>skyrim radi na svemu
ocito uzivas privilegije mocnog racunara. Ne znas moju konfu bogatasu nezahvalni.
Also nije nikakav problem stavit settingse na low.
I nadam se da konfa vrti DX Human revolution
Printable View
>skyrim radi na svemu
ocito uzivas privilegije mocnog racunara. Ne znas moju konfu bogatasu nezahvalni.
Also nije nikakav problem stavit settingse na low.
I nadam se da konfa vrti DX Human revolution
Pa ja imam Radeon 4770 i stari AMD dual core pa ga pičim na FullHD i uz jako lijepe detalje na vrlo glatkom framerateu bez imalo trzakanja.
Znam je napamet ustvari. Zapamtiš stvari kad im se smiješ 8 cijelih minuta.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Nije on bogataš, šteka mu street fighter.
I kako vas je sad petero uletjelo ispred mog posta?
To ti počneš palit torrente čim gubiš.
Gubio sam prvih tjedan dana. Onda mi ti i sonik niste pera mogli odbit.
Pa si ti otišo igrat Resident Evil s karom. pls
Zašto laptop, tho? Sigurno možeš nabavit nešto jeftinije da je desktop.
Jer ne živi doma kolko sam skužio.
Dobro da nisi plakao zbog Sagata i onda ga počeo igrat kad sam ja prestao. Baš sam ovih dana počeo opet. Mogao bih te prebit par puta.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Nemam instalirano. A Sagat, bilo mi je žao ubijat te s Danom, presramotno nekako. Na Sagata se možeš žalit.
Zivim u domu. Ne zelim imati PC u sobi od 10 m[sup:rmjr0jst]2[/sup:rmjr0jst].= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jedino se na Blanku možeš žalit. Svi ostali su koliko toliko okej.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
@Chupa U tih 10 m2 stane 10 PCa.
Ne kad imas 3 ormara, 3 kreveta i 3 pisaca stola.
YAY, more news!
+ za novi diffculty, jedino nisam siguran kako će funkcionirati resetiranje skillova.
http://skyrim.nexusmods.com/news/292/
I eat bugs for brakefast! (Finnaly!)
Šteta što je fake.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Tata Einar je @ lvl 73 i fura steel plate armor set, gold diamond necklace i gold diamond ring s magičnim efektima uz koje roka destruction i restoration for free @ master difficulty kao gospodin. Zmajovi se upišaju u gaćice kad me vide.
JEDNOG DANA CU I JA IGRAT OVO, MAJKU VAM VASU. :(
Budi sretan što si pošteđen muke.
Tak sam ja za Oblivion govorio. Heh= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Jel tko probao ovo?
Tropical Skyrim mod is like Far Cry with swords
Mod je na: http://skyrim.nexusmods.com/mods/33017
Dovoljno sam već igrao Skyrim da mi nije baš previše zanimljiv, ali mogo bi rerollati još jednom samo zbog ovakvog moda :D
Lol, nevjerojatno čega se ljudi sve sjete :D Fora ideja ali izgleda mi pre umjetno, a i rula mi zimski ugođaj u igri...
Vraćam se Skyrime tebi... tebi na obale Hjaala... :D
Uf što volim novi update za Mod Manager, odlično su napravili sortiranje modova, btw sve modove sam uspio instalirati za pola sata...superiška!
Znaš proceduru, ako je 100% stabilno, okači SS modova i redoslijeda u Mod Manageru tak da crpimo inspiraciju kod sljedeće instalacije...
Imaš sad odličnu opciju sa novim MM-om. Import/Export load order. Genijalna stvar! :bravo:
Da sam bar prije nego sam stavio nove winse ovo znao... ali modovi trenutno rade kako treba, tako da mi to nije ni trebalo. (Za sad...)
Stao sam igrat jer SkyRe ima zbuggani perk. Ne znam točno kako se zove, ali se odnosi na heavy weapons (2H) i omogućuje ti da s nodachijima svaki uzastopni udarac dobivaš sve brže swingove, a zapravo ti se nakon prvog udarca lik ukoči i ne možeš više udarat. Stao sam tu jer se od svojeg posrebrenog nodachija ne odvajam.
Zakon mi je taj lik. Skoro sam se ugušio kad sam gledao njegov Hearthfire DLC video.
:rotfl:
Only a bad dream :pray: :pray: :rotfl: Pre savršeno xD
Možda napokon unajmim companiona.