Koju, Markec? :)
Printable View
Koju, Markec? :)
da sam napravio paypal napokon
Željeznička tehnička,tehničar za računalstvo. :)= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Da Deadwalker obožava čokoladu sa narančom :D
bemu misa Angel, sad ce svi znati s cime me mogu podmicivati :)
Da je žaba upravo skakala kraj mene. :pray: :pray:
Neka žuta, ružna.
OMAGAD ŽABA! ČOEČE!
:(
ot:
Super koncert bio jučer! Doduše teško je bilo stajati tak dugo... I Yawning Man me malo razočarao.. Al ovi hrv bendovi i Samsara su bili fakin odlični!!
Da jos nemogu doc k sebi od vikenda. Otrovao sam organizam. Prokleti festivali i kampiranje :)
Završio cjelodnevni maraton učenja elektronike. Što sam više učio, to sam manje naučio. Sutra ujutro idem fejlat na ispitu.
Lijepo je kada faks ovako motivira ljude. :eyebrows:
Da je danas medunarodni dan poljupca :oops:
Evo mene s ispita, ishodi više-manje očekivani. Ono najgore je da je bio lakši nego pred tjedan dana, a par zadataka sam već imao doma riješene. Ne kužim u čemu je stvar?
huh prošao oba predmeta na popravnom..... olakšanje....
Spoznah da jedan ispit za koji sam mislio da je uvjet za trecu godinu, zapravo nije uvjet :D
Na jesen dakle jos jedan uvjetni ispit i Dead upisuje trecu godinu^^ 8)
Da vlakovi u Japanu u prosjeku godišnje kasne 6 sekundi. Ako kasne više od minute onda dobijete posebno objašnjene na papiruću i ispriku od vozača. Now, that's awesome.
Da mrzim pozive koji me probude.Pogotovo zato sto se kasnije nesjecam ni o cemu su bili.
ja cuo da ako zakasni malo duze, da se vozac ubije od srama :o= Citat =:
Izvorno postao Aral
kod nas bi bilo mrtvih :o
Kod nas bi zeljeznice propale zbog toga lol...ono kasne pol sata svako malo..i ne dobijes samo ispriku neg obicno dobijes i otplatu svoje karte
Da, zaboravio reć još da ako kasni, automatski dobiš povrat novca.
Zena?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Piva?
Oboje? :P
Bus dal godinu? :)
E kad smo već tu, kad ćeš u Šibenik?
Za sada jos nist ne znam(imam par opcija u planu), al ako bi isao, bilo bi to krajem mjeseca. U svakom slucaju, ako cu ici dole, javit cu ti se sigurno za cugu. Nemas beda :wink:
OT: spoznah da si moram naci neku zanimaju za ove ljetne dane. Nest radit korisno :)
1. Šta je to?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
2. Ne konzumiram.
3. Ne bi smjelo bit.
Nema kod nas dat ili ne dat godinu, ali pošto tu elektroniku slušam po drugi put... recimo da je budućnost neizvjesna. Pripremit ću sve za prelazak na neki sličan studij gdje budem mogao, pa ako uprskam i posljednju šansu, prebacujem se na nešto šta mogu završit. Postoji i neka neslužbena opcija da pitam dekana da mi dopusti još jedno slušanje Elektronike, ali sve me strah.
dodi na FOI
:eyebrows:
Da, odi na FOI, da!= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Čitanje stripova na deponizaciji mi samo uništava želju za tim faksom. :(
A tamo sam se mislio i upisati, već sam se bio prijavio. I jedan frend iz srednje je isto onda išao tamo, valjda se još sad nekako drži, ali ja sam na kraju odustao jer se otvorilo računarstvo u Rijeci.
1. stvar-Opada mi kosa zbog krivog šampona.
2. stvar-Konačno mi je stigao poklon Canon Powershot SX20 IS
BEHOLD:
http://www.busmaac.com/bus/component...f8685d3b6c.jpg
http://www.saikatbiswas.com/web/Projects/Holga_D.htm
Na ovo svrsavaju hipsteri
Ma kakav FOI :)
A kako je tamo u VERN'u? Koliko košta godina? Ti si na poslovnoj informatici, zar ne?
Jel mi se čini ili ovo piše da aparat ima 1 megapixel? :)= Citat =:
Izvorno postao gothic45
čini ti se, vjerovatno je prekriven drugi broj
Da, ali vidim točku pokraj ''1'' :)
To je 12.1 megapiksel.
Uglavnom, ova ženska je nogirala svog dečka.
Spoznajem da je ta spoznaja vrijedna zlata i krećem u ekšn.
spoznah da ima pun kok novih clanova. tj necijih multija.
katastrofa
OK, obustavljam sve radnje koje uključuju trolanje.Vraća se stari Mirko :)
Kako smo samo sretni.
Večeras vjerojatno nema spavanja jer nema isusa da se sutra dignem u 8 :(