Malo je bolesno što se to prodaje kao serija za djecu.
Printable View
Malo je bolesno što se to prodaje kao serija za djecu.
Jaooo, došao do Baala u King's Bounty Armored Princess i nikako protiv njega, jak je u pizdu strininu :D Opet moram reloadati save i izmisliti neku novu vojsku/taktiku protiv njega :D
Witcher 2 EE
Nisam znao da su dodali nove dijelove i u sam tutorial, zakon. Performanse nisu baš kak sam očekivao, sa jednom GTX550Ti bi ipak moralo ići na medium postavkama kak spada. Al ajd i na low izgleda lijepo.
Ja sam si rekao da igra uopće ne ide loše na ultra pa sam je igrao na ultra :)
Ja sam rekao da ne izgleda loše na low, pa je ne mogu igrati ni na lowest of the low.
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Wut? Ja s tom grafičkom igram na najvišim detaljima, jedino isključim ono sranje označeno * i motion blur.
Na kojoj rezoluciji?
Na medium već dolazi do dropa framea ispod 25 tu i tamo. Varira od 40 do 20-ak negdje pa me iritira. Driveri su novi, više manje sve ostalo igram na high detaljima.
Možda bih se trebao još malo poigrati s postavkama, ali igra izgleda u redu pa mi se i neda. Na nVidijinoj stranici piše da bih sa tom karticom treba moći igrati na high/ultra sa 30 FPS u prosjeku, ali čak i na medium nema velike razlike. Tek na low se FPS stabilizira.
Ja mislim da sam ja igru prešao na 20-25 fps-a na ultra, ali s motion blurom je bilo skroz igrivo.
Ne vidim smisla u tome. Radije ću imati fluidan gameplay cijelo vrijeme nego da mi igra na očigled usporava.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Witcher 2 je optimiziran za drek i loše izgleda. Zašto uopće gubiš vrijem s tim?
Jer je sve ostalo odlično. Ako će napredak u trojci biti podjednako velik kao s jedinice na dvojku, lako bi mogao zasjeniti Dark Souls 2.
Pa i ja bih rado imao fluidan gameplay, ali kad mi se igra praktički isto vrtila bez obzira na detalje...= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Najljepša igra ikad izgleda loše. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nije mi baš ugodno igrat na manje od 25 FPS-a.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Meni se praktički isto vrti od ultra do medium, bez ubersamplinga. Jedina razlika je što animacije idu u nekih 7 FPS-a. U igri skače od 20 do 40+.
Tek na low mi je konstantno oko 30-50 u otvorenih prostorima. Nisam skroz siguran u čemu je problem, ali ko što sam rekao, igra odlično izgleda pa mi se ni neda gnjaviti s tim. Ono sitno što sam guglao primijetio sam da igra baš ne voli neke GeForce kartice.
Lol. Po čemu.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Sad u Flotsamu radi bez problema sa texturama na high, a u tutorijalu je bilo problema.
A zašto ti ne bi prvo argumentirao što točno izgleda tako loše? Dobra ti je ta fora da sereš bez argumenata, a od drugih uvijek tražiš pola stranice argumenata.
Po grafiki!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ne znam zašto ga uopće doživljavaš. Nije da mu je 90% postova ovdje besmisleno kontriranje svima.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Bas. Mogu shvatiti nekog tko se juce regao al ima ljudi koji su duze na forumu od mene pa ih W3DR4N jos vuce za nos, smijesno
Ne smijemo ga previše ignorirat da se ne bi naljutio i povukao s foruma.
A to ne želimo. Right?
Je, ali onih 10% je u pravilu jako dobro napisano. Onih 10/100 postova kad lik stvarno argumentira svoje mišljenje su, barem meni, uvijek jako zanimljivi za pročitati.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
je, slažem se...kad ne trolla onda zna napisati zanimljiv post
inače igram Warcraft 3 (još zadnje dvije misije) i The Old Republic...
Igra ima bolesno prezasićene boje i bloom do svemira. Ta nekakva politička tematika Witchera 2 uopće ne ide s nepostojećom atmosferom igre zbog prisiljenog šarenila koje je na tragu Fablea.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Za usporedbu, prvi Witcher je bio ispran i surov i imao si savršeno pogođenu atmosferu europskog srednjeg vijeka, s prljavim ulicama i hartavim likovima.
Ja obožavam prvi Witcher jer je uz svu tu "glavni lik je vila, ali nije peder" priču opet drugačiji i na mjestu.
Witcher 2 mi je ne znam, "amerikaniziran" i smećast.
Meni u Witcheru nije jasno zašto srebrni mač ne radi dovoljno štete ljudima i zašto uopće možeš uzimat druga oružja ako su beskorisna.
Vidiš, nije bilo tak teško.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni ta promjena nije sjela toliko loše. Likovi su mi puno više smanjili tu mračnu atmosferu nego sam grafički izgled igre. Ali bez obzira na to, nije mi ništa manje dobra nego prvi dio. Dvojka je jednostavno drugačija igra, u nekim segmentima bolja, u nekim lošija. Jedinica sa combat sustavom dvojke bi bila savršena igra, ali znamo da tako nešto ne postoji.
Oblivion s Knights of the Nine i Shivering Isles.
Ovo sam i ja rekao. Al ne znam, unatoč amerikanizaciji priče i likova, opet na kraju stvari nisu crno-bijele te je ono sivilo itekako i dalje prisutno. Sam audio-vizualni doživljaj je subjektivna stvar - meni je recimo Flotsam bio jedan od najljepših levela ikad u jednom RPG naslovu, no da nedostaje srednjovjekovnog štimunga iz jedinice, to stoji. U kojoj količini, to je opet dosta subjektivno.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ja sam ubijao Saturation i Hue u AMD-ovom control panelu da igra izgleda normalno jer me te boje ubijaju. Totalni vizualni kriminal.
Doduše, nije ništa prema onoj pišotini od grafike iz Deus Ex Human Revolutiona gdje sam morao totalno mijenjati krivulju boja na monitoru da izbijem to žutilo.
Trenutno igram Dark Souls PTDE...i ono lagano gubim na živcima :kill:
Pogledaj koji walktrough za par savjeta, prvenstveno upgrade oružja.
Evo Witchera 2 kao daily deal na Steamu, za slučaj da postoji netko tko ga nema.
Sad je i meni došlo da malo upogonim svoj cvajhender lajtning +5= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
jel ima kakvih patcheva za PC ?
Pa Steam sam instalira ak ima :wink:
Ima neki community patch za full hd rezoluciju, guglaj.
Dobro da flander nije osmi forumaš koji je postavio to pitanje.
I time krši pravila foruma.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Flander, opomena pred ban. Za početak pročitaj osnovna pravila foruma, dodatak pravilima broj 3.
:rotfl: :rotfl:
Najbolji patch ti se zove PS3.= Citat =:
Izvorno postao flander
Return To Castle Wolfenstein.
Ah.
Intro animacija. :pray:
Kako jedna ovako stara igra može i dalje ovako prekrasno izgledati, a da ne govorim koliko je osvježavajuć gameplay nakon današnjih 'pucačina'. Atmosfera i akcija su pre presavršeno nešto.
A tek glazba.
Jebote led. :pray:
Kako je ovaj Ninja Gaiden Sigma sranje jedno jeftino kaotično.
Mrzim ga!!!