Znao sam da nemaš pojma igrati. Igra je svemir naprema God of Waru.
Printable View
Znao sam da nemaš pojma igrati. Igra je svemir naprema God of Waru.
Ni blizu.
Mislim, dobra je igra, ali neki bossovi su jeftini, pa rage-quitam. Dugo me neka igra nije toliko naljutila.
A u usporedbi s GOW-om: GOW je mitološki epski spektakl, a NG je B akcić s ninjama i čudovištima.
GOW je igra za paraplegičare. Ninja je bar korektno teška.
Ninja je cheap teška.
Kamera je apsolutni kaos, a dok hoćeš nešto izbjeći i skočiš, počne nekontrolirano trčati po zidu i nađeš se na drugom kraju sobe. I onda umreš.
GOW je relativno lagan, ali je barem užitak igrati. Iako, imao je i on zajebanih mjesta. Pogotovo prvi.
D.Soulsi su 'teški', ali smisleni i uredni, pa ih je užitak igrati.
Ninju nije užitak igrati. Barem ne neke bossove (pogotovo jer nema savea prije njih, pa moraš proći pola levela opet, što je ovdje, za razliku od Soulsa, besmisleno).
Ovdje se moram složit s Vedranom, Ninja Gaiden je bogovska igra i puno veći gušt od GoW-a.
Get a room.
Kirby's Adventure! Najbolja igra.
Krenuo Dragon Age Origins, ali mislim da ću odustati, nemam volje za ničime :(
Igram od SP-a Wolverine, solidan je.
MP igram Tribes:Ascend i Hawken, sviđa mi se oboje.
The Chronicles of Riddick
E, ovaj Ninja... e!
Idem ja tako i naiđem na nekog Wurma.
Veliki health ispod, mislim si, šef za kraj chaptera.
Borim se da vidim kakav je, lupam ja njega, lupa on mene i ubije me.
Aktivira se resurrection scrool i ja ga dokrajčim i mislim si, ma neću loadat save, ostavit ću da bude tako makar sam scrool potrošio.
Naravno, nije kraj levela, već obični sub-boss.
Idem ja dalje, kad uđem u špilju i napadnu me dva Wurma odjednom!
Pokušavam sve i svašta, umirem, šizim, u glavi loše misli ('Izbriši igru s harda, imaš još puno igara za odigrati koje ti neće pojesti živce i posjediti kosu.').
Ali ne. Idem ja dalje, smirim se, skužim ih i dokrajčim. Selfrespect +9000.
Naravno, još nije kraj levela. Obični sub-boss(ovi).
Dođem ja do kraja levela, a iz zemlje izlazi veliki opaki kostur pterodaktila.
Slab sam s healing potionsima i živcima, a kad ono... najslabiji boss u igri.
I onda je level završio.
E da, kolko sam skužio, ovo je medium težina.
A otključat će se još tri veće težine kad ovu završim.
Heh. :(
Jel ima to za PC?
Ne.
Ali može se emulirat stari Ninja Gaiden za NES.
Taj je beskonačno puta teži.
Jel se da ikako na PC, a da radi kak spada?
Ne znam.
Pogledaj si Xbox emulatore jel se može što i kako.
Ja igram PS3 verziju koja je grafički naprednija i ima par levela više.
A ta sigurno ne ide na PC.
Ako je PS2 ili xbox igra onda može na PC preko emulatora.
Ribe. :pray: :pray: :pray:
Otišo u ribolov, nafarmao yellow orbsa i upgradeao sva oružja te kupio puno healing potionsa.
I sad je postalo easy mode.
Naišo na još dva Wurma odjednom, ovaj put vatrena. I rasturao ih ko od šale.
Ko bi reko da uz sve silne katane, divovske mačeve, nunchake, shurikene, bowse i slično, najluđe i najkorisnije orujže je štap sa zašiljenim vrhovima.
Call of Duty: Black Ops
odigrao nekih sat, sat i pol..zasad ugodno iznenađen pričom i načinom prezentacije iste...gameplay je isti ko i u zadnjih neznam kolko nastavaka, ali djeluje dinamičnije od MW 2 i 3 - dopali su mi se dijelovi vožnje i dio s minigunom...i da, zvuk je vrh...ovo bi mogao biti najbolji CoD od MW 1
FEZ
Igra godine!
