Nisam te natjerao da kupiš 5 igara koje nisam htio lol.
Zaigram nekad DoD i dobro. Prešo sam Dah Smrti.
Printable View
Nisam te natjerao da kupiš 5 igara koje nisam htio lol.
Zaigram nekad DoD i dobro. Prešo sam Dah Smrti.
Diablo 1.
Prvi put se natjerao malo dalje od 2. - 3. nivoa, sad sam na 12., još malo pa u pakao, ajde nije toliko iritantna koliko mi se činilo, iako bi onome ko je stavio koze strijelce unutra glavu otkino. :D genijalna atmosfera.
Nakon njega ide Neverwinter Nights ili još neki od starih rpg-a, taman za Božić, hrana, kakao i uživancija malo napokon, nisam zaigrao nijednu novu igru već ohoho.
Pa bar budi malo zahvalan i pokazi da cijenis to sto se covjek sjetio. :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Znas kako se kaze, it's the thought that counts.
LIMBO
Očekivao sam dosta morbidnu igru, ali ovo je nešto stvarno posebno. Uznemirujuće je možda i najbolja riječ da je se opiše. Takav osjećaj tjeskobe nisam imao od Penumbre. Preporuka svima da barem isprobate i doživite ovo.
Šteta što je samo trećina igre takva.
Pa zahvalan sam ali ne vidim zašto je potreban komentar "buhu ne igraš". Igrat ću kad me uvati.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Stalker SOC. Ovo mi je ja mislin prva igra koju san pocea ponovno prelazit isti dan kad san je prvi put presa :D
Stranger's Wrath HD
Za razliku od neigrivog poluproizvoda koji su izdali za steam, ovaj glatko leti.
Zabavna igra. Sa zanimljivom atmosferom.
Potpuno drukčije od starih Abeova, no svejedno dobro.
Evo dodao sam ti jos malo zareza= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Gramatika ti baš ne ide.
No ok, ovako zvuči kao Shatner.
I na kraju si ipak uzeo PS3 verziju :)
Skyrim?
Morao sam. Jedino tako mogu igrati u sljedećih par godina.
No još nije stigao. :(
Alpha Protocol. Čist solidna igra zasad. Nije na razini jednog Deus Ex-a ali zasad sam i više nego zadovoljan.
Zahvaljujuci popustu na Steamu napokon zaigrah Skyrim, so far so good.
Stalker CoP
Age of Wonders Shadow Magic.
Bastion.
Dobra je igra, no očekivao sam malo više RPG dubine. Gameplay mi je na momente previše repetitivan jer se svodi na konstantno ponavljanje istih zadataka, no ajde, uz kraća doziranja, zabavna igra.
Jako mi se sviđa način naracije, iako priča sama po sebi mi nije nešto posebno zanimljiva. Vizualni identitet je odličan, level dizajn posebno upečatljiv, a glazba je priča sama za sebe. Sve u svemu, igra je dobra, no mislim da nije zaslužila toliku pozornost koliku je imala ove godine.
Mislim da ću se prebaciti na Batmana dok mi dođe SW ToR doma.
Malo se zaletio u Europa Universalis III: Divine Wind. Prvi susret s EU serijalom. Već vidim da će mi hrpa tutoriala i manuala postat najbolji prijatelji :D
^^
Sehr gut
Battlefield 3.
A.C. Revelations.
Aliens vs. Predator
MAMICE
Mislim da je dovoljan kompliment za igru staru 11 godina to što me i dalje uspjeva toliko zastrašiti da bježim u menu da se smirim. Jebemti.
Gaming djetinjstvo <3
Serious Sam: BFE
Početak je dosta mlak, vidjet ću kak bu dalje.
zadnja 2 tjedna igram samo skyrim... i još mi nije dosadio, lvl 27. sam tek, ali u main questu nisam ni 3 misije obavio, tek se moram prvi put popeti na High Hrothgar :))
mislim da ću početi warhammer 40k: dawn of war kampanju kroz koji dan...
Konacno Skyrim nakon sto sam nabavio novi laptop.
terraria i darksiders
tu i tamo D3 betu
grrrrr= Citat =:
Izvorno postao flander
Skyrim sam presel. Pa se sad bacam natrag na Alliance of Villiant Arms :)
Unreal Tournament 3
Par zamjerki:
- igri bi bolje odgovarao naslov "ghetto tournament 3" ili "KFC tournament 3"
- kako je moguće da su botovi gluplji nego u UT99? "Yo dawg, I gotta ourselves a motherfuckin' FLaG, imma go stand 'ere do shit bat nothin' 'cept runnin back an' fo' into a goddamn wall, lookin at ma flip-flops! Yea, word, nigga, FLaG."
- kampanja je besmislena, više mi se sviđao pravi turnir iz prijašnjih
oh, well... :(
quick game - deathmatch
Binding of Isaac
Čudno, morbidno, zarazno, vrijedi svake lipe.
Orcs Must Die, pre dobar tower defense, sad mi je žao što nisam to i Dungeon Defenders kupio dok je bilo na akciji :(