Spomenuo sam negdje da je to odlika Fairy Taila. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Zapravo bih ga počeo možda ponovo gledat čisto zbog zakon soundtracka... vidjet ću.
Printable View
Spomenuo sam negdje da je to odlika Fairy Taila. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Zapravo bih ga počeo možda ponovo gledat čisto zbog zakon soundtracka... vidjet ću.
Fairy Tail stalno mjenja soundtrackove, no svaki je bolji od boljeg :)
Osim drugog OP-a, sve ostalo je super, on mi je nekako previše dječji.
EDIT: Ček, ja sam fulao OP, ED i soundtrack nisu ista stvar jelda? :D
Op je opening pjesma, Ed ending pjesma, a soundtrack background glazba.
ma da, debil sam :)
Btw, ova je predobra
Ma mislim, svaka je predobra :D
Znao sam ja da je OP opening pjesma, a ED ending pjesma, no ja sam to pomješao sa soundtrackom
Uf, odlična. Prvi anime kojem ću zbog soundtracka dat drugu šansu. :)
Also, this ^
Stvarno sve rulaju. :)
Nemaš pojma kako ovu predobro pogode, baš usred nekog velikog fajta :D
Kad već linkamo, moram pohvalit genijalan Spice & Wolf opening.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Jesmo ga pretjerali, ali bome zaslužuje :)
Marimite delivers.
Bar nisam upravo otkrio side-scrolling igru sa Maria-sama ga Miteru tematikom:
http://www13.plala.or.jp/french/yamimg/yam02.jpg
WTF. :pray:
Lajkam ost <3
Inače, još se uvijek mučim sa Mutikapom u Utawarerumonu... počet ću čupat kosu sa glave, majke mi. :(
edit: fakjea, napokon uspio doći do zamke. Ostatak je bio lak... samo ga je trebalo natjerati u kut te stavit Eruruw pored njegovog dijagonalnog squarea gdje ju ne može napast, a Hakuora i Teora u paralelne squareove pored Eruruw koja ih zatim može healati, dok u međuvremenu oni napadaju Mutikapu.
Nitko se nije sjetio spomenuti da je izašla epizoda 7 Angel Beats? :P
Par lulz scena, Otonashijeva [prilično tužna]Sprošlost, pecanje, besplatni ručak... WTF WAS THAT?! D:
Shit happens when you use Harmonics.
Najkonkretnije razmišljanje na tu temu koje sam dosad pročitao:
Other than that...
Hinata: "A clothespin...You pin it...you pin it and it doen't fall...The laundry doesn't get dirty! So beautiful! You can use it as a paperclip or just about anything else! I'm nothing compared to it!"
:rotfl:
I da, Naoi je yaoi~
A valjda spomenuti i zanimljiv detalj:
Otonashi- no sound
Kanade- to play a sound
Hatsune- first sound
Hm...
Neznam za radnju, moguće je pretpostavit brdo toga zašto se drugi anđel stvorio no imamo premalo informacija da bi mogli zaključit da je ista 100% točna.
I još uvijek nitko nije prikazan kako zapravo umre... a pošto su snovi pojedinaca glavna tema, vjerojatno su svi još živi u bolničkom krevetu ili štaveć te ispunjavanje njihovih snova ovdje znači želju za život i u pravom životu što ih budi iz kome ili nešto takvog.
Inače, nova epizoda Durarare se može opisat sa - :pray:
E da, i to mi se stalno mota po glavi... Iako, ne mislim da ih ispunjavanje snova budi iz kome, prije bih rekao da je moguće da tek onda zbilja umru... Onak, smatraju svoj život ispunjenim, to jest, više se nemaju potrebu vratiti u isti, te se jednostavno prepuste... Ali opet, što bi onda trebali uraditi da se probude iz kome?= Citat =:
Izvorno postao Raz
Na kraju će se vjerojatno pokazati da su obje teze krive, a zapravo je u pitanju nešto treće...
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 2 Tetsuwan Birdy Decode, kao i epizodu 1 desetak godina starijeg Tetsuwan Birdy OVA serijala.
Da ubijem dosadu dok nabavim sljedeći nastavak krenuo sam s pisanjem poduže usporedbe dva serijala, ali mi se pred sam kraj zblokirao komp. Najebem mu se matere. ;(
Ukratko, OVA serijal iz devedesetih mi se čini kulniji, moar witty te zabavniji, a začudo je i skloniji pokazivanju golotinje. Jedino što me brine jest da mi se zbog spojlera nakon što završim njegove 4 epizode više neće dati gledati TV serija. :I
I oh, u OVA mi mnogo nedostaje high heels grindanje unaokolo kojim se u TV serijalu cijelo vrijeme služi glavna likica... On the other hand, uništavanje elijena detrđentom za suđe= WIN. :)
Hmm, doesn't seem that bad, lot of blood and guts and sh*t + trometarski mačevi i okultizam. :pray:
Jako mi se svidila igra, pretpostavljam da će i anime. Planiram ovo pogledat kad konačno dovršim wolf's rain.
