-
Re: Slike forumasa [PAZI THUMBOVI]SPart Deux
Zapravo baš je nekidan bio neki TS dan u Mediki u sklopu gej prajda. Ne iđoh jer imam ispite lel.
Inače budu povremeno i grupe podrške, također u Mediki, gdje se ekipa skupi. Također ne iđoh jer mi ne treba osobno podrška, otić ću eventualno kad mi bude trebao neki info.
-
Pa kakve sad vi veze imate sa gejevima? Gejevim se vole sudarati ćunama, a vi baš to ne volite.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Vaši zaključci s druge strane temeljeni su na tome da je želja nekog random tipa da si promijeni spol jednaka kao bolest koja ti može ugroziti život. Fakat prejadno.
A otkad to HZZO i država subvencioniraju i plaćaju stvari koje usrećuju ljude? Ako je tako, neka meni kupe jednu Imprezu WRX.
Nije on jedini tip na svijetu, jebemu sve.
Ajde se stavi u tu situaciju. Živiš u tijelu u kojem se ne osjećaš nimalo ugodno. Svaki dan kad se vidiš u ogledalu znaš da to nisi ti, da to nije slika osobe koja je unutra. Ako se ja ne osjećam ugodno u svom tijelu, mogu smršaviti. Ako se Admir ne osjeća ugodno u svojem, može početi ići u teretanu, počet se pikat steroidima i nabiti mišićnu masu. Što može napraviti osoba koja se ne osjeća kao taj spol koji je? Tu sam sebi ne možeš pomoći.
Postoji razlika između "sretan" i "moći živjeti sam sa sobom jer si se takav rodio/ zbog utjecaja društva/ genetike/ razno". Ja imam previsok estrogen, a prenizak testosteron u krvi i HZZO će mi subvencionirati da se pikam/ gutam testosteron kako bi mi se popravila hormonalna slika, a možda će i subvencionirati uklanjanje sisa koje su nastale usljed hormonalne neuravnoteženosti za vrijeme puberteta.
Ako krenem tom tvojom idejom, pun kurac toga zdravstveno ne bi trebalo pokrivati. Porod? Ljudi su tisućama godina rađali u kućama, stajama, šumama, pećinama. Slomljena noga? U današnjem društvu možeš funkcionirati kao ne potpuno pokretna osoba, čemu bacati novce na namještanje kosti, gips i fizikalnu terapiju.
Imaš krivi pogled na situaciju - njegova želja nije nešto što mu je palo na pamet i što će se promijeniti za 3 tjedna ili kad se ošiša (Predo, brijem da sam te vidio u knjižnici danas, izgledat ćeš pregadno kao žena s tom svojom kosom btw), to je ono kako se on OSJEĆA. Svi tvoji argumenti tu padaju u vodu jer ne možeš dokazati da se netko tako osjeća to jest takav je. Nije to bitno radi li se o tome da je netko Srbin, crnac, Rom, homoseksualac ili transrodna osoba.
-
A što predstavlja slovo T u kratici LGBT?
Gej prajd se tako zove u žargonu, al okuplja cijelu tu ekipu. Mada mene boli kok jer me nerviraju uglavnom LGBT aktivisti. Znaju bit retardirani na svoj specifičan način.
@Pingu i kosa
Jedi govna, kosa mi je cijela usrana i zmazna danas, trebo sam ju prat al pobjego sam iz stana da ne umrem od vrućine. ;(((((
-
Šta ja znam jebote, samo pitam.
Btw, kako češ se zvati kad postaneš žemsko?
Ako nije tajna jel'...
P.s. znam da sam nosonja, takav sam po prirodi xD
-
Ne znam iskreno, očajno mi ide smišljanje imena. Ne znam ni liku u igri smislit, a kamo li sebi.
No uglavnom nešto relativno blisko mom trenutnom imenu, tj. Luka, jer ne ide mi se na veliku promjenu po tom pitanju. A neću Lucija jer mi se tak zove sestrična.
Cura mi je predložila Luna, tak da zasad stoji pri tome ak mi ne padne na pamet nešto pametnije.
-
Da, lom noge je jednako ozbiljna situacija kao momak koji mašta da je žena. FFS. Ma ne bih im dao ni lipe ni iz države ni iz vlastitog džepa.
Btw, to što netko plaća osiguranje, ne znači da ga smije iskoristiti za svaki kurac. To nema nimalo smisla.
@Predator - prezime si stavi Šupak.
-
Kameleonče, nemoj bit netolerantna osoba, nije ti to lijepo. Kak ćeš tako u EU.
Also, psihološki poremećaj = "maštarija". Lijepo bome.
-
Čini mi se da ti državni proračun nije jedini razlog zbog kojeg si ljut na to što mijenja spol.
-
Lol ti baš jesi sirovina.
Zašto plaćat zdravstveno ako nemaš koristi od toga? Kakvog to pak jebenog smisla ima?
I lom noge je manje ozbiljan od psihičke bolesti. Slomiš ju, staviš gips par tjedana, odeš na terapiju i postaneš meteoropat. Gotova stvar.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da, lom noge je jednako ozbiljna situacija kao momak koji mašta da je žena. FFS. Ma ne bih im dao ni lipe ni iz države ni iz vlastitog džepa.
Btw, to što netko plaća osiguranje, ne znači da ga smije iskoristiti za svaki kurac. To nema nimalo smisla.
@Predator - prezime si stavi Šupak.
Lik na pocetku je objasnio.
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/30494/Ključ.html
Ti poredis fizicku povredu sa mentalnim problemom. Podjednako je vazno da se lijeci lik koji ima PTSD i trans osoba.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ne znam iskreno, očajno mi ide smišljanje imena. Ne znam ni liku u igri smislit, a kamo li sebi.
No uglavnom nešto relativno blisko mom trenutnom imenu, tj. Luka, jer ne ide mi se na veliku promjenu po tom pitanju. A neću Lucija jer mi se tak zove sestrična.
Cura mi je predložila Luna, tak da zasad stoji pri tome ak mi ne padne na pamet nešto pametnije.
Nemoj Luna, ne poznajem niti jednu osobu koja se zove Luna, ali znam nekoliko osoba koje su psima dali to ime (škotska ovčarka od moje bake i dede se također zove Luna), tak da mi se definitivno ne čini kao ime za ljude.
Lana u drugu ruku je neusporedivo bolje. Osim toga, imaš Loreta, Lara, Lea itd., sve je bolje od Luna :D
-
Sečenova kći je Luna. Bila je tu na forumu.
-
Kako sam ja netolerantan? Što se mene tiče, u modernom smo dobu i normalno je da si čovjek može raditi što god poželi.
Ljut sam isključivo na to što će dobiti pare iz proračuna za tako nešto. Sama činjenica da će mijenjati spol mi je tragikomična, ali nisam ljut radi toga.
-
Sad ćemo svi morati živjeti u strahu da svaka nova cura koju upoznamo nije Predo.
-
@Bartuc
A lol, ma ima ženskih koje se tak zovu, mada ne baš kod nas. Meni je to ime prvenstveno fora jer je samo jedno slovo razlike.
No rekoh da ću još vidjet.
@kameleonče
A jesi baš. Zbog čegaa si ljut, hormona? Pa lol, terapija ko i svaka druga. Evo dao ti je i Pingu drugi primjer s hormonima. Jel ti i to krivo?
@Xero
Ko što je Pingu već reko, ne brini se, lezbača sam teška. Ne bi te takla štapom od 2 metra.
-
Lijen sam čitati sve ovo unatrag - oko čega se sporite?
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Bartuc
A lol, ma ima ženskih koje se tak zovu, mada ne baš kod nas. Meni je to ime prvenstveno fora jer je samo jedno slovo razlike.
No rekoh da ću još vidjet.
@kameleonče
A jesi baš. Zbog čegaa si ljut, hormona? Pa lol, terapija ko i svaka druga. Evo dao ti je i Pingu drugi primjer s hormonima. Jel ti i to krivo?
@Xero
Ko što je Pingu već reko, ne brini se, lezbača sam teška. Ne bi te takla štapom od 2 metra.
Ne znaš koliko sam lijep.
-
Kaj ti cura kaže na sve to?
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@kameleonče
Njemu valjda trebaju za zdravlje. Ti ih želiš kako bi mogao postati lezba.
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Kameleon je ljut jer postoji mogućnost da će država predatoru kupit vaginu umjesto da da te novce nekom drugom, ali ga ne smeta kaj se za praznike preždera umjesto da malo hrane da nekom ko nema.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Sečenova kći je Luna. Bila je tu na forumu.
Nisam znao:D Ali evo iskreno znam 3 psa koja se zovu Luna, tak da sam mislio da je zbilja samo doggy name.
-
= Citat =:
Izvorno postao hacker
Cura je bi, al sklonija je vaginama. Tako da joj ni najmanje ne smeta.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@kameleonče
Njemu valjda trebaju za zdravlje. Ti ih želiš kako bi mogao postati lezba.
Psihičko zdravlje, rodna disforija i depresija ti nisu baš jasni pojmovi, a?
S time doduše, da ja nisam baš depresivna emo pička (ko neki), al to je zato jer imam awesome karakter.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Kameleon je ljut jer postoji mogućnost da će država predatoru kupit vaginu umjesto da da te novce nekom drugom, ali ga ne smeta kaj se za praznike preždera umjesto da malo hrane da nekom ko nema.
Na šta se sve rasipa državni novac (uključujući neoporezivanje Crkve), vagina čovjeku da se bolje osjeća i nije nešto loše rasipanje.
-
@MC, kaj zbilja planiraš ići rješavati gyno? Će država sve pokriti ili moraš sam to financirati?
-
Jebate dođe da mi da organiziram dobrotvornu akciju "dajmo vaginu predatoru" čitajući ovu temu. I dalje ga smatram idiotom, ali baš sam kroz ovih par strana shvatio da čovjek ima neko osnovno ljudsko pravo na tu vaginu koju tako žarko želi, bez obzira koliko to meni osobno bio nepojmljiv osjećaj.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Jebate dođe da mi da organiziram dobrotvornu akciju "dajmo vaginu predatoru" čitajući ovu temu. I dalje ga smatram idiotom, ali baš sam kroz ovih par strana shvatio da čovjek ima neko osnovno ljudsko pravo na tu vaginu koju tako žarko želi, bez obzira koliko to meni osobno bio nepojmljiv osjećaj.
Trebalo bi, uzevši u obzir ovaj silni mentalni proljev koji je u javnosti zadnjih par tjedana.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao hacker
Cura je bi, al sklonija je vaginama. Tako da joj ni najmanje ne smeta.
Dobro si ju našo. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Psihičko zdravlje, rodna disforija i depresija ti nisu baš jasni pojmovi, a?
S time doduše, da ja nisam baš depresivna emo pička (ko neki), al to je zato jer imam awesome karakter.
Prema stvarima koje pišeš na forumu tvoj najveći psihološki problem je što si đubre bez premca i općenito žalosna osoba, a jedini lijek odmjeren udarac macolom po glavi, ali nadam se iskreno da ćeš jednoga dana početi razmišljati u malo drukčijem spektru i da ti se neće više dogoditi da s takvom lakoćom odjebeš prijatelja i ispričaš svima tajnu koju ti je povjerio zato jer ti je to lulzy. Ili se bar nadam da nisi takva osoba u RL. Nekako sumnjam da će vagina i hormoni promijeniti takav karakter.
-
Čuj stari, mogu ja bit najveće đubre ikad, al to opet nema nikakve veze s time što sam transseksualna osoba.
-
Kako kad si zarobljen u svom tjelu i ne mozes da funkcionises kako treba?
E da. Hoces li da stavljas slike kako prolazis kroz hormonsku terapiju? Ili makar before and after?
-
-
-
:3
Also, gdje nestadoše slike forumaša?
-
-
E bokte zašto si ti tako puko :(
-
@System
Al opet to nema veze s mojom osobnošću, pogotovo na netu gdje ne postoji previše fizička komponenta. U stvarnom svijetu utječe utoliko što me sputava u ponašanju i ostalom zbog društvenih normi o tome što je "muško" a što "žensko" (iskreno ne želim ispast pederkasto).
Što se slika tiče, ak mi dođe.
@StormCrow
Hormoni su magija.
@kameleon
Kak si ti glup to nisu istine. :'D
-
Ma nabijem te na kurac.
Čekaj, ne.
-
Nikad ne znaš, da sam ja Predo, namjerno bi prvo tebe pojebo :D