Bastion.
Divan grafički stil, setting i soundtrack. Jedino si nekako stalno mislim da je combat mogao biti zabavniji uz malo dorade.
Svejedno, narator dovodi igru na novu razinu, fantastično izvedeno i vjerojatno dosad neviđeno. Dat voice.
Printable View
Bastion.
Divan grafički stil, setting i soundtrack. Jedino si nekako stalno mislim da je combat mogao biti zabavniji uz malo dorade.
Svejedno, narator dovodi igru na novu razinu, fantastično izvedeno i vjerojatno dosad neviđeno. Dat voice.
MW3
Diablo, ooooooooh yeah :D
arkham asylum
Evo, baš i ja igram.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Za sada sam zadovoljan, igra vrlo lijepo izgleda, ima dobar soundtrack i prilično zabavan gameplay.
Jedino mi se čini da bi mogla postati repetitivna nakon nekog vremena, dosta se neprijatelja ponavlja i ne čini mi se da postoji vrlo velik broj oružja(?) koja bi donijela malo više varijacije u igru.
Znao sam da ne pišem Steam preporuke bez veze. :eyebrows:
Civilization V.
Opet dobio volju, zaigrao i sada se jedva odvajam od toga :D
Hint: Ne kupuj nista od onog klinje Wirta.= Citat =:
Izvorno postao Dania
I ja počeo Civ V. Igram s grcima za promjenu. Već imam vojsku da uništim pola svijeta, al' želin science victory.
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Diablo 3 igra...betu
Oh. Nvm then
Hahaha, jel' to onaj bez noge?
da
vratio se WoWu ali samo na 7 dana pošto su mi poslali free 7 days, i kupio Dead Space pack (1,2) na steamu, to prelazim sad tjedan dva...na hard pomogučnosti
Ponovno se posvetio Guild Warsu, startao Dervisha.
Crysis 2.
vec neko vrijeme nisam odigrao neku noviju igru.
ostao sam zapanjen kada sam vidio graficki izgled :0
Mafia II. Super zasad.
Uh, kako je to jebena igra. Vizualno nesto najsavrsenije ikad.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
OT: Stalker:CS i WC 3 kampanju tu i tamo. Odigra san dote na tjedne ali kampanju taka nisan
indeed.
btw, wc3 ima super kampanju:)
Trine. Koja ljepota, igrao već prije al do pola samo, al ne sjećam se da je ovako lijepa igra bila, čisti gušt. :thumbs2:
Super Meat Boy
Koja je ovo droga platformerska ;_;
Simpatične su mi retro reference. Jedini problem je što doživljavam čudna ubrzavanja i usporavanja (brijem da nekad igra postane brža nego što bi trebala biti lol), ali bolje je kad prebacim na windowed.
Brothers in Arms: Hell's Highway
Jedna od nepravedno najpodcjenjenijih pucačina ikada .Priča je odlična i filmski prezentirana ( ne COD "filmski" ) .Napucavanje je zabavno i taktički uz odličan osjećaj oružja.
I onda nam nakon ovakvog remek djela najave sprdačinu od "nastavka" koju ne želim ni pogledati :( .
Terrariu po ne znam koji put
DOWII: Retribution
Slazem se :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Inace trenutno igram Stalker:Call of Pripyat.
Jedan od najboljih FPS-ova koji sam igrao ikad! Atmosfera je savrsena(pogotovo kada je noc i jos kad te napadne bloodsucker),
neprijatelji nisu glupi i tesko ih je savladati,citava zona je ogromna i interesantna jer bi mogao citavu igricu samo da istrazujem zonu,
misije nisu dosadne itd... uglavnom,sto je vise igram sve je bolja,tako da zasada ova igrica je savrsena! :)
(jeste da ima poneke bug-ove ali pored svega ovoga sto sam rekao i dalje je po meni savrsena igrica)
<3= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jel' igraš s tipkovnicom il' kontrolerom?
Tipkovnicom naravno.
:thumbs2:
Portal 2.
Ne znam kad sam zadnji put toliko guštao u nekoj igri, niti kada sam (ako ikada) vidio drugi nasttavak fenommenalne igre koji je još bolji od originala.. Gladosin humor je doduše podbacio, ali ga onaj mali okrugli robot i pokvareni turreti i više no nadoknađuju.
STO
konačno