-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Pa i u pravom smislu povijesti vampira oni bi i trebali biti vegetarijanci. Oni se hrane samo krvlju ne i mesom. A sad je druga stvar što to neki prerade pa vampiri covjeku otrgnu pola vrata ili tak nekaj.
Ovaj... zašto piti na slamku kad možeš odvaliti pola vrata i tako imati brži dotok krvi? :)
@IGoR_2803:
Tako sam se točno i ja osjećao kad sam bio gledao prvi Twilight, fakat ti je neugodno uopće i gledati film kad vidiš curice oko tebe kako skriče. Ono, bilo je /rolleyes i premišljanja ne bi li jednostavno otišao iz kina uz neku mizernu ispriku.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ovaj... zašto piti na slamku kad možeš odvaliti pola vrata i tako imati brži dotok krvi? :)
A zašto se ubijati od posla da prehraniš obitelj kad jednostavno možeš opljačkati lokalnu banku? :)
-
Forumaš nekada znan kao amd brani Twilight i vegetarijanstvo na obiteljskom forumu...
OT- Inglorious Basterds-Koliko god bio fan Tarantina, nije mi poseban film, šta se inače i očekuje od Quentina. Nekako je postao previše okrenut samom sebi i svojim opsesijama stopalima i filmovima da je i zaboravio da postoji publika koja neće svršit na spominjanje više ili manje opskurnih filmaša s početka prošlog stoljeća i da neke zanima i sam film koji gledaju.
Ipak film nije niti loš, početne scene(uglavnom ono šta se vrti oko radnje viđene u traileru) su dosta dobro odrađene a gluma Brada Pitta je vrhunska, samo je ostatak družine neobično neokarakteriziran za Tarantina (izuzev medvjeda i njemca).
Naposljetku, dobro ipak uskače u onu prazninu koja je nastala kad su se "ratni" filmovi prebacili sa drugog svjetskog rata na hladni rat, pa onda moderna ratovanja.
Nadan se samo da će remake 12 žigosanih biti makar sjena originala. Možda se ipak vraća doba Clintovog Orlova gnjezda i inih klasika.
-
Pogledao Gamer
Toliko sam očekivao od tog filma i ostao sam jaaaaako razočaran. Definitivno jedan od najgorih filmova što sam gledo.
2/10 Fuj... :hangin:
-
Šta se moglo i očekivat od ljudi koji su napravili film za uglavnom piratsku populaciju...
-
= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Forumaš nekada znan kao amd brani Twilight i vegetarijanstvo na obiteljskom forumu...
A kaj sad tebi ne paše? Možda to kaj sam reko jednu informaciju koju ne zna baš puno ljudi na forumu?
Ili možda to što se meni prica da sam budala i da fejlam zato jer kazem nesto o dokazanoj cinjenici?
Ili možda to što ti briješ da ja nešto branim?
Ili je možda to što pucaš u prazno, jer ja film nisam gledao??
Tko bi znao, zna se samo da neki ljudi previše filozofiraju.
-
Smiri živce malo, naporan si s tim internet warrior ispadima.
Žvučalo mi je smiješno ono o vegetarijancima vampirima i o ne jedenju mesa kao zdravom načinu života.
Ali nije ovo mjesto za takvu raspravu...
-
Taken 7/10
Btw da pitam..Koji je dobar Horror novijeg doba?Osim ovaj Paranormal Activity njega gledo.
-
Damage [2008]
http://www.imdb.com/title/tt1314177/
iako je jedan od filmova kod kojih znas kraj gotovo na pocetku, mogu reci da mi nije los onak nekak mi "legao" - dat cu 3.5/5
Henry Poole Is Here [2008]
http://www.imdb.com/title/tt1029120/
solidan film, o vjeri u Boga - 4/5
Paul Blart - Mall Cop [2009]
http://www.imdb.com/title/tt1114740/
"komedija" za ubiti vrijeme, sugava radnja, ima mozda par smijesnih situacija od kojih skoro sve mozete vidjeti u traileru na you tube-u - jedva 2/5
Righteous Kill [2008]
http://www.imdb.com/title/tt1034331/
Robert De Niro i Al Pacino sto vise reci, meni dobar - 4/5
State Of Play [2009]
http://www.imdb.com/title/tt0473705/
političke zavjere - 4.5/5
Taking Of Pelham 123 [2009]
http://www.imdb.com/title/tt1111422/
otmica, taoci, pregovaranja, placanje odstete i te fore - 4/5
Year One [2009]
http://www.imdb.com/title/tt1045778/
isto neki tip komedije za ubiti vrijeme - 2.5/5
(500) Days of Summer
http://www.imdb.com/title/tt1022603/
This is NOT another love story 4/5
-
= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Btw da pitam..Koji je dobar Horror novijeg doba?Osim ovaj Paranormal Activity njega gledo.
