Meni nije :>
Printable View
Meni nije :>
To pišu namjerno.
Dap, to je bila hit fora u 7.raz il nešt.
> Ciklus Kurosave na HRT 3 > Nemam HRT3 :'(
nešto je upravo umrlo u meni
Kako nemaš HRT3? :?
Ja sam ih sve fulao, zaboravim svaki put. Nije tv za mene :'(= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Sad ću gledati ovaj Scandal za koji nikad nisam čuo, ali eto valjda valja. :|
I ja isto sve uvijek fulam, ali zato se snimi.
mrzim gledat išta na tv-u, trebam otic udrit govno na 20 min, prode mi film, ovako na kompu mogu zaustavit fino i gledat kad god zelim, u vecoj kvaliteti
To je istina. Najbolje mi je kad naiđe neka pjesma, onda znam da mogu otić na wc.
Ili kad puste blok reklama od 20 minuta dok traje film pa zaboravim sta uopce gledam
Dobro, na novoj i rtlu se ne gledaju filmovi.
Taj osjećaj kada obrišeš film koji si se spremao da gledaš i koji si nabavljao 3 dana.
:(
ranit ću se
Recycle Bin...
Prevelik file i automatski delete. 1080p...
:'(
Uff, peh :(
Pa ne mora svejedno značit da je izgubljen... bio je neki program za takve stvari ako se dobro sjećam.
Recover My Files.
Use it.
mislio sam da je HCL sajt bar malo zreliji i normalniji nego ova ostala smeca puna djecurlije, ali sam pogledao komentare na par clanaka i razocarao se, jebeno :(
forum je puno bolji
Otkad je HCL postao dosta popularan, komentari na sajtovim člancima su uglavnom isti kao na youtubu, samo gori.
Pa i nije baš da članci na HCL-u podstiču neku pametnu raspravu.
bičam po jutubu koji se upravo zblesirao...
jučer vidio na korzu red ispred vipa. Kako smo prošli frend si nije mogo pomoć a da ne pita neku žensku da šta čekaju, a ona odgovori: a šta misliš? Onda sam se sjetio da izlazi novi iphone :((((
:rotfl:
Bičam po historiji. Kako je samo mrzim :( napustim studij historije i dvije godine kasnije na ANGLISTICI mi glavni predmet i najteži bude historija... :/
Tako ti i treba kad upišeš jedan loš fakultet za drugim.
Jeben je taj tportal koji se učitava preko minutu.
Čovjek bi pomislio da bi T-com bar svoju stranicu malo optimizirao da ne ispadne da im je internet usluga loša.
Ljudi i skijanje. Nikad neću shvatit ekipu kako im se da oblačit u one nezgrapne skafandere i na sebe navlačit jebene skije.
Još manje shvaćam Hrvate i skijanje. Za vrijeme zimskih praznika zadnjih cca 5-6 godina stalno slušam kako "tisuće Hrvata ide na skijanje u Alpe", a ono šatro kriza, krediti, hipoteke, kuće i auti na bubnju...
I općenito je skijanje onak prokleto dosadno. Popneš se, spustiš se.
Popneš se, spustiš se.
Popneš se, spustiš se.
OMG ZABAVA
slomio sam nogu na sanjkanju, na skijanju bi vjerojatno izgubio glavu :)))