Jel' to ono u flešu ili nešto drugo :?
Printable View
Jel' to ono u flešu ili nešto drugo :?
Ne, to ti je Hack 'n Slash.
Chicken Invaders, Wormsi, Civilization 4
Isključujem zvuk i u HOMMV, ali ne zbog neprimjetnog soundtracka, već zbog toga jer sam ga 100x čuo. :D
Očito, on misli na ovo tu:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://www.newgrounds.com/portal/view/422918
Kad mi ništa drugo ne baca kad guglam.
Srednjovijekovna igra iz treceg lica,znaci ja sam igram,pozeljno da se dogadja u Engleskoj ali i nemora
I da nije Mount & Blade
knights of the temple, recimo, mislim da se barem deo odigrava u engleskoj.. mada, pitanje je koliko je to dobra igra. ima i nastavak
u svakom slučaju, i nemaš neki izbor, ajd da si reko fantasy, onda bi i imalo štošta da se nađe..
Imas i Joan of Arc, ali manje vise su sve te igre prosjecne. Assassins Creed je odlicno pogodio setting, ali ga je I unistio onim bedastim animusom I sinkronizacijama.
Citybuilding igre, osim Tropica 1,2,3 i Civ-ova.
SimCity 4, Anno.
settlers 7 ili bilo koji prije...
Probao sam igrati Anno 1404, izgleda fenomenalno iako sam odustao nakon sat vremena :( Ali iz onoga što sam vidio, isplati se probati ukoliko voliš taj žanr. Ja bi ga volio voljeti, ali nemam vremena i volje za to :(
ja tražim jednu igru koju sam igrao pre petnaestak godina u dosu. sad, ne sećam se mnogo toga jer je nisam nešto čačkao tad, ali mi je ipak ostala u lepom sećanju. prilično sam siguran da je to neka puzzle platforma (tipa the lost vikings) i da se dešava pod vodom. mislim da ima nekih ajkula. i 2d je
This.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
In search of dr. Riptide?= Citat =:
Izvorno postao _baldrick
mislim da je to, tnx
- RPG bilo koje vrste.
- Da ima oko 100 sati igranja, sa svim sidequestovima i exploranjem, ako modovi mogu to produžiti još bolje.
- Da ima jebačku priču koja će me držati tih 100 sati igranja.
- Da NIJE Oblivion, Fallout 3 ili tako nešto novije, nemogu to pokrenit a i plitke su igre.
Aj please dajte neke primjere i modove. Delirium me uvuko u ovo sa onom pričom o Morrowindu. Sad mi se igra takvo nešto.
prije svega witcher... onda, hm, nwn 1 i 2, bg 1 i 2
Oblivion ne može da pokrene a Witcher može?
@pat: Pa što Morrowind ne probaš?
Summoner. To sigurno nisi igrao, a bila je vrlo dobra onih dana.= Citat =:
Izvorno postao pat
Xenogears. Trebat će ti PS 1 emulator.= Citat =:
Izvorno postao pat
Jos ako ga znas fino nastelat neke igre ti cak izgledaju ljepse nego na konzoli
Rijetko koji RPG traje preko 100 sati, a ako i traje, uglavnom su sapunice (Oblivion/Morrowind xD). Witcher i Dragon Age Origins su mi podjednako dugi - oko 60-ak sati ako se ne varam. Baldur's Gate i Neverwinter Nights traju full dugo, ali to je više zbog mehanike igre.
Možeš probati Risen ako nisi, to je isto u razredu od 60 pa na više sati, a opet, nudi ti mogućnost istraživanja čist sexy svijeta. Ako si se napalio na Deliriumovu temu, a ne želiš M/O, brijem da bi ti ovo dobro sjelo, dok sa druge strane neki hard core RPG baš i ne!?
Osim svih JRPGova ikad izdanih.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nisam nikad igrao JRPG, jel išta propuštam?
PS: Nikad me niti jedan nije zanimao, osim Demon's Soulsa nakon što ga je Vedran nahypo, ali toga nema na PC.
sto je vjerojatno razlog zasto nisi igra JRPG...puno propustas, po meni JRPG-ovi imaju daleko najbolje storyline-ove...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ne. Možda 4-5 RPG-ova još s prvog PlayStationa i Kingdom Hearts s dvojke.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Interface je ili zbluran ili pikselast, kao i sve prerenderirane pozadine. No skužio sam da je vrhunski igrati na CRT telki ako imaš kod kuće i spojiš PC.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
CRT ima rezoluciju 720×576, dok su PSX igre radile na svega 320x240. Fino staviš tu veću rezoluciju, digneš filtere i igre izgledaju odlično.
Ja još imam 17'' CRT monitor tako da to nije problem... :D
meni je the witcher trajao 60 sati, origins 88, a risen oko 35. sve tri igre sam igrao na identičan način, pa ti vidi
u svakom slučaju, nije mi jasno zašto bi se odrekao sjajnih rpg-ova samo zato što ne traju 100 sati, nego recimo 70.. ja preporučujem planescape: torment i bloodlines, al nijedan nije 100 sati