Sorority Row pogledaj, dobar je. Za nasmijat se :P
-
Underworld (2006)
Zabavno, sad ide dvojka ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Smiri živce malo, naporan si s tim internet warrior ispadima.
Žvučalo mi je smiješno ono o vegetarijancima vampirima i o ne jedenju mesa kao zdravom načinu života.
Ali nije ovo mjesto za takvu raspravu...
Ne znam kog uopce zanima tvoje misljenje, pogotovo kad kazes da ti je smijesno.
Ja nikom ne namecem nista, niti sam komentirao film.
Vec govorim o stvarima koje znam i koje su tocne. Tocno je i za vampire i za ljude, pa meni nije jasno cemo se uopce i javljas ako nemas sto pametno za dodati.
O internet ratnicima nemoj, jer ako je to netko, onda si to ti, sto si i postom iznad pokazao.
Tebi je smjesno, tebi je ocito cijeli zivot smijesan..
abuahahahhahauabauahahahah ajmo se svi smijat...
-
freak,jesi opet poceo?
:(
-
Pogledah Snatch, film je genijalština i obavezna preporuka svima koji ga nisu pogledali...''y'a like dags'' -''what'' -''Dags, y'u like e'm'' -9/10
-
Friče, smiri se.
Star Wars Episode IV. . 8.5/10
Lep film, nema šta. Luke i njegova staloženost kod Jabbe ownaju :)
-
Twin Peaks: Fire Walk with Me
http://natsukashi.files.wordpress.co...ksfirewalk.jpg
Genijalnost Lyncha ne poznaje granice, što je pokazao i ovim filmom. Jedino što se ne isplati gledat ako se prvo ne pogledaju sve epizode serije, pošto je ovo funkcionira kao prequel i sequel.
9/10
-
Twin Peaks je ona serija gdje su glumili random teenageri bez glumačkog iskustva koja je pokupila ogromnu gledanost?
-
Underworld Evolution
Lep film.
Underworld : Rise of The Lycan
Film je dobar i sve to, ali malo je retajno sta su spojlali citavu trojku jedinicom, znas sta ce se desit na kraju ako si gledao jedinicu.
Other than that, meni predobri filmovi :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Twin Peaks je ona serija gdje su glumili random teenageri bez glumačkog iskustva koja je pokupila ogromnu gledanost?
Nije li to Beverly Hills?
-
= Citat =:
Ovim opisom zvuči ko da opisuješ jeftinu američku sapunicu, a ne jednu od najgenijalnijih serija ikad :( :(
Mislim da većina glumaca u seriji ima iskustva iza sebe, a ako neki nemaju, to se nije dalo primjetiti, s obzirom da su svi odigrali svoje likove savršeno. A što se tiče gledanosti, bila je ogromna prvu sezonu, kad su ljudi totalno krivo protumačili seriju kao samo još jedan krimić u settingu američke ruralne sredine. Daljnim razvojem druge sezone, kad je već, u očima javnosti, "glavni misterij" bio riješen, i radnja se tek pravo počela razvijati u još "čudnijem" smjeru, i dodavanju nekih vrlo ekscentričnih likova i scena, gledanost je rapidno počela padati, valjda zato što prosječni američki gledatelj nije u stanju podnijeti elemente koji se nemogu racionalno objasniti. I na to sve, serija ima valjda najbolji soundtrack ikad, što nije čudno s obzirom na način na koji je rađen.
Evo par zanimljivih scena koje ne spojlaju radnju previše:
36_vlZha7bg
BpFQrW4ykO0
vrb51EGX ... re=related
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ovim opisom zvuči ko da opisuješ jeftinu američku sapunicu, a ne jednu od najgenijalnijih serija ikad :( :(
A sorry ako je tako zvučalo, nije bilo namjerno. Ma fascinantno mi je kako im je glumačka ekipa bila puno bolja nego u nekim, tako reć, poznatijim i visokobudžetnim serijama. Stari mi je pričao o toj seriji još davno :)
-
Sad se fakat osjećam staro :( .
