Sora no Otoshimono Forte također.
Hahaha, opening druge sezone
Printable View
Sora no Otoshimono Forte također.
Hahaha, opening druge sezone
:o= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Izgleda da bi ovo moglo pokrivati puno veći opseg mange.
Pogledao prvu epizodu Panty & Stocking.
...
Sense. Abandon it before watching.
... That settled, DIVOVSKO ČUDOVIŠTE OD GOVANA KOJE USISAVA LJUDE U ZAHOD. :pray:
Gaćiće pištolj i čarapa katana!
Megasex scene transformacije!
Kvaziliun policijskih auta!
Destrukcija epskih razmjera!
Cheezy one-lineri!
Lolwat trashy powah rangers-style "live action" scene eksplozija?!
Engrish everywhere?
... Uglavnom, megalulz parodija na Cartoon Network, Powerpuff Girls i slično. Definitivno čekirati.
EDIT:
= Citat =:
With the animation style, potty dialogue, over-the-top action and rather exaggerated attributes of the characters, this was like, a huge middle finger to the otaku-pandering moe anime that has been all the rage the past couple of years. And I was smiling the entire time I was watching this. I love you so much, GAINAX.
Odgledao Black LagoonSi Black Lagoon: The Second Barrage.
Animacija je dobra, likovi isto, priča onak i sve super al nije mi se svidio, ne volim tako animee koji nemaju kraj.
Sad na MAL preporukama za P&S naišao na ovo:
Craze.
Može netko taj Berserk malo objasniti, tih 15 sekundi izgleda jako kul
Smješten je u dark fantasy/medieval setting i prati Guts-a koji putuje svijetom u želji za osvetom. Isprva se čini kao krajnje bezosjećajna osoba koja je spremna žrtvovati i nevine ljude, dokle god izvrši svoj zadatak, no kasnije se sve više primjećuje kako nije hladan kao što se to naizgled čini. Nakon prva tri volumena počinje i flashback koji obuhvaća njegov cijeli život, u kojemu dolazi do izražaja zašto se tako ponaša i koji su njegovi motivi. Dalje neznam, tu sam otprilike stao.
Anyway... očekuj mnogo krvi, šokantnih scena (poput one sa chimerom iz fullmetal alchemista, samo što se ovdje takve stvari događaju svako malo), epskih swordfightova, a čak i nešto romanse i komedije.
Izašli su zadnja epizoda K-On!! i prva epizoda Iron Man!
izašla zadnja epizoda kejona
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :( :( :( :( :( :(
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Zvuči kul, budem provjerio, also slažem se u potpunosti sa predatorom u vezi P&S-a totalni random urnebes XD
Tiho tamo, bit će film.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Inače, izašla je i prva epizoda MM!
Imam previše zaostataka, a i prelijen sam da čekiram. >_>
Ako netko pogleda, očekujem dojmove!
IronMan je vani, kako epic :pray: Ovo ostalo kaj je došlo nije vrijedno spomena, čekam ostatak pizdarija koje moraju doć.
Hm, moram onda i taj P&S pogledati. Zvuči otkačeno. :)
Sutra dolaze My Little Sister Can't Be This Cute, Psychic Detective Yakumo i druga sezona Letter Bee. Can't wait. ^^
Oh FFFUUUUU, još nisam pogledao Letter Bee. >_>
Inače, izašla je i prva epizoda Bakuman. Ne znam da li da gledam~
Iron Man je užas. :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
P&S je na drugu stranu odličan. Skroz spaljen, psuju i karaju se kud stignu, a ima i standardni zapadnjački format. Me likes.
Neznam, meni je IronMan baš dobar, akcija i to je to. Moram još vidjet ovaj P&S al nekak mi ne djeluje bog zna kaj.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
<3= Citat =:
Što se tiče Iron Mana, kratko sam skimmao kroz epizodu... Prvi dojam, megačudne face i puno blebletanja. >_>
Other than that, pogledao sada epizodu 25 K-On!!. [TEK!]
Satisfaction!
@unknown
Bokte kako loše. :(
Pogledao zadnju epizodu K ON-a. Povlačim ono što sam prije rekao, ovaj će mi anime jebeno faliti. Negdje sam u procesu gledanja postao ovisan i sad ću kao i sa FMA svako malo provjeravati kad će doći sljedeća epizoda. :(
8/10 za drugu sezonu. Iako je nešto lošija od prve, s vremenom postanete mindless zombie koji sve guta i želi još.
