Ne znam zašto govoriš u množini, al nisam mislio na ovo na čemu sjedite, nego na "platno" koje mi bome izgleda ko neispeglana plahta.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
A ako je i pravo platno:
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Printable View
Ne znam zašto govoriš u množini, al nisam mislio na ovo na čemu sjedite, nego na "platno" koje mi bome izgleda ko neispeglana plahta.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
A ako je i pravo platno:
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Isuse Kriste ljudi su se otišli zajebavat vani, pojest i popit nešto, koga boli kurac na čemu se sjedi.
Vi ste svi ćoravi :pray:
Pa nisu to plahte neg nekakvi popluni.
EDIT - ovo na čemu sjede.
I čija je ono crna tenisica skroz desno?
Ne.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Moja.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Clever je najbolji u toj šrot kategoriji.
Malo sam http://1.bp.blogspot.com/-VM8cTbuzKx...lly-jell-o.jpg.
ĐELI JELTE.
Dobra ideja! :thumbs2:
Ja pričam o tome da gledaju film na zgužvanom i nakrivo obješenom platnu ko zadnji klošari. A "platno" je, koliko vidim, platha.= Citat =:
Izvorno postao Azer
I sta cemo sad?
Prijeko ih gledat.
Jebemu mater čitavu temu smo stvorili o tome šta treba jest. Da su se konzultirali s njom, možda i ne bi jeli šrot čips.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Nije ni čudo što vas većinu nigdje ne pozivaju (kao da je i to bitno, ali dobro).
Bitches, man...
Ti s Babićem doma imaš, pretpostavljam, IMAX projektor s pripadajućim profi platnom od 400m[sup:12hdhf16]2[/sup:12hdhf16], 7.1 Dolby Digital Surround sustav i četiri drolje koje svakom gledatelju ližu jaja.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jebem li ti mater, kako si glup.
Ja inače imam pravo platno doma (na Korčuli) i držim ga fino i uredno. A imam bome i profi zvučnike dostupne jer mi se stari bavi svirkom i ozvučavanjem. Al nebitno.
Komentar je sam bio sprdancija, ko i ono s čipsom pretpostavljam, al opet, kad znaš da organiziraš nekakvo gledanje nečeg, pa da ti je problem ispeglat platno i nategnut ga kako spada, to je fakat lijenost na maksimum.
:pray:
To sranje se brijem ni ne može ispeglat.
Prdator.
EDIT: Slacker.
Ko da je bitno, nismo se došli divit platnu tamo i vrhunskom zvuku. Ko da su ga ti filmovi i zaslužili između ostalog xD
O majke ti kaj budem sve još pročital na ovom forumu. Ja ne kužim... to se trudite ili ovakvi biseri sami od sebe padnu na pamet?
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
I to jedna od boljih.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
"Komentar je bio sprdancija, ALI da sam ja radio ovako nešto barem bi ispeglao plahtu, ovo ono :>"
Baš mi je žao što nisam bila, budem next time došla gledati tvoje neispeglano platno :3
Btw Nikola, si vratio knjigu?
Budeš idući put :)
Sutra, nisam stigao jučer, a danas sam cijeli dan prespavao.
Oke, oke :3
Probaj to opet organizirati tijekom vikenda kada mogu doći, al ne prije 15.7. :D
Hvala kaj si me zvao :cry:
Sad te mora pozvat lol
debilu= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
al onak bas ti se nema kaj pametno rec osim da si debil.
This :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
@hacker
Pravo platno se ne zgužva onako, dakle brijem da je plahta, a ona se može peglat bome.
@Pingu
Pa lel, naravno da u svakoj zajebanciji ima nešto istine, ta istina ovdje being da sam ja perfekcionist i oči bi mi krvarile da gledam u platno koje izgleda ko babina vagina. No dobro, svakome svoje.
@terabajt
I ti si, pa šta sad.
I vagina bi ti isto krvarila, ne zaboravi to.
Čak i da ju imam, TS nemaju mjesečnicu, sori. ;D
Pa kad ćeš stavit?
Treba prvo bit bar godinu-dvije na hormonima, koje ću valjda tek na jesen počet, a plus k tome operacija košta ko vrag, tako da ne znam iskreno, al valjda prije kraja diplomskog.
Najgore od svega je što ne znam da li se zajebava ili misli ozbiljno :D
Misli ozbiljno.
Kolko košta operacija? Misliš šparat ili će ti starci to platit?
Ovisi gdje ideš, al ne ide mi se baš u Srbiju; gdje se može relativno jeftino proć ali time i kvaliteta opada. Najbolja ekipa za to u Europi su nizozemci (u svijetu kanađani), a kod njih trenutno košta oko 8000€ s pregledima i ostalim, mada brijem bez karte. Dakle jebeno skupo.
Starci mi nemaju love ni da hoće, dakle planiram šparat/ nadat se da ću dotad dobit nešto u ostavštinu od koga.
A također dotad operacija može pojeftinit, a možda se i HZZO udostoji pokrit barem neke troškove.
ak ti hzzo pokrije troskove jebes ovu drzavu :))))))))))))
bitno da ekipa umire jer ne moze platit lijekove al ti dobijes pičku s popustom :)))))))