Samo sto ide jos nize, nije metal.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Printable View
Samo sto ide jos nize, nije metal.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Možeš malo objasniti?= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Znam da trolaš lagano, ali vjerujem da tak i misliš...
Općenito, 80% fanova metala su nabrijani klinci koji misle da su popili svu pamet svijeta, a u ostalih 20% ima poneki normalan čovjek. A ne trollam.
Za njih je izumljen poseban zanr metala - nu metal, te su najcesce njegovi fanovi.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Jao...= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Edit: a kaj se tiče nu-metala, po čemu je on lošiji od nekog tam blek metala (uzimam ovo samo za primjer)?
Ja ga osobno ne slušam (niti nu nit blek) ali budimo realni 90% blek metala je obična loše producirana buka od koje bole uši.
Lyricse neću niti spominjati...
Aime...
Odašiljite kul bendove.
Sluša li tko ovdje slučajno Draconian?
Ne tako davno su izbacili Turning Season Within. Meni je album zakon, premda su prijašnji bolji.
Slusam i volim.
A koji to podžanr, po tebi, sadrži najveći postotak kvalitetne glazbe i umjetničkog izražaja?= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
po meni progresiv.osim dt.oni su seronje.
= Citat =:
Mrzim se citirat ali opet vas ljude poštene pitam:= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
viewtopic.php?f=19&t=19919= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
[quote=Sonic_Moronic]A koji to podžanr, po tebi, sadrži najveći postotak kvalitetne glazbe i umjetničkog izražaja?[/quote:e9bulydi]= Citat =:
Balkanski etno pop.
Stari Englezi i Švabe iz 80-ih posjeduju sve.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jes.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Hah, DT ne sjeda tak lako :)
Znaš, na jutubu se svašta najde. To kaj aktivno ne slušam ne znači da nikad nisam pustil koju pjesmu da čujem na kaj to zvuči...= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Osim toga večina blek metal bendova je ionako najobičnija sprdnja (doslovno).
I ja sam prije mislio da su death i black metal užasna,neslušljiva,dosadna i nezanimljiva buka.Kasnije se ispostavilo da bendovi koje sam čuo spadaju u one koji su uglavnom popljuvani (neki su bili i -core).
Ono,vokali su uglavnom sranje (osim Chucka,jedini growl koji mi se sviđa),ali ljudi uglavnom znaju prilično dobro svirati instrumente.
= Citat =:
Lol, pa naravno da nemožeš slušat black metal na jutjubu, tamo bendovi sa lošijom produkcijom zvuče užasno, ako nisi naviknut na zvuk. Metal općenito nema smisla suditi prema nekim jutjub videjima, jer je kvaliteta blago rečeno loša, i doživljaj je potpuno drugačiji.= Citat =:
Jao tebi ako na temelju toga sudiš neki bend. Ali eto.
I da još nadodam, nije čudo što ti je sve loše ako si slušao samo idiote koji forsaju blekmetal imidž, u tome ćeš rijetko naći nešto vrijedno pažnje, jer su većina takvih jednostavno ograničeni imidžom kvltnosti i samo kopiraju druge. Pravi umjetnici su upravo oni koji su se odvojili od toga i prave glazbu kakvu žele, primjer toga su Wolves In The Throne RoomSkoje ti toplo preporučam. Čak imaju ženski vokal, KOMERCIJALA PRLJAVA PRODANA.
[quote=Sonic_Moronic]A koji to podžanr, po tebi, sadrži najveći postotak kvalitetne glazbe i umjetničkog izražaja?[/quote:qnxfiiu2]= Citat =:
@ Mr. Ante...dobro rečeno
odmah sam se sjetila GeraltoSmega
Da, on je inače uvijek ozbiljan.
ma samo oi!
Ipak,katkad zna s tom svojom neozbiljnošću biti prilično naporan.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I ti si imao troll fazu.
Kao i ti.
Ja ne zna sta je troll faza.
Kao i svi mi.
Sjetila bi se i bez anteta <3= Citat =:
Izvorno postao smartass
[quote=The Great Duck]Ipak,katkad zna s tom svojom neozbiljnošću biti prilično naporan.[/quote:2ngqope3]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":2ngqope3
Mora da se šališ.
Bravo,pogodio si.
Jebote, vasi dijalozi su tako elokventni, da je njihovo dekriptiranje nedostupno obicnim citateljima, prekinite.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
SNa vam.
Najbolja stvar od Slayera.
Ekipa, ako može preporuka bio bih zahvalan! Naime, tražim neki live nastup Nightwish-a pa me zanima koji je najbolji, da negledam sad sve! Ofc, dok su bili sa onom prijašnjom pjevačicom!
Poprilicno im je svima kvaliteta na jednakoj razini, ako uzmes bilokojeg, pogrijesiti ces.= Citat =:
Izvorno postao Frky
= Citat =:
Izvorno postao filozoh
Pitaj rađe u Nightwish temi,manja vjerojatnost da ćeš biti flejman.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Nemoj, za inat! :D= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
-From Wishes to Eternity
-End of an Era
Jedini live DVD-i koje su snimili. Jedan i drugi su odlični.
Od svihSlive dvd-ova/dokumentaraca/live audio snimaka preporučio bih ti End of an EraSkoji je perfektan. From Wishes To Eternity mi jednostavno nije sjeo. Za ove ostale ne znam jer ih nisam nikada nabavio. Uostalom, evo ti link na Creek Mary's BloodSsa koncerta (End of an Era) pa sam prosudi 'el ok ili ne.= Citat =:
Izvorno postao Frky