bičam po microsoftu, pokusavan restorat acc, al oni mi posalju kod po noci, a do jutra kod istece
Printable View
bičam po microsoftu, pokusavan restorat acc, al oni mi posalju kod po noci, a do jutra kod istece
fejsbuk razgovori sa fejsbuk ljudima na fejsbuku :(
nekako zalim sto generalno tesko odjebavam neke ljude
Ja ne razumijem koji bi ja USB stick trebao nabaviti a da bi mogao:
- Stavljati na njega velike fajlove od par giga bez da ispadne error (često kod onih stickova koje dobijete kao reklamni materijal i sličnog smeća)
- Da radi bez da se pokvari
Imao sam neku jeftinjavu s kapacitetom od 8GB pa se dok je bio u portu stalno odspajao i spajao, a staviti DivX film na njega nakon toga nije se dalo ni u snu. Poslije sam kupio FlashVoyager od 8GB, radio je jedno godinu dana, i evo ga, komp ga više ne prepoznaje, ni pod Windowsom ni Linuxom, pa ga je trebalo formatirati uslijed čega sam fino izgubio zadnju verziju završnog rada.
sad je formatiranje prošao nekako, al vidim da ga sustav ne može stopirati, pa je samo pitanje vremena kad će da prdne u rosu.
Ja imam ovaj već 4 godine i šljaka bez mane
Eventualno šta se moglo desiti je to što sam ga utaknuo u laptop od starog dok su bili podignuti windowsi koji su na njemu valjda već 10 godina i vrve od virusa. Ali opet, jebemu kevu, kako je moguće da ga ja formatiram, a on i dalje sere?
Kupljen prije 4 god u njemackoj za 11€.
http://image.made-in-china.com/4f0j0...-Portable-.jpg
Prebacivo fajlove od 7 giga, sve je radilo.
@chameleon
I meni se dogodila ista stvar s flash voyagerom od osam giga, sad ga s winrarom jedino mogu otvorit.
Našao neki Verbatim od 2 gige u ladici, vgg mi je. Imam još par fleševa od 2-4 gige. Ali fali mi Corsairova brzina :(
Zašto meni neda da prebacim fajl od 4 gige na 8gb uesbe?
sta prebacujes?
Zato kaj ti je vjerojatno na FAT32. Odeš u My Computer pa desni klik na USB pa format i formatiraš na NTFS..
Sad mi radi, formatiran na NTFS, ali kad ga uštekam, javlja mi "This device could perform faster...USB 2.0..." i tako nešto, a kopiranje jednog gigabajta na njega traje oko pola godine.
Probaj ga spojit pozadi u komp, a ne na prednji port.
To mi je nespretno, ali probat ću idući put. Al, ono, ne može bit do porta jer mi drugi stickovi fino rade na tom prednjem.
Meni je normalno prebacivalo, samo je problem kaj onaj digitalni receiver na telki prima samo FAT32 format pa nemrem stavljat filmove veće od 4GB.
Meni prima i NTFS, ali nijedna telka ne prima exFAT naprimjer. A osim toga, fajlovi veći od 4 gige ti ionako ne trebaju ako ne gledaš fullHD filmove.
Koji receiver imaš?
Ne reciever nego TV baš. Ne znam točno model, ali neki LG LED tv.
Bičam po jebenom blizzardu kojem treba tri+ dana da potvrdi da ste dodali novce na b.net balance. A akcija za SC2 ističe sutra.
Q.Q
In other news, danas sam ovo napravio i čudnim čudom radi kao i prije. Jedva čekam da se riješim ovog kućišta.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Pošalji im mail u kojem im objašnjavaš situaciju. Siguran sam da će njihova vrhunska korisnička podrška shvatiti problem i izaći ti u susret.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Osim ako ga ne banaju.
Ne rade refund digitalnih para. Nabijem ih. Mislim, 3 hebena dana za nešto što svi drugi odrade odmah?
Bičam po ljudima koji misle da je dobra ideja jebati se u WC-u gradske knjižnice usred bijela dana. :hangin:
Vole izazove.
bar te tu niko nece zajebavat
HEEHEHE PUN LOL )))
Bičam po dogovoru za maturalac. Jebala vas Španjolska. :(
Meni su starci dali da biram, ili maturalac ili više "manjih" putovanja po Europi sa profom iz Povijesti.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Prvo se ide u njemačku razgledat Bavarske dvorce a onda u Istanbul ili u Rusiju.
Iskreno se premišljam da ostavim retajni razred i odem tamo.
Čuj put sa profom.
http://www.klix.ba/forum/images/smilies/dance.gif
:'D
Also kaj fali Španjolskoj? Bar bolje od Češke koja je bezvezno srednjoeuropsko tmurno smeće od države u koje ionak možeš otić kad god ti prdne.
Da su moji išli u Španiju, možda bi i išao na maturalac.
Zato što si 7 dana u jebenom Lloret de Maru, što je običan, glupi, turistički grad koji ima par hotela i 2-3 kluba. Šta tu imaš za vidit? Iste takve klubove imam i kod kuće... Jedino dobro je što se jedno poslijepodne ide u Barcelonu, al' rađe bi bio 7-8 dana u Amsterdamu nego 1 dan u Barceloni.