God of War: Ascension
Bome ovo je kao igra za paraplegičare u odnosu na Ninju, he, he. Bio je Satnik u pravu.
No, nakon završetka Ninje i svog znoja prolivenog, mogu se opustit uz vrhunsku grafiku i vizualni stil, odličan soundtrack, nenadmašnu epskost i nikad dosadno bezumno nizanje comboa (čitaj button-mashanje) u pravom GOW stilu.
Nije baš na razini trilogije u ovih 2 sata kolko sam odigrao, no ne smeta.
Jedino se bojim da mi PS3 ne eksplodira, kolko buči ventilator (a čini se da je pri kraju, jer je za Uncharted 3 bio tih).
Pokušava ti konzola reći da ne stavljaš više takva sranja u nju.
Tvoj PC bi onda već bio odavno mrtav.
^n1
Prelazim Sam & Max, season 1. Na 4. epizodi.
Abe Lincoln must die. :)
Sam i Max rulaju.
Ep. 5 je sranje.
Nadam se da se druga sezona ne sastoji od ulice i dodatne lokacije jer mi se bljuje. Odi kod Sybil ispuni papir, odi kod Bosca kupi random uređaj, odi u ofis pokupit random item, odi na novu lokaciju iskombinirat iteme i obavit razgovore. Svaka. Epizoda.
Užas :(
Planescape Torment
Najbolja igra ikad.
Pretvorio si se u Arala.
PAYDAY The Heist
Brutala team mp
Sredio PS2 emulator, pičim Shadow of the Colossus po prvi put.
Mnogo dobro za sada :)
Instalirao jučer Catherine što sam dobio preko Plusa...rekoh samo 1h da vidim o čemu se tu radi, pa se to razvuklo na skoro 3h...priča zanimljiva i otkačena, likovi isto zanimljivi, te su dijalozi odlično napisani, platformiranje dobro napravljeno, iako dosta teško...morao sam smanjiti težinu na easy jer sam želio što prije doznati daljnji rasplet priče, iako namjeravam ponovni prelazak na normal...i razvoj priče ovisi o odlukama i good/bad statusu...
evo u dva dana prošao otprilike pola igre, što je za mene rijetkost..igra možda nije za svakoga no od mene preporuka...
Prešao MoH:Warfighter :thumbs1:
(Wratite se WW2 settingu, ljudi baš nemaju pojma šta rade, joj vidi kako COD dobro ide, ajmo i mi napraviti isto... :bravo: ).
Prešao COD: Black Ops 2 :thumbs1:
(Ovo je zapravo dobar nastavak,(A mogao je biti i bolji.) ali je trebao doći i zamjeniti MW2. A ne da nakon 678 nastavaka tek onda naprave nastavak "kako spada".
Prešao pola Alien:Colonial marines igre.
Smijao sam se, plakao i lupao glavom od zid u isto vrijeme nakon 5 minuta igranja.
Proći ću samo zato što sam AvP fanatik. Onda idem zaigrati AvP2 da se sjetim koliko su nekad igre bolje bile.
Star wars republic commando i Shank 2. Nakon toga ide R6 Vegas 1 i 2.
Imam neki jRPG craving pa sam prešao snes remake prvog Dragon Questa. Danas zastarjela igra koja je započela cijeli žanr, ali ima šarm koji me držao do kraja, najviše dizajn monstera. Neki elementi su prilično zanimljivi, npr. nakon spašavanja princeze od zmaja je nosiš u rukama natrag do dvorca :)
Sad opet krećem sa Breath of Fire, meni najdražim 16-bit rpgom. Glazba je fantastična.
Preskoči, igraj BoF2. Original je previše zastario i nastavak je više predstavnik daljnje formule serijala.
Inače;
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=56&t=18830
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=56&t=33651
Šuti, rula igra :P
Baš je usavršila traditionalni jRPG stil, auto battle fakjea.
Sljedeći mjesec na Plusu Demon's Souls, ICO HD i Shadow of the Colossus HD.
jep, vidio sam već...imat ću što igrati kroz praznike :D
evo već kroz ova prva tri mjeseca mi se isplatila pretplata
Di ste vidjeli to? ;(
Imamo svoje izvore. :-x :twisted: :kill: :rambo: :friends: :toilet: :evil: