sviđa mi se burr
Printable View
sviđa mi se burr
[quote=Death By Sexy]Hehe, al si argumentirao zašto ide prema propasti! :toilet:= Citat =:
Izvorno postao "The Fury":m9j2v2hu
Napravili su džunglu pristupačnom svima, što ja govorim od kad sam počeo igrat. Bit će zabavnije, napetije i bit će džunglera u svakom meču. :thumbs2:[/quote:m9j2v2hu]
A sada ih kao nema u svakom meču?
Nope.
ove promjene idu nabolje. pogtovo za ad jungle annie.
isusbog :(
Imaš pravo, u Dominionu ih nema.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
No nekako sumnjam da će ovaj patch to promjeniti.
Ono je moje mišljenje, ali vidjet ćemo na što će to ličiti ... Tj. na što će ličiti high elo game.
da, predstavlja= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Sarcasam fail. I u normalu je svaki peti gejm da oba dvije strane imaju junglera.= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
Onda ti je normal game elo izrazito nizak, ja nisam nešto osobito dobar u ovoj igri pa mi opet skoro svaki normal game ima 2 junglera.
Predobar mi je!
Kako rastura ovaj pasiv od međeda.
Od sada obavijesti hrvatskog ESLa imaju svoj podforum na PCplay forumu, sve obavjesti o LoL kupovima moći ćete ubuduće pronaći tamo:
http://www.pcplay.hr/forum/viewforum.php?f=121
a do tada, ko god je prelijen za navratiti na taj podforum:
Cro4LoL #2 donosi vam jos vrjednije nagrade!
Od utorka 6.12. do četvrtka 8.12. tridesetak hrvatskih ekipa odmjerit će snage na drugom iz serije Cro4LoL kupova.
Skupite ekipu i prijavite se!
Sve informacije pronađite na linku: http://www.esl.eu/hr/lol/news/178085/Vr ... ro4LoL-2-/
Fizz bokte <3
Jučer sam igrao karthusa i stalno mi je dodgao ulti. Koji rejđ :D
napokon sam opet bronze uspio dobit...
Igra li tko Shaca da mi ubaci par savjeta? Odličan heroj, od kada igram s njim prvi put i LoL karijeri imam 6 winova zaredom! :D
Meni je Shaco tak odličan heroj i koncept, ali sam jednostavno preloš s njim pa ga ne igram :(
Meni kako kada - ili fakin katastrofa ili sam predobar. Uglavnom igram AP, s time da je super counter jungleati s njim. Staneš u grm, staviš boxove i likovi se tope. Još baciš q + e i win.
A towere je smiješno rušit s ultom.
ili dodgeat primjerice ultimate od cait :)))))
Aktivno igram jungle AD shacu . Preodlican heroj, a sa novom junglom poberem i red i blue do 2i30 :D . Hmm, savjeti? Pa u normal elo gejmu ces ownat sa njim ako ides full AD (Lantern, WE, IE, Brutalizer, Phantom dancer, Mobility bootse). Mozda umjesto lanterna ubacis neki def item (hp) . Ako na pocetku gankas dobro i imas dobar skor onda ti je pola wina rješeno ali ako fejlaš na pocetku ima još šanse da se nafarmaš sa split pushanjem. Bjezanje u normal ELO je lagano jer su svi preškrti za oracle ili ward. To bjezanje sa Q trebas malo uvjezbat, kad se uvjezbas stvarno mozes Mindfuckat neprijatelje. Isto tako izvrstan je counter jungler jer kao što sam rekao mozda je za sada i najbrzi jungler u igri pa lagano si u prednosti. Kod tim fajtova Q i na njihovog carrya koji stoji malo izvan sredista opasnosti, ako si dobar trebao bi ga rijesiti u par hitova. Isto tako ult je sjajan za tower dajvanje, mindfucking i za TF. Boxovi kao boxovi ti mogu posluziti za puno stvari ali najcesce za wardanje i pravljenje escape rute kad se overextendaš. Najvaznije je uvjezbat shacu jer je jako squishi za melee assassina. Hmm, u high ELO ga je dosta teze igrat jer ljudi su oprezniji i vise je oracla i wardova, preporucujem malo defanzivjiji build i da kupis oracle cim prije jer im lagano mozes wardove pobrat.
Evo i jedan video.
S_SHpAa_Q6M
Uf, vidio sam video di lik dodgea asheinu strijelu s ultom xD= Citat =:
Izvorno postao Looky
sve je u tajmingu :)
Isusbog komentatori :pray:
5 zaredom 5v5 wins fuck yea !
Vecinom Vayne+Jana bot
Shaco -Ramm jungle
Vlad-Gragas mid
Gp - Trynda top
strima se go4lol
http://www.guru-gaming.org/tv/
Stigle nove rune!
Upao danas sa Guardsman Bobom 2 puta u solo q kako lik trolla.....
Nevjerovatno je loš
LoL
a koji si ti elo uopce?= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Dok si s druge strane ti neloš, jel? :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Dobar je lik, gledao nekoliko njegovih streamova, jučer isto jedan (s gravesom).