-
Re: Slike forumasa [PAZI THUMBOVI]SPart Deux
Koliko ja vidim vi bi da vama HZZO plati estetiku...
what is next? Avi Karabatić HZZO plaća nove sise jer se neosjeća dovoljno glupo...psiha jel...
Ak sam ja morao platiti zub koji ti onak treba da bi jeo, 1800kn, boga mi nemam mi logike da HZZO plaća nekome pičku ili otklanjanje sisa u smislu estetike...recimo otklanjanje sise ako imaš rak dojke ima i tekako smisla i vjerujem da to HZZO i plaća, ali ovo drugo mi je....pa well lol...
NHF of course...
-
Ček, pingu treba hormone samo zato da ne bi imao sise?
-
@Sickmanno
Uzmi u obzir da je ovo moje jednostavno tretman za konkretan psihički poremećaj.
Also opet, neće mi platit pičku nikako (bar ne zasad), nego samo daju besplatno hormone, a to moš računat onak, ko bilo koje ljekove.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Sickmanno
Uzmi u obzir da je ovo moje jednostavno tretman za konkretan psihički poremećaj.
Also opet, neće mi platit pičku nikako (bar ne zasad), nego samo daju besplatno hormone, a to moš računat onak, ko bilo koje ljekove.
Pa ok, to već ima smisla....ja mislio da će da ti plate cijelu operaciju koja košta koliko? 5-6 somova €?
-
Prije 7-8 somova, u inozemstvu (jer kod nas nema), i to bez karte.
No, poanta je, LGBT udruge se već duže vrijeme natežu po sudovima da barem dio tih troškova pokrije HZZO. Dok ja dođem na red za par godina, možda nešto i bude.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Koliko ja vidim vi bi da vama HZZO plati estetiku...
what is next? Avi Karabatić HZZO plaća nove sise jer se neosjeća dovoljno glupo...psiha jel...
Ak sam ja morao platiti zub koji ti onak treba da bi jeo, 1800kn, boga mi nemam mi logike da HZZO plaća nekome pičku ili otklanjanje sisa u smislu estetike...recimo otklanjanje sise ako imaš rak dojke ima i tekako smisla i vjerujem da to HZZO i plaća, ali ovo drugo mi je....pa well lol...
NHF of course...
/sigh
Sick, zamisli si situaciju da imaš neku odurnu izraslinu na svom licu. Osim već postojeće, jel. Ogroman madež na nosu, primjera radi. Rijetko kad ga vidiš, navikao si na njega, fizički ti ne smeta toliko... No ipak znaš da ljudi pričaju o njemu. Zovu te vješticom iza leđa, sprdaju se s time da imaš omanji planet na nosu itd. Bi li to utjecalo na tvoj razvoj kao osobe? Sad ne bi jer si već stari krkan, ali zamisli si to u pubertetu.
Meni su sise počele rasti u 4. osnovne. Od tada pa do negdje sredine srednje škole nisam nikada išao van bez jakne. Vani je +40? Gornji dio trenirke. No fucks given. Koliko god to tebi zvučalo smiješno, takve stvari imaju velik utjecaj na psihu mlade osobe. Ja sam još i dobar, zapravo.
Stvar je u tome da ja nemam sise jer sam debeo (iako je i to mali faktor trenutno), nego zato što sam imao (i još imam) hormonalni disbalans. Moje sise su 15% salo, 85% mliječne žlijezde. Muško sam. Vidiš da tu nešto ne paše?
Trenutno sam na... 179 cm, 106.7 kg, 39.4% BF. Počeo sam mršavljenje sa 125 kila. Kad dođem na ispod 90 (ili blizu 80, vidjet ćemo na šta ću ličiti) sise će ostati. Jebemu sve, skinuo sam 18.5 kila, a sise se nisu smanjile ni milimetra.
Da su moje sise samo i isključivo zasluga debljine: a) ne bi mi bilo na kraj pameti ići na bilo kakvu operaciju i b) sam bih se toga riješio. Moje stanje je jednako onom kada žene moraju piti kontracepcijske pilule da bi imale redovit menstrualni ciklus. Ili nekom tko ima dijabetes. Hormones, man.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ček, pingu treba hormone samo zato da ne bi imao sise?
Ne. Sise imam i one nikada neće nestati same od sebe, jedino operacijom (ili ako mi ih odgrize morski pas dok se brćkam u Velom Lošinju).
Hormoni mi trebaju kako bih imao normalnu hormonalnu sliku. Kao što i neke žene moraju pitit kontracepcijske pilule (hormoni), kao što se dijabetičari trebaju pikati inzulinom... Isti kurac.
-
Sve 5 pingu, makar i dalje ne vidim zašto bi to trebao biti problem HZZO-a.
Jel opasno za tvoj život? Ne.(pretpostavljam). Jebi se, sam si plati operaciju. Jel ponavljam u pitanju je estetika (koja se čak ni ne vidi ispod odjeće) + šta, imaš možda jedan broj veće od mojih : D
Neko ima manjak samopouzdanja ako su mu se malo hlače zaprljale, dok nekog boli kurac općenito za hlače (u see my point?).
i da lol na humor u vezi izrastline...
-
E ja sam baš na Velom Lošinju, kaj ima morskih pasa tu?
-
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
i da lol na humor u vezi izrastline...
Nije humor, nego je realnost. Poanta je da to nije estetika jer ta "estetika" utječe na tvoju psihu, koja isto treba biti zdrava.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
E ja sam baš na Velom Lošinju, kaj ima morskih pasa tu?
