Što se GBA tiče...
Advance Wars 1 i 2, Blackthorne, Drill Dozer, Ghouls'N Ghosts, Golden Sun 1 i 2, Harvest Moon - More Friends of Mineral Town, Wario Land 4, Shaman King - Master of Spirits, Metroid: Zero Mission
Printable View
Što se GBA tiče...
Advance Wars 1 i 2, Blackthorne, Drill Dozer, Ghouls'N Ghosts, Golden Sun 1 i 2, Harvest Moon - More Friends of Mineral Town, Wario Land 4, Shaman King - Master of Spirits, Metroid: Zero Mission
nešto poput Kicks Online?
Sad bi mi trebao neki popis vrhunskih igara iz perioda 2005-2008, recimo. Imajte na umu da sam gotovo potpuno ignorirao gaming iz tog razdoblja zbog smećastog kompa.
EDIT: Ajde prvo neki zabavni FPS, već sam pokriven po pitanju igara koje žderu 200 sati vremena.
Serious Sam bilo koji.
Baš sam mislio odigrati dvojku napokon :D
E, i mogao bih Psychonautse... *Raz skviči u pozadini*
trazim neku u dvoje da nije LAN znaci joystick i tipkovnica .... ako je moguce da nije 1 vs. 1 nego da zajedno prelazimo misije
OMG, nisi odigrao Psychonautse :O Najgenijalniju arkadu (3D platformer) na PC-u ikada!? :D Uživaj u igri, doslovno je savršena.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Nego, odustajem od Titan Questa i sl., počelo mi ići na qurac farmanje jednim skillom na što se svode igre takvog tipa... očito starim :( Htio bi odigrati neku taktičku igru, ali ne taktički FPS ili RTS! Uopće nemam predodžbu kako bi igra trebala izgledati, ali bitno da se mora malo mozgati i taktizirati!? :D
Pomagajte... Znam da nije vjerojatno jednostavno naći dobru preporuku na tako šturom opisu "žanra".
PS: I da nije Puzzle mozgalica. Možda nešto kao HoMM ali sa puno više taktike!?
Igro Sins of a Solar Empire, jest malo Rts-ish ali zanimljiva je
Tražim neki RPG di većina igre ovisi o skillovima.
@Delirium, to mi je malo previše RTSiš :D Ali zanimljiva preporuka. Hrčak je jebački sročio otprilike ono što i ja tražim. Ako RPG ovisi primarno o setu skillova, to automatski poteže taktiziranje, a ne samo držanje lijeve tipke miša dok stvari ne umru.
Etherlords II= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A neki sneaker? Thief? Taktiziranje na kvadrat!
Raz approves= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Commandos 3: Destination Berlin= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Edit: Chicago 1930
Postoji li koja pc igra u kojoj se radnja odvija u sudnici? Znam samo za Law and Order, samo nisam siguran isplati li se to igrati.
Phoenix Wright rings bells (emu)?
jel mogu na pc-u tocu race driver 1 dva igraca igrat :shock:
nezz za jedinicu, pise da ima multiplayer, a na duji mogu 2+
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Hvala na preporukama, Etherlords izgleda čist zanimljivo, a Commandose sam obožavao i mislim da nisam igrao trojku, tako da, jebena preporuka!
Si igrao Age of Wonders 2? Imam dojam da bi ti se moglo svidjeti, iako nije toliko slično heroesima već Civilizationu budući da ima izgradnje gradova, ekonomije, diplomacije...
Jebeno izgleda, spoj dvije genijalne igretine. Morati ću i to staviti na listu. Hvala!
Nikako se nisam mogao sjetiti imena igre a sjecam se da sam citao recenziju i napokon sam ju iskopao medju 50 brojeva Pc playa...Igra se zove "Hammer & Sickle"(RPG team-based strategija),objavljena je u 82. broju Pc playa,recenzirao je Igor Corkalo i ocjenio sa 91%.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja budem probao ovu igru. :D
= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Ovaj mi se urezo u pmacenje, onaj sa onom sisatom na naslovnici?
Nope,Prince of Persia:The two thrones je na naslovnoj :D
onda je valjd najava u tom sa zenskom, neznam al sam povezo to dvoje odma, nznm zast XD
U tom broju je najava Tomb Rider Legend,a naslov je 90-60-90. 8)
Sad jedan čudniji zahtjev! Ima netko za preporučit igre u kojima zvuk nije opće važan, da mi budu pogodne za igranje uz mjuzu?
Coil
Napravi si steam acc i besplatno je downloadaj. Preporucujem neki ambient mood uz igranje iste
Diablo 2. Uključiš ingame mjuzu samo kad si u Tristramu :D
S- nostalgija :(