QUICK
Sto sve ima od Death Note-a za pogledat. Upravo nabavih 1 i 2 sezonu serije, tj onih 37 epizoda, ima li kakvih filmova nakon toga ili neceg?
Printable View
QUICK
Sto sve ima od Death Note-a za pogledat. Upravo nabavih 1 i 2 sezonu serije, tj onih 37 epizoda, ima li kakvih filmova nakon toga ili neceg?
Imaš neke director's cut specialse koliko vidim. Osim toga vjerojatno ništa, barem što se animea tiče.
http://myanimelist.net/anime/2994/Death_Note_Rewrite
Jel taj Death note tolko dobar kak se prica
nekak mi se cini overhyped
vidjet ces u 2. sezoni pravu istinu= Citat =:
Izvorno postao Raz
Već si završio sa drugom sezonom? :)= Citat =:
Izvorno postao hansi
I više nego dobar.= Citat =:
Izvorno postao Bikar
nisam, al doso sam pri kraj, vecina toga je otkrivena, iznenadit ces se :P
code geass je bolji= Citat =:
Izvorno postao Aral
DN je ok ali retrospektivno ima jednog od najglupljih genijalaca ikada, i to mi dosta kvari pogled na serijal :l
onda cu Code Geass pogledat prije....
a za Higurashi 1. epizoda 3. sezone je najjaca :D hehe
Pogledao epizodu 10 Asobi ni Iku yo! :3
And indeed it is. Mnogo kul Assistdroid akcije this time around, uz poveći cliffhanger na kraju... Čini se da bi serija mogla imati pristojno finale.= Citat =:
oh snap, plot attack
Inače, lajkam ideju sprječavanja neprijateljskog proboja na komandni most tako da se oko njega izazove dimenzionalni skok.
Fairy Tail :pray: :pray:
Također Mystogan WTF :S
ja sam isto osto wtf :D
Pogledao novu epizodu HOTD.
"Coudo Triplesixu Delta."
OH SHI-
ED me malo podsjetio na Hellsinga i Magnoliu ili kakoveć.
Inače, izašao je i Occult Academy~ :3
Mene samo ubija što izvorni romani na kojima je čitava stvar bazirana nikada nisu prevedeni bili niti će biti izgleda... ali onda opet, sretni smo što su ljudi uopće fansubbali anime i to još u '90-ima sa VHS-a pa su kasnije samo prebacili na kvalitetniji video. Plakati ćeš od jada na kraju jer će te živo zanimati što se dogodilo kasnije. :)= Citat =:
Izvorno postao System
Imaš live-action filmove koji su za čudo dosta solidni. Samo, solidno =/= dobro.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Moraš pogledati i drugu sezonu da bi shvatio što se zbivalo u prvoj. Treća, tj. OVA epizode, je kao epilog koji nije dobro završio na kraju svega.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledo ponovo FLCL,
al ovaj puta En Dub koji je bolji od Japanskog.....
I sta rec meni pregenijalan anime,sve bi dao da ga jos ima
il da barem naprave remake....
Ima stvarno epic scena (ne mislim tolko na akcijske neg one druge),a
i soundtrack je jako dobar
Edit:sad slucajno nasio na jp.wiki i ako mi je google dobro preveo trebala bi doc
blue ray verzija jos do kraja ove godine :pray: :pray: :pray:
http://i.imagehost.org/t/0132/Screenshot_1.jpg
Welcome back :D, Hvala...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Vratio se Arby, sad mogu nastavit normalno živjet xD
Pogledao novu epizodu Seikimatsu Occult Academy.
W-T-F. :pray:
imam najvise postova u ovoj temi, 200 i nesto
jej!
edit: da nebi krivo shvatili najvise od mojih postova
Ja ih isto imam dvjesto.... Tisuću dvjesto deset, that is. :)
Vani je Sora no Otoshimono OVA epizoda, koja je navodno bila "preopasna" da ju puste na TV.
Pool epizoda :3
Naravno, uskoro počinjem sa drugom sezonom. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sora no Otoshimono OVA... jedna epizoda na bazenima neće naškoditi, zar ne?
