposti u dva sata radnje. Čisto razočarenje.
tebi je sve razočaranje :(
Serenity ima odlicnog glavnog negativca koji je uznemirujuće spokojan i ubojit,kraj Fireflya me totalno razočarao,onaj lik je nista posebno i mislim da nije dovoljno iskorištena River u seriji.
-
-
Ja jedva cekam muvi Gamer, bas me zanima na sta ce to ličit...
Trailer: 9ubYTIazskQ
Info: http://www.imdb.com/title/tt1034032/
-
Pogledao sam My Name is Bruce. Trash horror-komedija s Bruce Campbell-om u glavnoj ulozi. Prva polovica filma je prilicno dobra, ali nakon toga film ipak pada. Dajem solidnu sedmicu - 7/10.
http://www.imagesforme.com/out.php/i645785_mnib.jpg
-
The Usual Suspects
9/10
nemam riječi
-
I bolje ti je jer bi te mogao posjetiti Keyser Soze .
Film je legendaran.
-
Evo me iz Cinestara, gledali smo OutlanderSiliti Stranac.
- gluma je relativno loša i neuvjerljiva, ali specijalni efekti su fenomenalni, film je strašno brutalan i krvav te lagano koraća u horror vode po mom mišljenju. Priča je vrlo dobra, akcija je odlična. Ima loših scena ali ne puno, početak je blago razočaravajuć ali ubrzo se film zakuha i postaje vrlo dobar. Beštija je genijalno animirana, jedna od boljih animacija koje sam vidio, čak bi se i Transformeri mogli posramiti (ali ne puno). Također je sporedni glavni glumac (lol), lik koji glumi Wulfrica totalno loš izbor. Lik ima ručice s kojima valjda pimpek nemre dići, a kamoli mač. Morali su naći ipak malo masivnijeg lika pošto je riječ o Vikinzima, a ne o djelatnicima McDonaldsa. Jednostavno lik nemre proći kao Viking :D
Sve u svemu, zadovoljan sam.
7/10S - da je bolja gluma, mogla bi biti i viša ocjena.
Sljedeći tjedan gledamo The Taking of Pelham 123Siako je danas počelo prikazivanje G.I.Joea. Karta je pre skupa pošto je predpremijera, pričekati ću onu iza srijedu za taj film.
-
Bogte....film fakat kasni. Gledao sam Outlandera još prošlu zimu...klikS.
-
@Bartuc,znas sto me jos smeta kod tvog filmskog ukusa,to sto ponekad odlucujes između dva totalno različita film,jedan je neka retardirana glupost a drugi je odlican stari/novi film i ti radije odes u kino gledat to sranje od filma nego pogledas doma neki kvalitetan ili u kinu neki kvalitetan.
-
Ice Age 3,super film,na razini prva dva dijela.Ocjena bez razmišljanja 10/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
@windwaler,ne 8,nego prije 8,5,serija je 10/10.
Ipak 8. A serija 10 bez imalo sumnje.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mene su jedino razočarali 'resetirani' likovi u filmu. Kao da se odnosi koji su se razvili tijekom serije nisu ni dogodili.
Ali sve ostalo je zakon i sigurno zaslužuje osmicu.
= Citat =:
S
/cut
Serenity ima odlicnog glavnog negativca koji je uznemirujuće spokojan i ubojit,kraj Fireflya me totalno razočarao,onaj lik je nista posebno i mislim da nije dovoljno iskorištena River u seriji.
Firefly NEMA kraj. Ono nije završna epizoda, jer serija nije dovršena.
Ali onaj lik iz te posljednje epizode mi je veća faca od glavnog negativca iz filma (iako je i on zakon). Sviđa mi se kakvu filozofiju baca, i kako završi na kraju te epizode.
A što se River tiče, pa taman ju je Wheadon zagrijavao i pripremao tijekom tih prvih epizoda, a onda mu odjednom seriju ugase.
Tako da nije stigao rasplamsati priču i bolje iskoristiti River (pa je to morao nabrzinu u filmu).
-
= Citat =:
@Bartuc,znas sto me jos smeta kod tvog filmskog ukusa,to sto ponekad odlucujes između dva totalno različita film,jedan je neka retardirana glupost a drugi je odlican stari/novi film i ti radije odes u kino gledat to sranje od filma nego pogledas doma neki kvalitetan ili u kinu neki kvalitetan.
Gle, u mjesecu idem barem 3 srijede u kino, kadkad su dobri, kadkad su lošiji naslovi u pitanju. Ne mogu ići na dobar naslov ako je taj tjedan prosjećan naslov u kinu. Od 10 dobrih filmova što pogledam u kinu, zalomi se 1-2 razvikana naslova od kojih očekuješ puno, ali dobiš malo (tipa Twilight, svjetski hit, a film je govno). Ako sam ovaj put propustio recimo Gangstere, a pogledao Outlandera, to ne znači da neću za tjedan ili 2 nadoknaditi Gangstere. Ovaj put je zadnji termin bio u 21:15, a to mi je bilo pre rano.
Ostane mi samo nedjelja za gledati filmove kod kuće, ili ako se slučajno zalomi koj dan u tjednu. Kada uz to uzmeš u obzir da sam već pogledao jedno 95% dobrih/kultnih/najcjenjenijih filmova, što mi ostane za gledati!? Eventualno nadoknaditi neki dobar naslov koji sam propustio ili pak gledati koliko toliko dobre novije filmove...
Ostalo mi je možda još 4-5 dobrih naslova koje moram nadoknaditi... 4-5 u moru loših naslova. Kaj kada to pogledam, opet će me se prcati što gledam nove/lošije naslove, što je mutavo. Normalno da ću gledati nove/lošije kada su mi samo oni i ostali (zanemarimo kineske/japanske kakve već horrore, to mi se ne gleda pošto mi nemre biti strašan film u kojemu plačem od smijeha tuđem dijalektu :D).
-
V for Vendetta
Iz nekog meni nepoznatog razloga propustio sam pogledati ovaj film sve do danas. Odličan je :thumbs2: .
-
Beowulf....
Krasno
10/10
Meni najbolji film.
To je sve što ću reći.
Dobro ajde nije baš najbolji, ali u prvih 5...
-
Pogledao sam Zeitgeist :shock:
Preporucujem ga svim ovim V wannabe radikalima.
-
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
:thumbs2: "Film ti otvori oči" Odlicno! :wink:
-
u definitivno preporuka, gledao sam zeitgeist: Addendum, moram jos ovaj drugi
-
= Citat =:
Izvorno postao stiiipa
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
:thumbs2: "Film ti otvori oči" Odlicno! :wink:
Da jebote, dok nisam odgledao to, nisam znao ko sam. Taj film mi je otvorio oci i pokazao put. To je nesto najbolje ikad. Treba ga napravit u trista miliona komada i djelit po kucama.