Guru Gaming, nažalost izgubili su. Jesu sad van natjecanja ili se igra više mečeva ?
Printable View
Guru Gaming, nažalost izgubili su. Jesu sad van natjecanja ili se igra više mečeva ?
bo3 se igra u finalu= Citat =:
Izvorno postao Looky
Neznam, plaši me taj cosplay :(
DRO0000000000LLLL 0.0
on the topic - ovaj novi female barbarin champ mi djeluje sasvim svjeze :)
Da, baš... Ženski trynda po looku i 1000 CCa... :/
Daju nam 2 tanka i 1 supp po godini...
What the fuch is thiz shat.
Opa, ova žena je tank, al mi se ne sviđa baš.. Vidjet ćemo.
Mislim da ću probati ovo igrati. Može mi netko dati neke opće smjernice, vidim da je dosta kompleksno.
Ingame tutorial.
Registriras se preko ovog
linka i odaberes EUWest server, ostali su zakurac.
Mogu ti objasniti osnove igre i sve to, al tek sljedeci tjedan cu biti online tako da salji pm ako te nesto zanima :P
nemoj se registriravat preko njegovog linka, daješ mu lovu tako! :p
5 IP boosta zapravo. A i ono, baš ništa posebno se neće dogoditi ako se registriraš preko tog linka :p
Učini čovjeku uslugu i registriraj se preko ono linka. :D
Nemoj. To je stoka profiterska!
Sonić, odi na EUNE server.
I uživaj u pet milijuna rusa koji će doći sada kada su im preveli igru!
rusi su zakon, rusi i poljske kurwe, obozavam ih.
KURWA JEBALO
Cro4LoL serija kupova nudi vam vrijedne nagrade u obliku Riot Pointsa i champion bundlova te ponovo nagrađujemo čak 4 najbolje ekipe. Po prvi puta igrat će single elimination bo1 (best of one), dok će finale biti bo3. Od prošlog kupa već imamo nekoliko novih pravila s glavnim ciljem da smanjimo čekanja.
Također tražimo entuzijastične i motivirane ljude da se pridruže našem admin teamu sa željom i voljom da hrvatsku LoL scenu dignu na viši nivo.
Sve potrebne informacije oko sudjelovanja kao i detalji vezani za pristupanje admin teamu slijede u nastavku:
http://www.esl.eu/hr/lol/news/182728/
Pobjede i porazi 696-669. Definitivno previše igram ovo smece ali nikako izbrisat.
vidio sam kako je onaj neki iz M5a owno s AD kennenom i sad sam ga probo i score 14-1 :D
Razlog zašto više ne igram. Nažalost.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
E, da, i njubare na 30. lvlu zbog kojih sam zdrobio miša.
ne mozes igrat kompetitivne igre pogotovo timske ako imas psihicke probleme.
Nadalje, tko je sve ovdje na eu west ? moram si napraviti novi account (prodajem uskoro cini mi se i main accout) pa da vidim dal imam skim igrati i tko je voljan imat u timu lika sa lvl-om 1 :)
Ne kužim zašto prodaješ uopce... Kako ti se samo da igrati ponovno sve :(
ma da mi se recimo :) :D
lijepa lova , ovaj drugi sad koji cu dat mi mozda prodje za 150 dolara :)
Za koliko si proda? Ja imam vecinu otkljucanih championa bez da sam kunu potrošija na igru. Bilo bi neloše prodat to ako se može :)