Pogledao epizodu 7 Tetsuwan Birdy Decode~
Anime je izgleda dosta ozbiljniji nego što sam na početku mislio, ali... Gotovo niš ne kužim. xD
Prvo su bili fajtovi protiv random elijena, onda političko/teroristička kriza u svemiru, i sad serija ubojstava u podzemnoj željeznici? Wat? Broj likova se svakom epizodom sve više povećava, a svrha polovice njih je i dalje sasvim nepoznata~
Jedna stvar koja je očita doduše, jest da se sve vrti oko Ryouke... Što god to bilo. :I
Što se pak same epizode tiče, kowai desu ne~! D:
http://www.imagesforme.com/upload/c6d446b7.jpg
Nova epizoda FMA:B je vani.
@PR3DATOR: Pogledaj si Tetsuwana do kraja te drugu epizodu, meni je anime baš bio ok, pogledao sam ga negdje prošle godine još. Malo je zbunjujuć ali ne toliko kolko i drugi :D
Ma znam onak, prema SEL kojeg sam nekidan gledao ovo je ništa. ^^
Still, volio bih uskoro saznati ulogu nekih likova u priči.
Prvo ću pogledati prvu sezonu TV serije, nakon toga ću dovršiti stariji OVA serijal, i tek onda krenuti sa drugom sezonom...
^ Epic win. kao i kod većine gledatelja, moja reakcija na kraj:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Posljednji nastavak FMA te baš ostavi u WTF momentu... Baš kao što je Raz reko.
I sada treba dočekat sljedeći nastavak, muko moja. Grandpa je zakon.
Pogledao epizodu 8 Tetsuwan Birdy Decode. Shit just got real. (H)
Izuzev toga, pobogu kakav sam "WTF" trenutak imao kad se lik nonšalantno uspinje stepenicama a na zidu pored njega se vide otisci cipela. :)))))))))))
Ryunka izgleda opako. Frendovi glavnog lika su teški luđaci. Arita Shion! <33333333333
Moe~
Ako netko prati, nova epizoda Giant Killinga je vani.
Ja ne gledam još, samo skupljam epizode xD
A lol xD A dobro onda, gledaj kad sve završi. Meni je super pa pratim iz epizode u epizodu ^^
Pogledao epizodu 9 TBD!
Sama radnja lijepo napreduje, ali fajtovi mi postaju razočaravajući... Gotovo svaki put se svodi sljedeće:
1) izmjene par udaraca lijevo-desno
2) neprijatelj uhvati/drži/guši Birdy
3) ona se par sekundi migolji "NNNNNNNNNGGGGHHH"
4) random super kick
5) ?????
6) PROFIT
Bezveze. Da bar ubace kakve specialne poteze ili neš... :I
A da ne govorim kako je blesava činjenica da je Birdy interplanetarna detektivka/policajka, a nema praktički nikakva oružja, opremu, podršku, intel, ništa. Lolwat?
Also, hepihepi ED totalno ne paše nakon ozbiljnijih epizoda~
I da, moram još jednom spomenuti megamoe Aritu Shion, koja se trenutno nažalost pojavljuje samo kao narator u najavama epizoda... Kako se topim na onaj naglasak, e~ <3
Kya~wawa! :P
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 11 TBD.
Well, gdje kaska u borbama, anime lijepo nadopunjava story-wise... A kad već spominjem priču... Next chiper: Doomsday. Hm. FFFFFFFFFFUUUUUUU-
Other than that:
Lol, so true.= Citat =:
Nejula also is always late when warning people... "Y'know, they postponed Ryunka's destruction, but guess you've already had a fight with your partner, oh well..."; "Yk'now, there's this bird-spy-drone-thing I killed, it has some voice recording of the bad guy and I think you know who he is, but it isn't like you've already let the girl elope with him, right?". Gawddammit.
...
Triple post nyaa~!
Pogledao konačno epizodu 6 KissXSis. Bogamu odvalio sam se. :)
Jedna od najrofl epizoda do sada... Khm, znao sam da su sestre napaljene na Keitu, ali da su toliki hentaji i inače... Damn. Pa još i otaku nastavnica... :)
Izuzev toga, hrpa referenci na razne animeje u ovoj epizodi! Ako-nyan~! :3
"Piss-mania."
:))))))))))))))
SRBIJA !!
Sad nemoš oborit svoj rekord od 3 naredana posta, što sigurno potajno želiš, jel bi te to zauvijek ustoličilo kao ANIME MASTERA na ovoj temi i forumu.
HA !
Inače, kak bi to napisao uopće, jel je quadruple post ?
kvadruple bi bio osmerostruki post,4 za redom bi bio duodruple post= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl