Pa postoji nepisana lista što se svira, tako znam tamburaša koji su skoro zaboravili kako svirat jer stalno deru po desetak pjesama.
Printable View
Pa postoji nepisana lista što se svira, tako znam tamburaša koji su skoro zaboravili kako svirat jer stalno deru po desetak pjesama.
Pa u teoriji trebali bi valjda otkupit autorska prava na tekst il nešto, ali koga kod nas boli kok za to. :s= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
OT: Isuse pa kako nekim ljudima ne dosadi svaki dan puštat istu pjesmu pa ja ću popizit. :s
DI DI??
Ja svaki dan slušam relativno isto. Ne znam, ne mogu se nasitit neke posebno dobre pjesme. Doduše, izbjegavam to zaredom.
Jedino ne klasiku, to mi je dosta jednom dnevno.
Ne znam, ja doduše općenito ne slušam muziku toliko često doma jer se čisto ne sjetim niš pustit, ali uglavnom sve poslušam 1, možda 2 puta, i onda možda još par puta lejter kad se randomly sjetim ono tipa pol godine kasnije. :s
Inače uglavnom slušam- bar na kompu- albume u komadu i to ih poslušam jednom i idem na nešto drugo.
Na playeru pak nabacim neki album koji mi pukne, ili samo vrtim shuffle pa što dođe. :/
Al ne znam, ovo ljeto na poslu isto, ženske su me jebeno ubile u pojam, cijelo ljeto puštale 5-6 istih pjesama na mob u krug, non-stop. Pa jebemu. :s
ane najbolje jos, jedva cekam kad pocnu uletavat u garaze klincima koji sviraju jer su slucajno culi da neko svira nirvanu jebote bog.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Imas vec zamp koji je najvece govno od zakona ikad doneseno, porez na budale, u rangu sa pretplatom na hrt.
Mislim da ćeš ju morat poslušat još koji put, barem da naučiš ime pjesme.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jebe mi se za ime pjesme, ne znam ni da li je rolling ili rowing, i koga boli kurac kad je toliko sveprisutna da nije bitno kako se zove.
Kaj studiraš osim anglistike?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
A ako već pričamo o takvom slučaju onda okej. Rijetko kad slušam albume u cijelosti jer prečesto puštam po svojoj volji, ili o prilici (kad je kiša vani ide obavezno nešto uz to, ili totalni kontrast). Ne znam, to volim radit.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Shuffle mi je super, ali imam vječni problem. Imam slušane i ne-toliko-slušane-ali-ih-isto-ne-mogu-maknut-s-MP3a pjesme i svejedno moram ručno mijenjat jer sam prevrtljiv. First world's problems :(
@Maloki
Otkud ti da sam na anglistici, studiram sociologiju i informacijske znanosti. :s
@Chevap
Pa ja si nađem neki album tematike koja mi u datom trenutku paše i pustim.
Shuffle zna i mene jebat, recimo neke pjesme iz whatever razloga duplo češće pusti od ostalih i slično.
Ali onda samo pritisneš next. :/
Ja nisam dovoljno bogat da si kupim mobitel na koji bi mogao stavljat glazbu :(
Kupi neki LG.
Har Har Har
See what I did there?
Mobiteli sakaju za muziku, rađe si kupi jeftini mp3. Vjeruj mi.
Da al poanta je da mobiteli za razliku od većine playera imaju zvučnik, pa možeš biti obnoxious prick.
Kupio sam neki Sony MP3 player. Najbolja kupovina u mom životu, slušalice su fenomenalne, bass, lako prebacit glazbu, nema kerefeka... nešto presuper. Mobiteli su za plebejce.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Muzika na mobitelu siše bateriju.
Ja bi najradije ponovno kupio jednak Samsungov player, trajao mi je godinama i zvuk je bolji od ičega što sam čuo. I ima zvučnike i sranja.
Ne znam nekako sam uvijek mislio da studiraš engleski ;(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:pray: :pray:
Vjerovatno je to bilo pre easy za njega.
Jebo ti ja i Google i YouTube, sad kad svaki put otvorim drugi mail promjeni mi account na YouTube, pa dokle ću više trpit ovakve gluposti. Jel mora baš sve jebeno bit povezano danas?
Nabavi si neki mail klijent da ti se spaja na sve mailove i uzima nove poruke nezavisno od browsera.
Ljudi koji se smiju svim mogućim vjernicima, ali istovremeno full briju na magiju i reinkarnaciju.
http://www.deviantpics.com/images/20...7zk1r40y1i.jpg
Neshvatljivo mi je da jos postoje osobe koje ne mogu razlikovati you're i your (ili kao sto na ovim prostorima ne znaju da postoji razlika izmedju č i ć)
Kako su ti ljudi uopce zavrsili osnovnu skolu? Katastrofa
"It's" i "its"; "their", "they're" i "there" također.
To je još shvatljivo jer ljudi nisu načitani. Ali kad počnu brkat "jel" i "jer"...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Interesantan podatak glede ljudi koje poznajem, a da imaju problem s osnovnom hrvatskom gramatikom... Uglavnom spadaju u ovaj profil:
- obožavaju "zvijezde" s domaće estrade
- poneki vole i cajke
- uglavnom su među onima koji iz, meni doista nepoznatog razloga ispune Arenu kad nastupa Cetinski/Mišo Kovač/neki treći estradni izbljuv
- nemaju pojma o računalima, čak i nakon što sam im milijardu puta pojasnio kako se nešto izvodi
- ili su zadrti vjernici ili samo samo fake vjernici za Uskrs, Božić i još poneke dane kada zbog ostale rodbine moraju bit vjernici
- uglavnom misle samo na sebe
- ne govore niti jedan strani jezik
- ima još...
Čast izuzecima. Dvoje ljudi su super, vrlo inteligentni, elokventni, poligloti i spremni za razgovor o bilo kojoj temi.
Davor Šuker= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ja jako slabo znam kad je č a kad ć, i šta sad, mislim trudim se, kad nisan siguran googlam i tako, al jednostavno to kroz moj odgoj i obrazovanje nije bilo bitno, a i dolazim iz mista di dosta ljudi ne vide razliku, pa tako nisam ni ja naučia. Sad je to već normalno dosta bolje, al ono ka dite u testovima iz hrvatskog i zadaćnicama san ima puno grešaka uvik na takvim stvarima, dosta sam rano razvia onu standardnu naviku korištenja ravne crtice za sve te oznake.
A ionako bi bilo bolje da to spoje u jedno slovo i svi budu sretni.