Ma jok, sprdam se. Kak ti je tamo? Zadnji put sam bio 2007. :)
-
Dosadno mi je, u nedjelju sam si razjebo nogu i u ponedjeljak sam jedva vozio, jučer sam prvi put do plaže otišo.
Najgore od svega je kaj sam tu do 7.7. ;(
Ak niš stignem pročitat barem clash of kings i storm of swords.
-
Nema morskih pasa al zato ima dupina
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Dosadno mi je, u nedjelju sam si razjebo nogu i u ponedjeljak sam jedva vozio, jučer sam prvi put do plaže otišo.
Najgore od svega je kaj sam tu do 7.7. ;(
Ak niš stignem pročitat barem clash of kings i storm of swords.
Najgore od svega je kaj se u tom Velom nema kaj radit pored šetnje (što ne možeš) i kupanja (što ne možeš). Pet restorana i tri birtije, jebiga. Al' prekrasan je gradić.
-
-
Ma kupam se evo danas drugi put, nekak se dogegam do plaže, navučem peraje (reko ortoped da u njima plivam) i ne izlazim iz mora 2 sata.
krepat ću do 7.
-
@Predo- ako pijes te hormone, dal ce ti sise narast i da li ti to želiš? (ukoliko ti ne narastu, a želiš ih, hoces si ugraditi silikone?)
Samo bih htjela znati, ako bi vec promjenio spol, hoces sve u kompletu? +šminkanje ofc.
-
Jer nije da već 5 stranica pričamo i o tome kako su Pingaču sise narasle od ženskih hormona? :D
Narast će, doduše vjerojatno ne prevelike, al ja ni ne volim prevelike pa je to ok. Ako budem po tom pitanju imao- imala ikakvu plastičnu operaciju, to će eventualno bit da im sredim oblik ako bude bezveze (može se desit).
Ne razumijem što uopće misliš pod "sve u kompletu"? Kaj misliš da hoću bit muško s vaginom? :S Naravno da je sve u kompletu.
Što se tiče šminkanja, inače ne volim kad se žene previše šminkanju, tako da ni sama ne namjeravam.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jer nije da već 5 stranica pričamo i o tome kako su Pingaču sise narasle od ženskih hormona? :D
Da, al on ima tih problema odkad se poceo razvijat..a ti se se vec razvio, I guess, pa nezz kako to funkcionira :S
I ček, tebi se i dalje svidjaju žene?ili nisu ti se nikad sviđale?
Ono znam da je Smartassez malo muškobanjasta, al ono...
-
Kao što rekoh već prije, hormoni su magija.
Mada tehnički, istina je da što prije počneš s tranzicijom rezulati su bolji. Osobe koje počnu u pubertetu ili odgode pubertet uzimanjem blokera hormona ne možeš kasnije razaznat da su TS ni da si bog.
Al dobro, ne krećem ni ja prekasno, zapravo ranije od većine.
I da, lezbejka sam, problem? Also čekšt-, otkud ti smartass pobogu, nije da je to bilo prije jedno 4 godine. :'D
Zapravo MuŽ TS osobe su 50-50 podijeljene po pitanju orijentacije. S druge strane ŽuM gotovo uvijek nakon tranzicije privlače žene, rijetko muškarci.
-
awww lezbijka si :D no problemos, ja bi te šminkala! to je meni tako super.......
Dobro da si pojasnio, sve je to meni strano..
-
Apparently sve ženske ikad koje znaju bi me šminkale. Ne dam još nikom tho. ;D
Većina ljudi nema nikakvog pojma o TS osobama, a u rvackoj ih statistički ima negdje oko 200 brijem. Mada, neće sve to priznat, ni potražit pomoć.
-
-
Tužna istina je da Predator jebe najviše na ovom forumu iako je žena koja mrzi kurac.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Yes, ali u pubertetu. Ginekomastija je, ako se ne varam, ekskluzivna za to razdoblje. Trust me, I'm a doctor. Imam kutu, clipboard i sve.
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Tužna istina je da Predator jebe najviše na ovom forumu iako je žena koja mrzi kurac.
Bookmarkam ti post, trebat će mi za novi sig.
-
Možda prirodno, ali kad se šopaš tabletama krenu ti rast u svakom slučaju. Uostalom, here's a link: http://www.annierichards.com/breastdev.htm
... Upozoravam tho, govori se o svim starostima, pa ima i koja fotka bakica. Open at your own risk.
-
-
-
Ponosan sam sto sam od 2005. clan prvoga foruma ciji je pridruzeni clan covjek koji vjerovatno prvi u Hrvata a i Juznih Slavena javno i otvoreno opisuje, i izvjestava o svojoj promjeni spola putem gore navedenoga foruma.
-
-
-
-
103 kile žive sile
http://www.zaslike.com/files/t6y2vawffwswc2uufha4.gif
https://soundcloud.com/the-cut-up-boys/ministry-of-sound-radio-the-2
-
-
Bome se usvinjio, pajcek :D
-
Zašto te papuče Niko?! :D
-
A šta im fali?
Mrzim debilne japanke, a još uvijek nisam deda da furam sandale.
P.S. Najradije bi po ljeti hodao bos, ali šta će ljudi reći?
-
Ništa, samo peri noge redovito.
-
Pa normalno. Toliko su čiste da doslovno možeš jesti s njih.
-
-