raw black (oke i funeral, doom i te brije) su mi nes najgore proizaslo iz metala... :(
naravno, meni osobno...
izaso novi album lamb of goda (nije nova vijest, ima mjesec dana vec) - wrath...
meni mnogo dobar:
NS7kPavI2iQ
Printable View
raw black (oke i funeral, doom i te brije) su mi nes najgore proizaslo iz metala... :(
naravno, meni osobno...
izaso novi album lamb of goda (nije nova vijest, ima mjesec dana vec) - wrath...
meni mnogo dobar:
NS7kPavI2iQ
Ne, nije u potpunosti isto kao i svi njihovi prijašnji albumi :(= Citat =:
Izvorno postao MTF*
evo ljudi novi metal forum pa ako vam se da: http://the-book-of-metal.forum.st/
nemaš ti pojma.= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Ožujak Metalijanaca? Wtf? :(= Citat =:
Izvorno postao God Of War(gaming)
meni je power metal ubedljivo najgori, možda ne samo metal, nego bilo koji muzički žanr. ovaj raw black mi je sranje (barem ono što komentarišete sad), ali barem ima malo stila.. onaj power me sramota da slušam, bukvalno mi se gadi.= Citat =:
Izvorno postao MTF*
wtf je raw black metal?
na ovo funeral sam umro od smijanja. power metal tipa dragonforce i rhapsody je oduvijek bio i biti će uber gej.
Može li mi tko preporučiti par dobrih bendova,da su nešto slično Nightwishu?
power metal a?sirenia,epica,angra,avantasia,edguy,rhapsody of fire,sabaton
Tarot...= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
within tempation= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
KAKO MOZETE SLUSAT TO DERANJE TAJ METAL JA NECU NIKAD TO MOC SOTONE STE SVI ZIVILE CAJKE I CECA :twisted: :twisted:
:(
inace, blind guardian mi prerula sta se powera tice. jedan od najdrazih, ako ne i najdrazi bend mi. power ne saka, a ti samael gtfo sa svojim portugalskim blek metal bendovima za koje nitko nije cuo, a na jutubu imaju 12 vjuova i to ih cini krieg, i automatski su kul (H).
prestanite sa tim glupostima.
Samael je dosad imao prilično dobre preporuke :( Daj se naučite više da popularnost nema skoro nikakve veze s kvalitetom :(= Citat =:
Izvorno postao Norther
Nightwish-Last of the wilds
Strašno
:(
e to kad mi kažu mrzim, mislim to pitanje ''kako možeš to da slušaš?''. čuo sam to sto puta, to je praktično uzrečica folkerima.. malo je neverovatno da toliko ljudi ne razume da nemaju svi ljudi isti ukus kao oni.= Citat =:
Izvorno postao Norther
ha. ha. ha.= Citat =:
Izvorno postao Fail
*facepalm
daj mi link na stranicu gdje sam ja spomenuo portugalske norsecore "black metal" bendove. ti bendovi sakaju previše. jadni pozeri koji misle da je blek metal programirani bubanj kojem zvuk zvuči kao klima uređaj i failpaint. plz odjebi hard s tim sranjima, otvori pivo i poslušaj ovaj bend:
Bastard Priest
Fast,trebam nešto ko nightwish,i koje su najbolje pjesme od nightwisha?
Frendicu konvertam sad,a to joj se sviđa xDD
btw,pjesme da budu 3-4 minute max...
Amaranth
Last of the wilds
Sjetio se tih već xDD= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Sad mi treba neki drugi symphonic bend...nikad nisam volio baš symph pa neznam xD
EDIT: Čini se da je HIM - Wings of a butterfly uber xDD
Therion, therion all the way.
