Nova epizoda shippuudena je vani ;)
Printable View
Nova epizoda shippuudena je vani ;)
Divim ti se Arby, kažeš da ti je Utawarerumono bio lagan, a ja tu muku mučim sa Mutikapom... fakin path-blockin' monkeys. :(
Besmrtni enemy i 5 fightera protiv dvojice fightera i jednog healera, not fair.
Stvarno? Mislim, kulno je da mi se diviš, ali igra je meni stvarno bila prelagana, ne prozorujem se sada tu.
Možda ti imaš više problema dok se samo ne navikneš na igru i jer na početku stvarno imaš brojčanu slabost.
Samo ono, nemoj probati Final Fantasy Tactics. Počupati ćeš si kosu. :)
Problem mi je okupit party na hrpu pa da Eruruw heala, a ostali srede majmune.
1) krećem se po sredini da čim prije dođem na drugu stranu, no pošto sam otvoren majmuni me opkole i zakolju. ~ game over.
2) idem uz rub tako da me neprijatelj može napadat iz manje smijerova, ali horizontalno mogu ići manje squareova te me s vremenom šumski bog dostigne i napravi barem 30 dmg-a. Hakuoro dies ~ game over.
3) krećem se ponovo oko sredine, sa Teorom pokušavam zadržat majmune dok sa Hakuorom krećem prema Eruruw... no naravno, majmuni krenu prema njoj, a pošto se nezna branit ostanem bez healera i ubrzo bez ostalih likova. ~ game over.
That said... ipak lajkam što su učinili igru izazovnom.
FF Tactics bi vjerojatno već i probao no na plejki su mi krepale memorice, a nemam se volje sad zezat sa emulatorima opet. :)
Pogledao Naruto, epska epizoda, Pain roka po selu ko lud, summoninzi na sve strane. A ne bi vjerovali Anbu ima jedan ludi jutsu, zove se Biscuit Firing Jutsu, umro sam kad sam to vidio xD Kako će bit sick kad se Naruto vrati u sage modu, i onda fajt protiv Paina.
Btw. ovi koji prate One Piece, vidim da je doša epizoda One Piece Strong World, pod rednim brojem 0. Pošto ne pratim baš često, jer to neš novo, pretpostavljam vezano uz mangu ili kaj...?
edit: Ah, to je u biti film, a ovu epizodu su pustili iz neznam kojeg razloga. Al enivej, uvod je ono :shock: Gigant Thor Axe :pray: Plus, samo neki ludi um se može sjetit napravit toliko uvrnutih i različitih charactera, wicked.
Izašla je epizoda 7 B Gata H Kei!
... Pogledao ju sada, lulz... Sve više kod Yamade vidimo elemente zaljubljenosti/romanse, ali ona zato ne postaje manje pervy [random scena: nasred puta nađe stari pr0n časopis, te poptuno zaboravi na sve što se događa i krene ga listati]. Good fun, all in all. Random roflovi poput onog s airsoftom su mi najdraži, iako ni Yamadino depiliranje i slične scene ne zaostaju. :)
Also:
-"Kosuda! You're not geting away!"S*smirks* "Death to all traitors."
-"Kill him after you fuck him!"
:))))))))))))))))
Jedno pitanje: htio sam početi gledati fullmetal alchemist brotherhood, ali vidim ima i običin FMA pa me zanima je li bolje pogledati FMA pa FMA:B zbog priče ili nisu vezani sa pričom?
Nisu povezani u tom smislu da se treba pogledat jedno da se shvati drugo, već se običan FMA nakon nekog vremena počinje udaljavat od originalne priče (budući da manga po kojoj je rađeno još nije bila dovršena), dok je FMA:B napravljen kao retelling koji se drži mange. Osobno sam počeo sa Brotherhoodom, a prvotni ću FMA pogledat nakon njega. :)
Hmm ... vidim da je FMA:B ongoing, počet ću gledati FMA i ako bude zanimljiv pogledat ću ga u šutu!
Nevolim čekati tjedan dana za 15-ak min. radnje, ubija u pojam (prokleti Naruto)!
To je bio neki uvod u one piece film.= Citat =:
Izvorno postao Aral
http://www.onemanga.com/One_Piece/565.5/00/
Počni gledati prave animeje, ne Naruto. :)= Citat =:
Izvorno postao Frky
Inače, FMA:B će pravo završiti jer ima još samo jedan chapter do kraja mange. Čuvajte se spoilera.
