Pa ionak zasad nisu prikazali previše gameplaya o Diablu pa nemožete reći da vas je razočarao
Printable View
Pa ionak zasad nisu prikazali previše gameplaya o Diablu pa nemožete reći da vas je razočarao
This.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Što to točno izgleda 'užasno'?= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Koje su to negativne strane koje igra ima?
Ili još bolje, što bi ti napravio da ti Diablo 3 dobije neku pozitivnu stranu? :?
Ja ne znam za drugi dark fantasy H&S RPG od Diabla. Eventualno Divine Divinity.
jedino što je zasad užasno je atmosfera, doduše neke preinake u gameplayu, characteru developmentu i svemu tome bi mogle učiniti igru igrivom.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Pa, da, zapravo je atmosfera užasna. I dosta loš i nemaštovit dizajn likova.
Grafika nije također ništ posebno, no ajde, to nije velik problem, kad bi ostalo valjalo.
Sve u svemu, izgleda kao obični random hack&slash, pa neznam zašto tolika strka oko toga.
Prvi dio možda je bio jedan od boljih i atmosferičnijih h&s-a, no ovaj mu neide u korist po viđenome.
Previše je običan i nemaštovit u današnje vrijeme, kad ima hrpa drugih (i boljih) h&s-a.
A koji su to :?
Titan Quest, Dungeon Siege (i novi izgleda zanimljivije od D3), Sacred, Guild Wars, Witcher2, čak mi i Dragon Age2 izgleda zanimljivije od D3.
A o Borderlands da ne govorim: hack&fps.
I brojni konzolaški naslovi koji spadaju u sličnu kategoriju.
prvo poglavlje the witchera je prilično dark= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Titan Quest mi je bio zanimljiv prvih sat i po, onda sam ga deinstalirao. Sacred je za prozor, ne valja ništ. Guild Wars je MMO pobogu. Ostalo nisam igrao, a i nije isti žanr.
Isuse...Titan Quest je kao što Sonic reče, jao. Bezlično smeće bez duše, nastao na temeljima Diabla. Dungeon Siege valja, mada nije zarazio ekipu ko Diablo, treći DS NEMA veze s Dungeon Siegeom UOPĆE, ma nema veze sa stilom igre kakvi su mu prethodnici a kamoli Diablo. Sacred- isto ko i TQ, pogotovo dvojka. Guild Wars je MMO. Borderlands je FPS a jedinu mehaniku koju 'dijeli' s Diablom jest loot.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Što se tiče atmosfere,
Diablo - horror, vrlo 'sirova' atmosfera
Diablo 2 - mračno i depresivno, no odmaknuto od horror štiha.
DIablo 3 - 47dViOdhixc
Ovo je jedini video di niko ne smeta s pričanjem, meni se čini zaista ok za jedno obično stajanje u gradu, alpha verzija btw. Zvukovi su perfektni.
Loš i nemaštovit dizajn likova? Seriously? Nemaštovita su imena, to priznam, ali dizajn.. što bi trebao imat lika s nogom na glavi i tri uha na čelu koji lebdi zrakom i ubija pjevanjem da bi mi bilo zanimljivo. Jao.
Od kad je i po čemu je Guild Wars h&s?
Dobro rečeno :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ma i ja sumnjam da će D3 imati takvu atmosferu, ali preko svega ću moći prijeći ako bude zarazan kao prethodnici. To se ne može definirati i objektivno suditi, kad te igra zarazi sve kritike padaju u vodu, a baš je to Diablo.
Pa zapravo je. Taktički h&s, no ipak h&s.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
U težim dungeonsima treba uzet pravi build i malo razmišljat, no inače u većini područja, jednu ruku na miša, u drugu neko piće i opušteno ciljaš neprijatelje i klik, klik, klik.
Đe je Throne of Darkness, bagro? Istovremeno igranje sa 4 lika i sav taj loot. :)
Igra je varljivo H&S na prvi pogled, a zapravo je punokrvni RPG.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Znaci 'vako.. Trazim neku igru, zahtjevi su sljedeci:
1. Mora bit s autima (NFS, GRID i tako..)
2. Moraju se auti dat tunirat/nabrijavat (Da, znam, NFS je u tome najbolji, ali koji nfs?)
3. Mora se dat igrat u LANu
I to je uglavnom to :)
Any ideas?
Ova tema mi se čini prigodna pa ću tu pitat.
Naime tražim ime igre u kojoj se igra u ulozi crnca koji ima psihičke moći i radi za vladu or somethin'... znam da je malo informacija, ali davno sam to igrao i stvarno se ne sjećam više detalja. Znam da se igra iz ptičje perspektive kao u nekom H&S-u..
Sanity: Aiken's Artifact :D
Vrhunska igra. Mislim, Ice-T daje glas Cainu.
E Bog te blagoslovio :D
Nema na čemu, Detektiv Vjeverica i Maroko Krt na usluzi 8)
http://www.fpsmagazine.com/uploaded_...rre-783360.jpg
uzmi underground 2. možete se napelavat u po gradu kak vas volja, di ćeš bolje= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Par coop igara za sušno doba dok neodem radit.
Fps-
Rpg-
Cars n shit-
nešto treće-
Fps: Left4dead (1,2)
Rpg: Neverwinter Nights 1, 2
Diablo 1,2
Sacred 1, 2
Titan quest
Thks ako imate jos sta samo pucajte
Lotr: Return of the King... jadan sp, vrhunski coop :D
Bome, koja je to makljaža, predobro nešto.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Zaboravio sam spomenut, Hunted: The demon's forge (3.6)
Street fighter 4, guilty gear x2 reloaded za tabacine
Baldur's Gate 2.
Mah, dvoumio sam se izmedju Underground 2 i Most wanteda1= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Ali underground sam valjda 20 puta otpocetka igrao, tak da sam na kraju opet uzeo Most Wanted kojeg nisam bas toliko puno puta igrao (mislim da mi je sad ovo 4. put da igram otpocetka), Carbon sam isto mislio al on nema lan..
Hvala svejedno :)