Treba mi dobar FPS ili TPS, ni slučajno ne vojni u stilu Battlefielda ili Op. Flashpointa, više mi na prozor ide američko napucavanje terorista. Po mogućnosti futuristički.
Printable View
Treba mi dobar FPS ili TPS, ni slučajno ne vojni u stilu Battlefielda ili Op. Flashpointa, više mi na prozor ide američko napucavanje terorista. Po mogućnosti futuristički.
Probaj Project Snowblind ako nisi već.
Dajte mi neku odličnu igru koja je portana sa konzola na pc tj. da se može igrat sa joystickom... imam xbox kontroler i igra mi se nešto s njim. Prešao sam Assasina, al bi htio nešto drugo.
Batman Arkham Asylum
@Wolfwrath
Republic commando?
To sam prošao :/= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Bully
Quake 4 i Doom 3= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Edit: I Enemy Territory: Quake Wars
Uh,nemam volje za Star Wars sada, a ne leže mi doom i quake baš. Ima još nešto?
EDIT:po mogućnosti noviji naslov
U petak izlazi duke nukem forever, pa to probaj.
Borderlands?
Borderlands prešo, Duke nukem cu isprobat ako se domognem primjerka :P
A DLCove?= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Sve :D
E da, ako nisi, provaj Tribes: Vengneance. Odličan FPS
Hmmm,evo gledam videjčeke na jubitou, izgleda zanimljivo,ali nikako da shvatim kako dovraga fizika radi u toj igri? :P
Haha, da, kad pogledaš ovako bez da zaigraš izgleda baš wtf :D
Jetpack je jako bitan element igre, pa se koristi naveliko :D... A pošto je igra stara ovi što igraju multiplayer su već toliko pro da ti gameplay clipovi izgledaju skroz suludo
Ali stvarno, za jedan naslov koji se bazira više na multiplayer igranju, iznenadio me sa odličnom singleplayer kampanjom. Na početku izgleda kao da će u SP-u samo prikazivat MP modove i da će bit jako kratka (dio početka se odvija u nekoj areni di se redaju capture the flag, deatmach itd), ali onda krene priča sa stvarno velikim open-world mapama i građevnim kompleksima, i dobrom radnjom koja stalno shifta iz proslosti u buducnost te sadasnjost, tako da nakon svakog chaptera pise npr. Victoria- The Past, tako da znaš di si i tko si ... Uglavnom, iskrena preporuka.
Pošto sad imam nekakav netbook, tražim igre koje pašu za njega. Podijelit ću igre za u 4 skupine:
1) Neki stariji RPG, kao Fallout, Baldurs Gate ili planescape Torment ili slično
2) Nešto kao Democracy 2, ili Capitalism
3) malo laganije avanture kasnih 90tih
4) kakva strategija kao AoE II ili RoN ili AoM, malo starija i sve
Avanture: Sam and Max hit the road, Full Throttle, Broken Sword 1 i 2, Discworld 1 i 2 (za sve ovo ti je potreban programčić koji se zove ScummVM, besplatan je.)
RPG: Fallout 1 i 2, Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura (sam naziv igre je uber, a igra je must play)
dobro da si mi za Arcanum rekao, to ću da nabavim.
ove avanture sam više-manje igrao, osim što mi je promakla sam & max.
Warcraft 1 i 2
Svi stari Command and Conquer
Blitzkrieg, Sudden strike
Desperados
Fifa 98 jer ćeš umirat od smijeha
Abe's Odysee i The Neverhood :pray:
jaoj, kako sam zaoravio sve one Komandose i Desperadose, i Roibina Huda i sve. moram pod hitno to nabaviti
Zajebi Robina i Commandose, Klaymen: The Neverhood je božanstvena igra :pray:
Treba mi neki platformer ili tako nešto za ubit vrijeme...Stvari tipa Super Mario,Claw,Jazz Jackrabbit i sl.
Kirby's Adventures, Megaman X
Jagged Alliance,ako ti sve sviđa taj stil. Stara legenda.
Praznici su počeli,tražim bilo koji RPG,FPS i TPS od 2007. nadalje vrijedan igranja. Brejnstormajte što više ideja.
Fps: stalker shadow of chernobyl
Rpg: Oblivion: shivering isles
Tps: Gears of war
Stalker bi mogo zaigrat,dobra ideja, oblivion davno pređen, gears of wars mi se baš i ne igra. Daljni prijedlozi? :D
Witcher 2.