Bleh.
Meni je inače najveća fora bila što je naša turistička agencija u ponudi za maturalce imala i Transilvaniju. :)
Printable View
Bleh.
Meni je inače najveća fora bila što je naša turistička agencija u ponudi za maturalce imala i Transilvaniju. :)
Ja nisam išao u Španjolsku. Mrzim Španjolsku. I Španjolce.
Išao sam i u Prag i u Barcelonu, nisam požalio nijedan maturalac. Ali Španjolci stvarno jesu gnjusni.
@loo, sve ovisi o dogovoru sa agencijom. Mi smo spavali u Nici, bili 2 dana u Barceloni, 1 u Lloretu (kušanje vina/likera i kupanje) i nekoliko dana u Calelli.
Jesam ja jedini koji misli da nije toliko bitno DI se ide?
Ako je dobro društvo i atmosfera, može se ić i u Čvrljevo.
Baš smo danas raspravljali o tome u školi, zaključili smo da bi najbolje bilo otić u Irsku, Škotsku, Rusiju i Australiju. Diste sad.
Meni je Španjolska bila divna, vidio sam predivne građevine, gradove i umjetnine, zaboli me zbog kojih banalnih razloga ne volite Španjolce, definitivno se ima svačega za iskusiti.
inb4 ekipa i piće starci mi nedaju da budem delikvent i pijem pa moram biti kreten u drugoj državi
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
lololo
Znam ja Sonik zašto je tebi Španjolska bila divna. :eyebrows:
lololo
odjebite
lololo
:'D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pazi, tebe poznaje. Ja se nebi tako zajebavao da sam na tvojem mjestu.
Poznam i ja njega, ostaje samo pitanje koga je više trta. :P
Je i to ćete si priuštiti sam tak= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Idu prvo u Austriju, a dalje će se svugdje po mjesec dana kurvat.
On je veći. Intimidation +1= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Neven
Tru dat, mi smo isto mogli birat Irsku koja je koštala trostruko više.
Eda, Austrija zimi <<<<<<<<<<<<
Pogotovo Beč. Sve smrdi na konjska govna, snijega do koljena (okej ne u gradu) , -30, smrt.
Pa ne sve lol.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Biranje lokacija je laž. Naši su svi htjeli u Španjolsku, al eto, nastavnicima se nije dalo, pa su oni izabrali Češku.
Nijedno od tog= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Brat je sad drugi razred i već je prošle godine njihova razrednica počela priče o maturalnom i o tome kako bi bilo dobro u Irsku.
Super je Irska i sve ali preskupo je. To se nju naravno ne tiče jer ona ništa ne plaća :)
ane nasa raska zapela za pariz/london jer tu jos nije bila nikad :))))))))))))
sad kako nisam bio u skoli imali smo "demokratsko" glasanje izmedju cak DVE opcije, madrid barcelona, venecija - barcelona kruzer.
prejebeno. za cesku ne zeli cut, tunis, malta, nista. jebo te spanjolska wtf.
Nejdi u Španjolsku.
ja sam bio berlin-dresden(par sati)-prag-beč(par sati)... 7-8 dana. totalno jebeno. želim živjeti u berlinu jednoga dana.. skupo je ali je bolesno dobar grad. ^^
Onaj osjećaj razočaranja kad se probudiš nakon sna u kojem si postao milijarder - mrzim ga.
Svejedno di se ide ionako ljudi idu pit 7 dana najskuplja govna svita :wink:
U Češkoj je jeftinije.
Zanemari da su sad tamo zabranili sve sa +20% alkohola.
Jel samo meni retardirano kad kod nas umjesto "pizza" napišu "pica"?
Jer po meni je pica... nešto drugo.