Piratčino!
Igraj Heretic, bolji je od Dooma.
Printable View
Piratčino!
Igraj Heretic, bolji je od Dooma.
Razmišljao sam između Heretica, Hexena i Dooma ali mi se doom najviše dojmio. Mogao bi heretic probat.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Edit: Nije mi roe piratski nego original,nego sam izgubio original cd key od dooma 3 pa nemogu igrat roe.
Dosadan Heretic.
Jedinica jel', dvojka je super igra koju sam odigrao u ranim gejmerskim danima i ostavila je velik dojam na mene. Baš bi trebo reprizirat jednom.
Dosadniji je Doom od Heretica.
A i Hexen 2 je vrijedno odigrat.
Guštam u Sonic Generations i Skyrimu.
SKYRIM!!!!!!!!!!!!!!!!! :fof:
Beyond Good & Evil, prvi put. Rula.
Super Meat Boy, genijalna je igra.
Skyrim.
Mora se :)
FM 2012 - sranje je igra, skoro ko skyrim, al hej, bar ima bolju grafiku ( :eyebrows: ) i mogu si muziku puštati u pozadini (dupetu)!
Jagged Alliance 2. Napokon sam se ptorudio skužit mehaniku igre, i ono, rula nenormalno. Nisam jedan od nostalgičnih tipova koji misle da je gaming odavno dao svoje najbolje, ali jebemu, ovakve igretine se stvarno više ne rade danas.
Doom 3 po četvrti put ali s modovima.
edit: Jer nemogu igrat skyrim jer mi se ps3 pokvario :|
opet malo amneziju, umirem od straha
Metro 2033. Ima kulnu atmosferu samo je osjecaj oruzja gotovo nepostojeci, a AI neprijatelja tupav do zla boga
trenutno i več proteklih 100 sati SKYRIM
Bioshock. Nije mi jasno kako je ova igra tako cijenjena medju gamerima i zasto tako visoke ocjene dobiva, ali bas nikako. Tek sam nekih 2 sata u igri i vec je zamorna. Mozda igra ima malo spor pocetak, ali nekako mi se cini da se nece kasnije nesto izuzetno glede gameplaya promjenit.
Ne nadaj se ničemu boljem od toga, igra je jednostavno loša. Još uvijek smatram da su tolike ocjene nekakva zajebancija od strane recenzenata, samo čekaju pravi trenutak da nam to kažu.
Bioshock je igra a ne interaktivni film .Ljubitelji COD-ova i sl. SP toboganskih kampanja bolje neka zaobiđu naslov u kome se jadan moraš igrati i nadigravati.
Jedino šta u toj igri zaista nevalja i što je nažalost dovoljno da mi totalno pokvari igru je vita chamber, grozno nešto, to su trebali maknuti.
Igram saint row 3 zasad mi je čista zajebancija igra baš divno za iživljavanje :3
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Painkiller: Redemption - Čisto onak za ubijanje vremena.
Civ IV: Beyond the Sword
Wait... just one more... turn!
Amnesia - The Dark Descent
Mislio sam da će drugi prelazak biti manje strašan xD
FEAR igram ponovno i igra i nakon toliko godina oduševljava. Još uvijek čekam igru gdje će me AI više iznenaditi nego ovdje. Neprijatelj si zna napraviti zaklon, svjesni su svoje okoline i to odlično koriste da vas flankaju, te je zbog toga svaki sukob prava uživancija. Ovi današnji FPS-ovi tipa COD i BF nisu ni do koljena nečem ovakvom. Nema tu stajanja na istom mjestu 5 minuta i pucanja po debilima, ako niste u pokretu, mrtvi ste.
Atmosfera je isto na razini. Prošao sam igru i prije i sjećam se nekih spooky dijelova, ali opet mi se dogodi da ispucam cijeli saržer prije nego shvatim da pucam u sjenu ili zid.
Bez sumnje je u top 5 FPS-ova ikad.
Joj, sjećam se :)
Jedino slično iskustvo napucavanja ponudio mi je Killzone 3 te Stalker igre. Sve ostalo je prosjek ili ispod prosjeka
OT: The Old Republic beta
Anno 2070, Batman Arkham City, Assassins Creed Revelations i Skyrim
otkad je izašao samo Skyrim :D
Starcraft, Starcraft: Brood War, Starcraft 2. 8)
Ovo je toliko dobro napravljeno, da sam u jednom trenutku pomislio da sam si spojlao HoTS.
GTA:SA :P