-
Re: Što trenutno radite i kako se osjećate?
= Citat =:
I tako, evo još jednog mog proliva, ovo je bilo prije cca, u pičku materinu kad je ovo bilo... biće ima godinu ipo – dvi dana.
Dakle, standardna scena kad smo sva trojica u firmi: prvo se šef i fra Vjenceslav svađaju protiv mene jer ne pratim sport, onda se fra Vjenceslav i ja svađamo međusobno i na kraju šef pošalje fra Vjenceslava digdi na teren jer nas više ne može slušat.
I zazvoni telefon.Javi se šef a onaj s druge strane odma počne turpijanje mozga.Ovaj kulturno sasluša i onda kaže samo malo spojiću vam kolegu iz službe informatike (to mi je druga rečenica na rang listi dizanja kose na glavi).Javin se ja, a ovaj s druge strane, očito iznerviran šta triba opet cilu litaniju objašnjavat, odma krene sa bojevim napadom.
- Meni ne radi Internet, ja san kliknija i prije kad bi kliknija meni bi se upalija onaj gogel a sad nema onoga gogela i meni ne radi Internet a meni Internet triba jer...
- Čekajte molim vas samo malo.Jeste li išta dirali iza računala, neke žice jel iko istakava?
- Nije niko ništa dira, jutros je radija a sad ne radi.
- Dobro, recite mi postoji li slučajno mogućnost da je neko drugi bija za računalom u međuvremenu i nešto poremetija?
- Nije niko bija osim mene.
- Dobro, jel vidite u donjem desnom kutu sistemski sat i kraj njega...
- Kakav sat?
- U donjem desnom kutu vam piše koliko je sati i kraj tog sata bi tribala stat mala ikonica mrežne kartice koja izgleda kao dva mala monitorčića.Jel slučajno ta ikonica prikrižena crvenim križićem?
- Ne vidin ja to.
- Jebemu mate kako ne vidite?Ajmo iznova.U donjem desnom kutu piše koliko je sati i kraj toga sata bi tribala stat mala ikonica mrežne kartice.Jel vidite to?
- Ne vidin.
- Pička mu materina kako možete ne vit sat i kraj njega malu ikonu od mrežne kartice?
- Jer sam slijep.Zovem iz Saveza slijepih.Možda bi bilo najbolje da vi dođete ode i popravite to.
- Eto me za 2 minute.
:pray:
-
Jel to informatičar starog kova?
-
-
Slijepac vidi kada mu se upali google i zna kada se ne upali ?
-
Preloše.
Jel to neki geek vic?
-
Prejam upravo toj lošosti. Slijepci inače ne vide.
-
Možda ima napredni text-to-voice softver, koji mu opisuje outlook stranice. MUST BE POSSIBLE.
-
MUNJE I GROMOVI!
Opet lije ko iz kabla ovdje. Valjda bu prestalo ujutro, planiro sam motorom u školu, imam samo 3 sata i popizdio bi do busa. :/
-
= Citat =:
planiro sam motorom u školu
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...y_1376498i.jpg
Ne mogu uopste da zamislim tu scenu. :rotfl:
-
Jer nije da ga vozim kad god mi raspored busa ne paše. Big deal.
-
= Citat =:
Jer nije da ga vozim kad god mi raspored busa ne paše. Big deal.
Da li je Vespa u pitanju?
-
Jok, smeće od skutera kineskog. :P
Vozim inače električnog, al pukla mu sajla od gasa...
-
Koje rigorozne mjere.
Sutra izlažem dva referata o kojima mi ovisi godina, pa sam ih kopirao na oba USB sticka (za slučaj da izgubim jedan) i još uploadao na uploading.com (ako izgubim oba sticka da ih mogu skinuti).
Ja sam paranoičan :(
-
sva referata o kojim ti ovisi godina : ))))
u osmom razredu fakjea
-
Ovdje isto tako lije, bilo je i krupe i nestalo je struje neko vrijeme, nešto sam se skvasio al nije problem, frendicina stara me dovezla kući, osjećam se blago pijano dok vani munje i gromovi deru samo tako, kul večer u svakom slučaju.
-
Učim njemački, prokleti tekstovi.
-
Nemacki ti je lak,sta te muci?Citanje?Izgovor?
-
Moram naučit tekst napamet...
-
Pa nije to nikakav problem,to je veoma jednostavno,samo ponavljaj naglas i pazi na izgovor.
-
Taman fino doručkovao, neodlučan sam što sljedeće raditi, vani je jako fin dan koji bi mogao postati pakleno vruć uskoro.
-
Blago tebi, kod mene oblačno.
-
Ovdje lije.
@Terabajt: ne ova nego sljedeća, tj. upad.
Inače, iz referata iz fizike sam dobio pet. Hvala prozoru da mi je profesor gikčuga. 8)
-
Slušam pjesme, osjećam se užasno jer moram odgovarat povijest ako dobijem komad ruši me :shock:
-
-
-
-
Čitam i gledam ovo za gay pride u Splitu... Tužan sam.
-
Još uvijek bolje od Srbije!
:(
-
Da su ostali doma nebi im nitko ništa. Svejedno, to ne mijenja činjenicu da su oni prosvjednici retardirane malograđanske budale. Što je mene najviše pogodilo, Ante Tomić je bio negdje među njima :(
-
Zbunio si se malo. Ante je bio kod gejeva...