jel te igre onda dobiš đabe na acc ili ti se samo omogući besplatno igranje u tom nekom promotivnom roku ?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
jel te igre onda dobiš đabe na acc ili ti se samo omogući besplatno igranje u tom nekom promotivnom roku ?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Tvoje su dokle god ih držiš na disku.
I dok ti traje pretplata na plus.
Nisam isprobao, no mislim da prestanak pretplate ne utječe na to da ne možeš pokrenuti ili igrati preuzete igre putem te "promocije".
aha cool :D
can't wait :D
Utječe, gledao nedavno. Kad ti istekne pretplata igre postanu neigrive. Čim obnoviš opet ih možeš nastavit igrat.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
http://blog.eu.playstation.com/= Citat =:
Izvorno postao Maloki
tu imaš sve bitne obavijesti vezano uz PS Store/Plus i općenito plejku...ovo za Demon's Souls i ICO & Shadow of The Colossus HD je mislim pod Knight & Witches Sale...
Ja si kupio Black Knight Sword za manje od 30kn. Izgleda zanimljivo.
završio Catherine
platformer s odličnom prezentacijom priče (dijalozi su dobro napisani, likovi realno predočeni i zanimljivi, fantasy elementi fino uklopljeni) koja je također i osvježenje od standardnih ''You're the Chosen One, go and save the world''...igra ima više završetaka (8, tj. 3 glavna s manjim varijacijama) koji ovise o karmi koja se dobiva za odgovore tijekom igre...grafički je prezentirana u anime stilu i izgleda prilično dobro, glazba/zvuk je isto solidno odrađena...samo platformiranje je dosta dobro izvedeno, te kako igrač napreduje kroz igru stalno se dodaju neke nove stvari koje često zahtijevaju promjene u pristupu pronalaženja puta prema cilju...jedine zamjerke idu na kameru koja se ne može u potpunosti zarotirati što ponekad predstavlja problem, ali ipak vrlo rijetko...i da igra je na normal jako teška i samo zaljubljenicima u logičke zagonetke/platformiranje preporučam da igraju na normal (tko pređe na hard svaka mu čast)...igra koju ću sigurno preći još barem jedanput...
9/10
uz već navedene Demon's Souls i ICO & Shadow of The Colossus HD Bundle sljedeći mjesec na Plusu i Kingdoms of Amalur: Reckoning...šta reć nego odličan mjesec :D
Uz Amalur bi trebali još dati kod od 20 dolara da ga igram.
A ne znam ni bi li onda.
:D
meni izgleda obećavajuće...mada primijetio sam da su mišljenja podijeljena, vidjet ćemo...
A igraš Skyrim.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Baš ga nadobudno instalirao prije cca 2 tjedna - dosadio mi nakon sat i pol.
I Rayman Origins za Vitu. Sony rastura.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Skyrim barem ima atmosferu, lijep krajolik i osjećaj istraživanja (barem prvih 20 sati).= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
To i Amalur ima i još mu borba nije sranje.
Nema.
I borba mu je loša.
Amalol
Sumnjam da išta može imat lošiji combat od TES-a.
Može Oblivion.
Sjebo sam, htio sam stavit TES umjesto Skyrim.
R6 Las Vegas
Proklet bio tko god je osmislio checkpoint sustav.
Company of Heroes - derem MP, pridružite mi se. (saksam)
Europa Universalis III - bildam Norvešku da postane europska velesila
Darksiders
Sve 3 boguju, zahvaljujem još jednom Sokolu i Wizardu :pray:
Usput nabacim dotu ili HoI3, osvojio s Finskom cijelu Aziju i dio europe :)
Kome se sad da opet CoH skidati :/.
Ae EU da igramo
Black Knight Sword
Dobar sidescroller vrhunskog dizajna punog detalja i odlične naracije.
Ali je i težak.
http://multiplayerblog.mtv.com//wp-c...12/12/bks1.jpg
To mi djeluje čudno, kaj se dogodi kad ja pauziram a tebi je speed na max?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Call of Juarez Gunslinger
Rula igra.
+1
Posebno je kul arcade mod. Score fore, ovo-ono.
Jel to nastavak na bound in blood? Pišu mi ljudi kako igraju drugi dio call of juareza, valjda ne znaju da postoje cartel i jedinica?
Nije, sasvim posebna igra
Ja bi nazvao ovo spin-off, sasvim drugačije od prva dva nastavka.
I meni tako izgleda.
Igra sama po sebi djeluje zabavnije.
Van Helsing ovaj, arpg, nije tolko loš moram priznat, prerano da sudim.
Darksiders
Kako je ovo vraški dobro. :pray:
Predugo sam odgađao ovu igru, a u prvih 5 sati mi je jedna od najboljih akcija ovog tipa.
Prava akcijska avantura, ugodna za igranje, puna borbe i mirnijih istraživačkih dijelova.
Više oldschool osjećaj nego GOW-ovi i svi ostali njegovi 'klonovi'.
Čini mi se da bi mi mogla biti bolja i od GOW-ova (barem onih novijih) i Ninja Gaidena i Castlevanie, itd.
Možda na gameplay videima i screenshotima ne izgleda tako dobro, ali kad sam krenuo igrati, ispalo je odlično.
No, neću još ništa zaključivati do kad ne prođem.
Meni dosadila kad sam dobio rukavicu za razbijanje leda(7 sati), nisu trebali forsat toliko interijere.
Slučajno obrisao neki dan i sad mi se neda instalirat.
@Windwalker...
Istina, ja nisam ništa očekivao od nje i nikako da krenem, a kad sam je počeo igrati dobio sam instavrh od TPS žanra :pray: Fenomenalna igretina, šteta što su jebali dvojku :(
Igra je žešća katastrofa. Nešto tipa Amalur.
Nastavak također.
Glupost. Samo su obrnuli prioritete. I što više igraš postaje očito da je THQ svojim bankrotom utjecao na Vigil.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
^