amd, zasto
pises
ovako?
Printable View
amd, zasto
pises
ovako?
valda sa jedinicom= Citat =:
Izvorno postao amd freak
megalodon: a zast ne?
flander: je to cno to...brzopletost :(
potpisujem...= Citat =:
Izvorno postao amd freak
ali...
Moja definicija umjetnickog djela je ipak malo drugacija... istina da je film odlican, možda je i najbolji od stathamovih filmova, a covjek ima stvarno dobrih filmova, ali nije mi to umjetnost... ali opet ko sam ja da definiram umjetnost...
Potpis Dino. Ne moram jebeno gledat film kojem u taglineu pise 'more Megan Fox'. Ono, tako je ocigledno da ga gleda ekipa kojoj je jedini cilj od filma bacit ga na Megan Fox. Jadno, uzasno jadno.
Baš sam htio komentirati... ono, jadno do bola kad ne možeš ništa pametnije staviti nego "glavnu" glumicu kao mamac za film... i naravno, dekolte u čelo.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Isse.
Van Wilder Freshman Year
8/10
Jebena teen komedija!
Dead like me: Life after death - Nije dobar kao i serije... prosjecan film iako mu ocjenu dize sto se pojavljuje vecina glumaca iz serije. 6/10
Kakav je to film,jbt :D= Citat =:
Izvorno postao skitkid
Zivo me zanima radnja.
The Contract
http://images.blockbuster.com/is/bb/title/260496.jpeg
Ok film, glumi Morgan Freeman, razlog zbog kojeg sam se uopće zainteresirao za film, solidno.
7/10
Carlito's Way
http://tf.org/images/covers/carlitos_way.jpg
Klasik. Obavezna literatura za sve filmoljupce i stovatelje lika i djela Al pacina.
Ocjena: 9.8/10
Je...imam ga na Blu Ray-u...odličan film .
Evo me iz Cinestara, gledali smo Fighting iliti Ulične Borbe. Kaj reći, šora je brutalna sa solidnom koreografijom te je zvuk udaraca odličan. Ali priča je govno, romantika je govno, gluma je strašno govno. Film traje 105 minuta, a ima samo 4 tučnjave, neka svaka tučnjava traje po 5 minuta, to je 20 minuta filma (neka je 30 minuta), otalih 75 minuta je natrpano gore navedenim govnima.
Priča - 1/10
Romantika - 1/10
Gluma - 2/10
Šora - 7/10
Ukupno - 3/10
http://www.blitz-cinestar.hr/resize.....jpg&width=170
kako ti megaloše filmove gledas :/
Cura - samo reci NE.
Pomenuo sam ja to prije,al ne slusa on nas :)
Jesus Christ Vampire Hunter, trailer govori sve
4LRIypcaIX4&feature=fvst
10000000000000000/10
Probao sam gledati taj film... Nisam uspio, preglup je :)
klasik. čim je Troma distribucija. <3= Citat =:
Izvorno postao xarabas
a radnja.
crnog larrya ubiju nacisti surferi pa njegova mater pobjegne iz staračkog doma da ga osveti.
^^
LOOOL= Citat =:
Izvorno postao skitkid
to moram pogledati :)
apsolutno.
OMG :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Clown
A gdi da to nabavim?
imaš pp :D
ja isto volim pp :wink:
American Pie Presents Beta House
10/10
Volim ovakve komedije
The Notebook..
Ja ovakve filmove gledam dobrovoljno, i uživam u njima... Nevidim gdje je problem u tome.. :)
Imam samo malu zamjerku na izbor nekih glumaca, Gene Rowlands da budem precizniji... Odradila je svoju ulogu odlicno, da me nebi krivo shvatili, ali ne paše mi uz ulogu baš... Kad bolje razmislim zanemarite ovo.. Samo moje osobno antipatiziranje glumice...
Sve u svemu jedna od boljih i kvalitetnijih romanticnih drama koje sam imao priliku vidjeti.. Dobra karakterizacija likova.. Ne tako prozirna prica.. Odlicna gluma.. Suze na kraju..
9,5/10
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Jebiga, srijeda je za kino, pa makar drek bio na platnima :D
Nego, upravo pogledah The Butterfly Effect. Film je genijalan, drito savršen bez iti jedne jedine mane. Obavezno gradivo, čista desetka.
10/10
Sada idemo pogledati The Shawshank Redemption, javim dojmove.
doživljaji sa iskupljenja ? :D
Joj, 'sem ti buhu tu šugavu s avatara, skoro sam kresnuo LCD :>