Znam kako vam je. :)
After all, K-On! is our "raison d'être"~
... Ja još nisam pogledao zadnju epku, namjerno odugovlačim. >_>
Double post nyaa~
Pogledao sada zadnju epizodu Mitsudomoe.
Neko cosplay incest licking... That's some sick shit right there. :)
Anyhow, umro sam na epizodu. That's one hell of a cold!
Kraj nije ništa posebno, ali je jako lijep, posebno s ED-om na akustičnoj. <3
8.5/10, i čeka se druga sezona!
Pogledao Panty and Stocking, omg :pray:
Holy Virgin :rotfl:
Ovak neš ludo još nisam vidio.
A što se tiče K-Ona, droppao sam još negdje na 18. epizodi tak da nit neznam kak se završilo...možda i bolje, jer bi valjda imao komentar ko Raz :)
Tko nije gledao Cromartie High School, nezna kaj propušta :)
+1= Citat =:
Izvorno postao Aral
Moram i mangu procitati, ali sam retardiran.
Odlucio sam nista da ne gledam od animea dok ne odgledam LoGH. Ali jadan net je jadan, 7 dana skidam 21 Gb. :(
Završio K-On!!
Isuse nemrem vjerovati da je gotovo. :((((((((((((((((((((((((
*ide se negdje zamrznuti do izlaska filma*
I, kak je završilo? :)
Marš tamo i gledaj još tih osam epizoda. :(
I IMA DA PLAČEŠ JESIČUO. ;P
Enihau, iako je radnja u biti završila prije dvije epizode, i ovo sad su bili samo extras s nekim dodatnim materijalom, kao i stvarima iz mange koje su ranije ispustili... Svejedno je bilo jako heartwarming i lijepo.
K-On! daisuki!
EDIT:
Pogledao prvu epizodu Bakumana. Odlična stvar, definitivno ga pratim. Ima dobru priču i glavni likovi se dobro nadopunjavaju, a i šale su im sasvim na mjestu.
Završio sada i Seitokai Yakuindomo.
What was that I don't even-
Ova epizoda je bila prečudna. :o
Malo sam se čudno osjećao na kraju kad su govorili da će marljivo raditi i u sljedećoj godini [actually kažu sezoni, lol]Suzevši u obzir da Shino i Aria imaju iste seiyuue kao Mio i Ritsu... >_>
Kakogod, čeka se druga sezona?
EDIT: "Tashimaseregakoanikotsuyodimawaanchi!"
Danas nisam mogao odoljeti a da ne počnem čitati Berserk ispočetka.
Kako moraju staviti Pucka u ovaj novi anime, e.
Nisam ni znao da imam rage mod u sebi. Da, u pitanju je live-action adaptacija LoGH animeja. Do not want.
http://gineiden.jp/
Ooooukej...wierd.
Mislim da ću ipak pogledat K-On do kraja ^^
Ane, još samo fali Dir En Grey u pozadini... i to je to! :eyebrows:= Citat =:
:eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kak će nke žene fepati na to Isuse. :)
Inače, izašao je dugometražni Professor Layton and the Eternal Diva, Fate Stay Night Unlimited Blade Works, kao i prva epizoda Ore No Imouto Ga Konna Ni Kawaii Wake Ga Nai... I još hrpa toga. :)
Double post nyaa~
U nedostatku pervy comedy animeja ove sezone, pogledao sada prvu epizodu MM!
Well, to je bilo... Interesantno.
Uglavnom, cijeli anime prepun raznoraznih fetiša... Ali i nije mi nešto smiješan. Budem vidio što će biti dalje.
Also, prekrasna cura, prva ljubav glavnog lika... Je actually njegov cross dressing najbolji frend. :)))))))))))))))))))
Ja počeo ponovno gledati Umisho X)
Spoileri za 599 chapter One piecea. Franky izgleda legendarno
:pray: :pray: :pray:
Isusati, kak lik izgleda :pray: Jedva čekam da vidim kaj su Sanji i Zoro naučili.
Ko bi to skužio :pray:= Citat =:
After the 2 year time-skip, Sanji now covers his right eye and shows his left eye.