Morrowind
Printable View
Morrowind
Probao obje igre, Orcs Must Die mi je puno bolje legao.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Orcs je super.
Mafia se igra trenutno. Skoro pa savršena igra.
Igram AvP i Uplink.
1337 H4XX0RZ
Ja nisam Dungeon Defenderse, ali mi se sviđa što ima MP pošto takva igra ziher rula u MP-u.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Clive Barkers Undying u malim dozama, malo mi se previše igra sa živcima. Inače ne volim horrore, ali ovo me uvuklo zbog vrhunske atmosfere i ugođaja, a osjećaj napucavanja je isto vrlo dobro odrađen.
Odlična igra, makar me uopće nije uplašila, više se fura na atmosferu.
Jedina zamjerka mi je bila što cijelo vrijeme razne beštije napadaju poslugu, a sljedeće jutro se svi ponašaju ko da ništa nije bilo.
Neznam, igram na Normal, i dovoljna su 3-4 udarca onih najslabijih beštija da me ubiju, a često se znam nać bez health packova, pa je to najčešći izvor straha :) A i pištolj je dosta slabašan i dugo se reloada, nije fora kad te napada njih 4-5 u isto vrijeme.
Diablo 3 Beta
Trine 2
Igra je prekrasna, ljepšu igru u životu nisam vidio. Igre bojama briljiraju, art style je jednostavno savršen, ma melem za oči :D
A ne, prelijepa i predobra igra.
Ja u HL2 multiplayeru još nisam našao normalni server, sve neki retardirani game modovi i dvanaestogodišnjaci koji vrište u mikrofon, koji bog :(
Ne znam šta bi igrao sad, oću neki dobar FPS sa dobrim komjunitiem, gdje mogu ući u rendom igru i zabavit se.
U Killing Flooru su svi smireni, u L4D2 svi spameri, samo "noobaju" u chatu.
Htio bi nešto free i manje zahtjevno... Ne znam, dat ću Team Fortress 2 još jednu šansu (koji sam ga vrag uopće brisao, sad treba skidat 6 gigabajta opet), dosta mi je zabavno sa scoutom igrati.
Kakvih 6 lol, ima 11GB :)
Pa valjda su ostali neki fajlovi jer mi je počelo od 26% i piše šest.
Onaj FEAR Combat je besplatan i ne izgleda mi zahtjevno...
A SazZu s foruma rastura Warsow i daje lijevo jaje da je igra fenomenalna :D Pa možeš baciti oko na to.
Uf, igrao sam Warsow prije valjda 2 godine, često sam htio čekirati da vidim kako sad izgleda, ali nisam nikako.
@sonik- Step 1: Smanji kriterije.
Eh?
Oho, sad si planiram instalirati Serious Sam HD i vidim ovo...
... fino me iznenadilo pošto im se nisam niti najmanje nadao :D= Citat =:
Steam Achievements – Earn over 100 amazingly attractive achievements to boost your social standing and become more attractive.
i dalje halam Terrariu, laganih 75 sati igre, prezarazna igra, potrefilo mi se da sam i frenda zahalal na to pa prelazimo zajedno, još nam ostala dva bossa, Twinsi i Skeleton, i onda nam samo preostaje da bezveze bušimo i gradimo...to bu me drzalo jos tjedan dana, a onda povratak na Darksiderse, stao na pola igre baš zbog Terrarie, nadam se i nekom novom patchu u D3 beti...
Više-manje samo TOR
Probao malo Torchlight, ali uopće mi se ne igra takav tip igre. Nadam se da će mi se vratiti volja za HnS-om dok dođe Diablo 3.
D3 Betu i Skyrim. :)
Probaj DeathSpank kad budeš imao volje za HnS-ima, IMHO zabavnija igra od Torchlighta.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ontopic: Igram Hector - Beyond Reasonable Doom i The Tiny Bang Story.
Stalker CS. Enhanced dx 9, igra se vrtila na nekih 15-20 fps-a, stavim na full dynamic ide na 40+ lol. I to ono po 70-80 najcesce. U COP-u nisan moga sanjat takav fps.
Freelancer. Ah,umirujuća pustoš svemira, jako dobro.
Prince of Persia: The Sands of Time.
Kako su to odvratne kontrole, kamera je užasno neposlušna.
trolfejs