Šta gledaš tam neke hentaj moemoe kavaj eči animeje mamlaze gledaj Seikimatsu. :@= Citat =:
Izvorno postao Raz
A kak da ja to sebi vidim? Od ostalih vidim, od sebe ne :(= Citat =:
Izvorno postao hansi
Ni ja sebi ne vidim... Dogodi se to kad imaš previše postova. ^^
No, možeš vidjeti koliko postova imaš ovdje preko search opcije...
Da, skužio sam da se nekima vidi, nekima ne xD Kak prek searcha vidjet?
Necete vjerovati ali i ovde sam mod :eyebrows:
Ime teme u "search for keywords" + tvoj nick u "search for author".= Citat =:
Izvorno postao Aral
God help us.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Po kojoj kategoriji i ocjenjivanju si ti postao mod? xD :pray:
Mora da je zasluzan sa svojim mnogo kvalitetnim glazbenim ukusom te angaziranju na promociji istoga.
ot:
Wolf's Rain me ceka vise od 6 mjeseci da pogledam, nikako da pocnem. :(
Moj forum je na hrv :P Al našao sam, 886 postova ak sam dobro skužio.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@croat: Ja mislim da je to višak vremena u 4h ujutro :)
Ja se nemrem snaći na apsolutno ničem što ima veze s računalima, a na rvackom je. :)
Also, samo da napomenem, moguće je da taj broj nije u potpunosti točan, jer sam primjetio da search ne izbacuje postove i teme koji su nastali prije jednog od prijelaza na noviju verziju phpBB-a. [Ne znam točno kojeg, jel.]
Da, to sam i ja skužio. Ni ja ne kužim niš ak nije na engleskom al ovaj forum je jedina iznimka ^^ Naviknuo sam se na ogame forumu pa je to i ovdje prešlo.
Pogledao sada novu epizodu Mitsudomoe.
"I want you to satisfy me too!"
:rotfl: :pray: :pray:
Opisite mi malo Wolfs Rain, pricu itd...gleda mi se nesto a imam osjecaj da je to dobro. Znam da je OST sasvim ok.
A šta da ti kažem, putovanje 4 vuka koji traže put do raja. Pogledaj, setting i atmosfera su perfektni, krajnje je vrijeme da i ja to završim. :(
Sad sam zahvalan za onih par recap epizoda, zbog njih sam prvotno i odustao od serije, 4 epizode koje samo recikliraju animaciju i objašnjavaju što se dogodilo iz perspektive svakog lika. Sad mi taman dođu. :)
Naravno da sam pogledao...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
WTF!?!S :pray:
Neznam što pokušavaju napraviti sa radnjom, no uspjeli su stvoriti mindfuck efekt, to sigurno. Sad bi bilo fora da je Mikaze zapravo...
pogledajte ovaj
Arakawa Under the Bridge
http://img7.anidb.net/pics/anime/45845.jpg
* Based on a seinen gag manga by Nakamura Hikaru serialised in Young GanGan.
A young upper-class elite man, Ichinomiya "Riku" Kou, who has a policy of not being in debt to anyone, ends up owing his life to a strange girl who rescues him. Nino is a beautiful homeless girl who believes that she is from the planet Venus and lives under the bridge by the Arakawa river. So the young man ends up living there too.
napokon gag anime koji se ne vrti oko sisa i harem sranja.... pogledajte preporučam ima dvije sezone, ja ne volim ovakav tip ali ovo je smješno
@Raz
Ane bokte, totalno me sludila epizoda... Jedina zamjerka doduše,
... No ostalo je vgg. Iako sam i ranije brijao da Mikaze nešto muti, nisam očekivao da je vice-president žena na njihovoj strani. Jedva čekam sljedeću epizodu. :3
A što se tvog spoilera tiče...
@unknown
Lol malo kasniš ono, bar ga nije Raz već pecto puta spomenuo.
EDIT: Nego, kada će izaći subsi za novu epizodu najdraže nam high school muzičke drame? U Japanu je epizoda airala još jučer...
Inače, čitam sada prijevode lyricsa... Pobogu, kako tekstovi ozbiljnije zvuče kad ih Yui ne pjeva. >_>