-
Precious. Velicanstven i duboko uznemirujuc film. Moguc oscar.
-
Jennifer's Body
Tolko lose da ni Megan Fox ne pomaze :(
-
Pirates Of The Caribbean - Dead Man's Chest, sad se bacam na treći dio, At World's End. Epic od filmova :pray:
-
upravo pogledao The Escapist, IMDB link... ukratko, radi se o ekipici koja planira bjeg iz nekog random Londonskog zatvora... iako je film snimljen u Dublinu u Kilmainham zatvoru, to je i razlog zašto sam nabavio film... uglavnom, film je malo drugačiji, da se tako izrazim, tj. nije tipičan primjerak za tu tematiku... čak bi mogao reć da je malo depresivan... uglavnom, film mi se veoma svidio, ocjena 8/10...
-
Inglourious Basterds
genijalno
9/10
-
Step Up 2
8/10
Sad sam zabrijao na ples :)
-
Carriers
Radi se o virusu koi se prenosi na kemijskoj razini. Znači ako dođete o kontakt, slinom ili krvlju ili slično zarazit čete se. Nakon toga imate nekoliko dana, tjedana i umirete.
Ovo nije krvav film. Jeli dobar ? Jest. Prikazuje život neke grupe ljudi koi se nači u situaciji gdje su više manje svi oko njih zaraženi.
Čekao sam ovaj film; baš me zanimalo hoče li biti dobar, i eto meni je super. Naravno ako očekujete slašer nečete ga dobit.
Ovo je triler, drama, horor/SF.
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
A sorry ako je tako zvučalo, nije bilo namjerno. Ma fascinantno mi je kako im je glumačka ekipa bila puno bolja nego u nekim, tako reć, poznatijim i visokobudžetnim serijama. Stari mi je pričao o toj seriji još davno :)
E tak već da :D
To mi je odličan film, pogotov kraj.
-
Jučer su se u Koprivnici u mmc Kugli prikazivali trash filmovi. Svi filmovi su stvarno bolesni i urnebesno smiješni, a najbolji od njih je Pacijent 0. Prokleto remek djelo koje je uspjelo povezati svima nam drage teme: Drugi Svjetski rat, ubermenscha i Klingonce.
Deo prvi
Deo drugi
-
= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Jučer su se u Koprivnici u mmc Kugli prikazivali trash filmovi. Svi filmovi su stvarno bolesni i urnebesno smiješni, a najbolji od njih je Pacijent 0. Prokleto remek djelo koje je uspjelo povezati svima nam drage teme: Drugi Svjetski rat, ubermenscha i Klingonce.
Deo prvi
Deo drugi
Pogledao, zakon :)
-
Zadnji nastavak Pirates of the Caribbean, fascinantan film. Jerry Bruckheimer car :pray:
A sad se bacam na zadnji Final Destination!
-
Meni je zadnji PotC preloš.
A i drugi isto.
Naprotiv, prvi je odličan.
-
Pa, meni su sva tri dobra al zadnji mi je nekak predobar, kad pearl i dutchman vode onu bitku u onom vrtlogu na kraju...goosebumps :)
-
Damn, imam neki maraton, pogledao Final Destination 4, film je jednom riječju hilarious :rotfl: Scene za krepat od smijeha xD Sad se bacam na vrhunac, The Hangover, po drugi put.
-
Jutros Hangover gledao, jako dobra komedija koja me pošteno nasmijala, neke scene su mi se činile poznatima iz izlazaka subotom( :o )
Osim toga pogledao sam Falling Down, remek djelo po meni, odlična priča, gluma, scene sve je odlično
-
Surrogates
Dobra tema ali loša izvedba! Kroz cijeli film sam čekao neki specijalni moment koji bi trebao označiti film no nikad nije došao!
-
Flushed AwayS- Fenomenalan film sa genijalnom muzičkom podlogom, voice actingom i animacijama te ogromnom količinom dobrog humora. Čista preporuka za sve ljubitelje crtića. 10/10
-
Zombieland
http://cdn1.gamepro.com/blogfaction/...and-poster.jpg
S obzirom da su zombiji u filmu, tj. film je o zombijima, morao sam gledat (lajkam zombije).
Uglavnom nisam očekivao da će mi se film ovoliko dopasti.
Zombiji + dobar humor + puno krvi = win
I da, Emma Stone je užasno hot. :D
9,5/10S (može se reći da je previsoka ocjena, ali lajkam zombače ^^)