Ja sam odustao nakon cca 40-60 minuta pošto je dosadno i monotono dok si solo. Svijet je prazan, samo napucavanje po tim tabličnim pravilima, tak da igra definitivno ne valja kao SP.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Printable View
Ja sam odustao nakon cca 40-60 minuta pošto je dosadno i monotono dok si solo. Svijet je prazan, samo napucavanje po tim tabličnim pravilima, tak da igra definitivno ne valja kao SP.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Točno to, ne isplati se ni instalirati ako planiraš igrati solo.
I nije toliko teško kad se pomiriš s time da je mišem nemoguće upravljati, i bolje ti je da se navikneš na sjebane kontrole na tipkovnici, bar je igrivo. Dobio sam srebrnu iz svih izazova i sad letim bez problema. :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
A i pilotska dozvola je super nagrada, predobro mi je bilo poletjeti iz Las Venturasa na Los Santos aerodrom nakon dugog izbivanja.
= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Sirena, isto sam lvl 36, nisam 31, typo...možemo onu arenu underdome bacit ili tak neš, ili krenut ispočetka playtrough 2
Ovo. Kako igra ima bolesno dobar level design. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Još ću postati sonik fenboj.
Mi smo taman počeli drugi prelazak, al možemo čekad da nas stigneš, tj. ti hostaš pa radimo tvoje misije, jel. Sad smo level 39.= Citat =:
Izvorno postao flander
Dodaj me na steam: babitz0r.
Igramo svaki dan oko 22-23.
Nadam se da imaš mikrofon.
Kaj ne :) Još kad počne trčat ko lud, ma ludnica od igre.= Citat =:
Izvorno postao Raz
ja sam savršeno vozio taj avion. 8)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I ja, nikad mi nije bilo jasno sto ljudi kukaju oko te misije. Dosad sam presao GTA SA 3-4 puta i nije bilo misije koja me je zadrzala duze od dva ponavljanja.
Ja sam se vise napatio s helikopterskim misijama, nego s avionskim. Na kraju sam svejedno uspio osvojiti sve zlatne medalje.
Meni su kontrole na mišu užasno osjetljive i na najmanjem settingu, na tipkovnicu treba dosta navikavanja jer je isto sjebano. No GTA je uvijek imao problema s upravljanjem aviončeka i helikoptera, kad usporedimo Vice City koji je gotovo neigriv zbog tih misija, SA je super.
Kad san treba sa onin malin avioncicem u drugom gradu poklat nekih 4-5 meta i uspija iz 5-6. pokusaja, sa gorivom taman pri kraju, kad svatin da se s ton iston kolicinon moran vratit na pocetak. LOL. Jos je nekih 5 pokusaja tribalo da to savladan. Koliko san zivaca pogubija :(
Znači ja sam jedini prešao sve flying misije iz prvog pokušaja? Kul.
Modern Warfare 3
Igram San Andreas, usred misije sam gdje moram pratit neku likicu, i odjednom se avion zaleti u njen auto i eksplodira, wtf :pray:
Ja si brijem da je skriptirano, ali ne, čista jebena slučajnost i mission failed, zbog ovakvih stvari zavoliš igru :rotfl:
fora :))= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
trenutačno igram just cause 2 i stalker: clear sky...
Prvo Skarim, pa onda Elenoir, a i za Modern Warfare 3 ću morati odvojiti 3-4 sata da pređem kampanju :D
Napokon su djeca odjebala nazad u vrtić, tak da je sad mir vani i mogu krenuti ozbiljnije :D
mw3 zapravo ima vise od 3-4 sata, negdje 6 ako polako igras na nekoj normalnoj tezini, ne na easy :D
Crysis 1. :pray: :pray: Ne znan kako mi je trebalo 4 god da zaigram ovo. Ajme da znan, jer je zahtjevna ka kurac. Morat cu je opet odigrat za 3-4 god kad (ako) je buden moga kako bog zapovida pokrenit.
Ma tak su rekli i za Black Ops i za MW2 i za Battlefield 3... pa ih pređeš za vrijeme reklama na RTL-u :P= Citat =:
Izvorno postao hansi
Skyrim! :P
Gledam frenda na Steamu, završio je za 5.1h= Citat =:
Izvorno postao hansi
Igra se Skyrim :3
^
Mass Effect 2 ponovo.
Svi igraju Skyrim pa ja konačno instalirao Morrowind. Ne kužim uopće onaj combat, samo sam klikao prvog neprijatelja da bi me neki mage ubio :(
SKYRIM!!!!!!
Ja to ne namjeravam ni probati barem jos kojih godinu dana :P. Radje cu usparati dovoljno para za neku dobru konfu pa da uzivam kak spada.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ma kad vidim ljude koji se hajpaju nekako me to prođe. Isto ko što je bilo s Deusom, svi su drkali na to pa je ispalo osrednja žalost. A TES serijal mi nije nešto napeto ali svejedno ima neki štih, volim oružjima mahat i to je to :D
zaigral i ja Skyrim, cim sam videl kak zmaj leti napočetku onak da...
uzljeće ko harrier, animacija letenja ukocena koda ima metlu u guzici, ostalo višem manje ok....