Istina, EoaE je praktički savršen.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
A ova pjesma Creek Mary's Blood mi je nevjerovatno teška za slušati. Neznam zakaj ali uvijek imam neki čudan osjećaj kad slušam, možda zbog lyricsa? Neznam...
Printable View
Istina, EoaE je praktički savršen.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
A ova pjesma Creek Mary's Blood mi je nevjerovatno teška za slušati. Neznam zakaj ali uvijek imam neki čudan osjećaj kad slušam, možda zbog lyricsa? Neznam...
Ane. Lyrics = :pray:SAl' je ova nova sve pokvarila =(
Neznam u kom smislu misliš, ali nije niti bitno, znamo kamo vode te rasprave :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
METALStopic postao je metal.
EVO DA ISPRAVIMO NEPRAVDU DOVEDENU U OVAJ TOPIK!
Trebaceti pomoci.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Bah norveska zajebancija.
Nego ovi likovi razvalise iako im je skill za snimanje spotova isti ko kod Immortala.
Ojebote. Nemaju dovoljno kose, ali kul su, ponasaju se kao da su na modnoj pisti/u zoloskom vrtu.= Citat =:
Izvorno postao System
EDIT: LOL; AIR GUITAR! (320, pomozite mi.)
Zahvaljujem se Geraltu zbog Klabautamann, i preporučam svima koji vole čuti originalan metal.
@Geralto
Samo Vlad i najljepsa frizura u blek metalu. Inace taj lik je nemoguca budala, jednom je izjavio u jednom fanzine-u da mrzi zene i da mrrzi da izlazi medju ljude a kasnije kaze da bi volio da ima neku plavusu sa velikim sisama, kad ga je ovaj pito kao sta je najveci kompliment sta je dobio od cure on je reko da je najveci kompliment kad je svrsila 6 puta zaredom! :pray: :pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Može taj "End of an Era" proći! Hvala!
Motorhead je jedini veliki heavy bend kojeg nisam poslušao kako spada,pa me zanima koji su im najbolji albumi i pjesme(ne spominjite best off-ove osim ako imaju novog materijala)?
oni su više hard rock, ili ti ga kak za sami sebe kažu rock&roll
Zato i jesu na Metal Archivesu stavljeni pod heavy/speed metal... :roll: Po onome što sam dosad čuo od njih,oni ne samo da su metal,nego su i žešći od dosta starijih metal bendova.
A to što oni za sebe kažu nema veze,AC/DC isto za sebe govori da su RnR a sviraju hard rock...Osim ako pod RnR ne mislimo na sve vrste i podvrste rocka,što uključuje i punk i metal.
Ko da je bitna podjela,upali i uzivaj!:D
Molio bih sve koji imaju malo vremena da glasaju na http://www.utbg.eu/yourock.phpSza bend iz Beograda koji svira thrash metal, u pitanju je Nadimac. Mozda su neki od vas culi za njih a ko niije http://www.last.fm/music/Nadima%C4%8D
2 puta sam trebao ici na njih i oba puta su misteriozno otkazali.
Ali gg su jako.
Ajde malo linkanja.
Predivnost.
Blind Guardian i Hammerfall.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
To su im najbolje pjesme? :/
What? Hm, učinilo mi se da je napisao nešto kao da traži preporuku nekog drugog heavy metal banda...
Nvm...
Heavy nije power.= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Hebote moram kod okuliste. :roll:
Nije tražio preporuku popa.= Citat =:
Nije to nikakav pop :wink: .
I ne želim ponavljati isto sranje kao i pred neko vrijeme :wink:
Nemoj se truditi. To su ti samo vjetrenjače.. :D= Citat =:
Za sve fanove Havayotha (ako ih ima) prepoznajte cemu slici ovo kad ovaj lik pocne da pjeva.
Daj Maloki,postaješ pomalo naporan s tim "svaki osrednji gay symphonic/power band = pop" forama.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
S tim da Hammerfall ima i solidnih stvari.
E da,hoće sad netko preporučiti neke dobre albume i pjesme Motorheada,a ne power metal bendove i ne raspravljati o tome jesu li on metal ili ne?
Ok, onda su od sad u pitanju boy bandovi.
Ono, da bude band, jel.
TI SI BAŠ MOĆAN!
Svi metalnesimpatizeri, van.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Slušam Megadeth - Peace Sells... But Who's Buying?.
Ovo je kul hebote. Ima neke vesele riffove koji me podsjećaju na one momente u pjesmama kad svi trebaju ustat i zaplesati.
... Da. Uglavnom kul i zabavno.
Ovo sam napisao za rajdera jer ga nema na msnu.
killing is my business i rust in peace odmah.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
za malo vise "radio friendly" sound slusaj countdown to extinction i cryptic writings. :@
Zašto bih htio radio friendly?
Čekaj, prvo da ovaj album slušam par mjeseci ono. Nisu mi neki prioritet oni. :@
= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Samo kec nikad ostalo :gitara: :friends: :friends: :twisted: :friends: :gitara: :friends: :gitara:
111
Dusan je sve rek'o 8)
Duck - \m/ koliko se sada tr00 osjećam imam želju da zapalim neku crkvu \m/
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
:gitara: