Posljednji njegov studijski album, a radi se više manje o poznatim pop skladbama no u njegovom jazz/svjetovnom aranžmanu. Krenuvši sa slušanjem, na prvoj pjesmi (Imagine feat. Pink, Seal, India Arie, Jeff Beck, Konono and Omou Sangare) sam podosta u startu bio skeptičan, očekivavši nekakve šablonizirane cool jazzy zvukovne strukture il kaj već, no ubrzo se to raspršilo, te sam u biti sa svakom novom skladbom ostajao iznenađen friškoćom i inovativnošću zvuka, isto kao i zaokruženošću albuma kao cijeline te poruke koju nosi. Onak, lijepo i ne pretenciozno, al opet ne prejednostavno il nešt.
Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
http://www.webofmetal.com/images/pro...jpg?1296575381
Finski folk metal, nisam puno slušao taj žanr, ali mi se ovo dosta sviđa. Najbolje pjesme su mi: Ukon Wacka, Surma, Vaarinpolkka i cover Iron Fista.
Preporuke sličnih bendova?
22-04-2012, 12:14
Frky
10/10, jedan od najboljih Girinih albuma, na razini najodličnjih mu izdanja Swansa.
Izgleda da je vrijeme za posvetit se i ostatku opusa, stavit ćemo pod asap.
2 godine sam čekao da ovo poslušam :)
Moćna mješavina cijelog spektra death metala od melodičnog do brutalnog, mnogo pamtljivih riffova, dosta zanimljivi spiritualno-biblijski-nešto tekstovi.
08-06-2012, 20:14
croat1gamer
Joj, kako ovo dugo nisam slušao. :D
Začudo, jednako mi je dobro kao i kod prvog slušanja. Pjesme su catchy, Yui ima ugodan glas, a sada čak i razumijem dio lirika pa je zanimljivije nego prije kada sam album slušao samo zbog melodije.
17-06-2012, 10:55
beba nema zvečku
In 2003, Tim Showalter’s house burned down, his fiancée left him, and he resorted to writing songs on an acoustic guitar while living on park benches in suburban Philadelphia. Those events informed the entirety of his arresting debut, Leave Ruin , an album about loss and brokenness and lack of faith.
17-06-2012, 14:17
Aerial
Grozno.
Iz blata ih izvlači (Anesthesia) Pulling Teeth.
2/5
17-06-2012, 15:28
Death By Sexy
Kako kenjaš, nezzz kolko bi onda morao ići u minus s ocjenom za neke druge albume.
Metal Militia, Seek and Destroy, Jump in the Fire.
Metallica je dosadna i banana, ne slušaj to! Neću si ni pustit da se ne sjetim kak grozno zvuči... Makar su u osnovnoj školi bili bogovi LOLO
17-06-2012, 15:44
Duke of Earl
Neam pojma na čemu ste vi, meni je KEA još uvijek iznimno slušljiv album bez loše stvari.
Here on the stage the Marshall noise
is piercing through your ears
It kicks your ass kick your face
Exploding feeling nears
Now is the time to let it rip
To let it fuckin' loose
We are gathered here to maim and kill
Cause this is what we choose