Therion mi je previše brutalan, i jednoličan. :(
Fratello Metallo
talijanski heavy metal band.. must see za sve metal fanove.. volio bi vidjet da netko NJEMU kaže da je sotonist :D
http://www.metal-archives.com/images...8167_photo.jpg
:pray: :pray:
Njegov bend ne bi imao qurac od trenutne popularnosti da im vokal nije svećenik. Teški prosjek. Al svaka mu čast na glazbenom ukusu. :)
Nego, baš sam pregledavao odbijene recenzije s Metal Archivesa, evo 2 najbolje :
= Citat =:
Reviews for Entombed's Left Hand Path
YO WADDAFUK IZ DIS BULL$$HYTT????????????????????? - 0%
Written by slammysamman on December 5th, 2008
SUM NIGGAH TOLD ME DIS WUZ SUM KILLAH DETH METIL, BUT WUT DA FUKK?????????????????????????????????? DIS SOUNDZZ LIEK BLAK METAL OR SUM FAGGOT HIPPIE BLACK SABAT SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO FUKKIN SLAMZZ, NO GUTTURAL VOKILLZ, NO SIKK LYRIXXX, N' NO BREAKDOWNZZ???? HOW IZ IT DETH METIL WITOUT BREAKDOWNZZZ???? SKIP DIS SHITT N' LIZEN TO WAKING THE CADAVAH INSTEAD, DATZ REAL SIKK FUKKIN' DETH METIL!!! FUKK DIS PUSSAY FAGGOT WEAK BLACK METIL SHIT!!!!!!!!! SUPORT DA REAL SEEN N' LIZEN TO OUR ILL BREAKDOWNZ N' GUTTURALGORECTOMY-GRAVITY-BLASTZZZ FROM DA SIKKPITT!!!!!!!!!!!!!!!!!
= Citat =:
Review for Goatfago (Dnk)'s "Demo #1":
Goatfago play XXX rating bestial holocaust goat war metal sacrificing alcoholic virgin cunts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blasphemic death crush sexual holocaust music only be for true perverted satanic fukkkrz!!!!!!! THIS DEMO WILL BE WAR DEATH HATE!!!!! VAGINAL LUSTING METAL FOR TRUE DIIEHARD SATANISTS!!!!!!!!!!! YOU WILL LISTEN TO OR IT WILL KILL YOU!!!!!!!!!!!!!!!! METAL DEATH BLACK UNHOLY BESTIAL WAR!!!!!!!!!! BUY THIS NOW OR YOU WILL DIE!!!!
ALCOHOLOCAUSTO SODOM EJACULATION OF UNHOLY HORES INSANE PUSSY DETENATOR DETHRONING CHRISTIAN SCUM AND SLAUGHTER VIRGINS OF CHRIST WITH ALL MIGHTY GOAT PENIS
ESTE DEMO É ÓDIO E ARMAGEDDON DA MORTE DA GUERRA!! MORTE A TUDO!
ALL HAIL GOATFAGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KILL POSEURS AND CHRIST ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej, ja sam jedini postao portugalski black metal. Baš sam krieg. :oops:= Citat =:
Izvorno postao Norther
koji majstor :(= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
prvo, izrazavanje i pravopis :D
...da svi obozavamo breakdowne u brutalnoj glazbi, patim za njima :(
waking the cadaver, ne znam dal je koji bend losije ocijenjen u arhivama, ak se kome da slobodno pogleda :)
mah, vjerojatno se lik zaj:)
Metal Archives profil
MySpace njegovog benda, koji uključuje hitove poput "Ride tha pimpdick ho" i "Bloated necrocunt". Recenzije na blogu ne moram ni spominjat. :)
Ako se lik zajebava, prilično se potrudio oko toga.
issatigabo koji redneck :D
vidjeh mu profil, ocito je da se ne zajebava :(
EDIT
planiram zapocet slusat bend Katatonia(Swe), pa ovaj ima ko kave preporuke ako je slusao?
Slusao sam depressive rock fazu , tj novije stvari. Mnogo je dobro, prejebeno tj .
A dum fazu sam preskocio jer mi se nije dalo :(
U zadnje vrijeme mi se sluša progressive (Opeth,Dream Theater)...
Koje su po vama najbolje pjesme za poslušat?
I najbolji goth metal bendovi i pjesme (Note: ovo nije za mene xD )?
Buduci da sam ja jedini koji slusa goth na forumu.
Nek se baci na Sentenced nakon albuma Down.
Charon , sve .
After Forever isto.
Leaves' eyes isto.
To je gg za pocetak.