Znam da je naruto u kurtzu ali me podsjeća na pokemone i yu-gi-oh, to sam obožavao (pokemone jer sam bio mulac, yu-gi-oh mi je bio dobar jer je bio mračniji za razliku od pokemona)!
Mene je od Naruta odbio glavni lik, pogledao sam dubbanu epizodu i toliko mi se zgadio čitav anime da ga ne želim gledati u bilo kakvom formatu, također, Bleach ga owna :P
Dovraga, kad već gledaju trakavice, zašto je uvijek Naruto, bar da izaberu Bleach kao manje zlo. Prvih 200 chaptera mange rula i nitko mi ne može dokazati suprotno. 8)
Od One Piece i Bleacha, Naruto je trenutno najbolji (osobno). Mislim, Bleach i One Piece su mi zakon al Naruto je ipak malo bolji. Preprebolesno izgleda u Sage modu, jedva čekam fajt protiv Paina. Zanimljivo, Naruto praktički pratim od prvog dana, tad sam bio nekih 10god mlađi xD
Govorim o animeu, kod mange pak volim sve al mi je opet isti redosljed, Naruto, One Piece pa Bleach. Inače, gledam Outlaw Star, kako dobro.
Meni je Naruto od kada sam ga prvi put vidio bio nevjerojatno nezanimljiv i naporan. :(
One Piece isto, želim Luffya raspaliti nečim čim ga vidim. :(
Za Bleach ne znam, nisam gledao. :(
EDIT: Mislim da ću početi s gledanjem Gunslinger Girl...
Il voliš il nevoliš :)
Priznaj, kao i pola ljudi gledaš Naruto čisto iz navike i jer ne želiš ispasti mamlaz da ostaviš seriju sada kad si uložio godine i godine u gledanje. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa možda je tak bilo sa prvih 220 epizoda Naruta, al od kad je došao Shippuden ozbiljno sam se zakvačio za to. Možda iz razloga kaj je to onaj tip animea koji traje tako dugo, a pošto znam sve likove, priču, setting i sl. bilo bi mi žao droppat, pogotovo kad čitam mangu i znam kaj će sve bit. Možda bi čovjek očekivao da to ne pratim al meni je poprilično zanimljiv :) To mi je drugi DBZ, barem po dužini serijala xD
Čudi me što nitko ne prati fairy tail mangu ili anime :D
Isti One Piece, kaj ne xD Ja sam malo pratio al sam odustao.
Mene čudi kako Durararu nitko ne gleda... Baccano u drugom settingu, ej!
Btw, nova epizoda je vani.
Nije isti, i ja sam mislio da će biti na tu foru, ali kompletno je drugačiji. Meni se anime baš sviđa, mangu ne želim pratiti jer bi si onda spoilao anime xD.
Možda i ja počnem preko ljeta neki od tih dužih anime-a, vidjet ću :eyebrows:
Ida, Raz, Durarara mi je super, ali mi se nije dalo čekati tjedan između epizoda pa ću kada završi sve odjednom pogledati.
Ma nisam mislio da je isti, nego me likovi nekak podsjećaju, pa onda onaj font od imena animea u špici i te slične fore, odma mi je bacalo na to. E da, konačno se spremam pogledat Tokyo Magnitude 8.0.
Pripremi maramice. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Trebam li uopće objašnjavati pogrešnost toga? :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Op, izašao je.
http://www.imagesforme.com/upload/e9d05eff.jpg
<3333333333
Inače, sad se nešto mislim bi li počeo gledati Testuwan Birdy Decode...
Double post nyaa~!
Pogledao prvu epizodu gore spomenutog TBD... I onda sam skontao da postoji i 10 godina stariji TB alternative version OVA serijal. Što bi sad trebao prvo gledati?! D:
Izuzev toga, izgleda fora, art me nekako podsjeća na Heromana, iako je to možda zbog cijele priče s alijenima i ostalim... Dosad sam takve spike gledao samo u zapadnjačkim crtanim filmovima, tako da me čisto zanima kako će ovo biti u odnosu na njih.
EDIT: Brijem da ću prvo pogledati OVA serijal, stari dizajn je sexeh. Bolje mu je da mi ne megaspojla TV seriju. :@
Gadovi, zašto mi nitko nije dao na znanje da Fairy Tail ima fenomenalan soundtrack? :)