-
Re: Anime & manga everything related
Nisam još pogledao (moram dovršit Yojimba (H) ) no koliko čitam, dojmovi su pozitivni. Jedino što ama baš svi imaju problema sa tim što likovi govore ultra-brzo, tako da svaku rečenicu moraju pauzirat. :))))))))))
Direktor Kemozume, Kaibe, Cat Soup, Genious Party... mora da valja. Očekuj nešto mindfuck i trippy i čudno u tolikoj mjeri da se naspram toga Shaft čini kao mala beba. :P
-
Da trippy. :)
Provrtio sam sada nakratko kroz epizodu, onak, waaaaat? :)
... Mislim da ću ostaviti sa strane sa sada, bar dok ne dovršim SEL. Ili Haruhi. Ili štaveć. D:
-
Pogledao Macross do kraja, ne znam baš kako da komentiram, dosta je nedorečen po meni, vjerovatno jer je namjenjen kao prequel za orginalni serijal.To mu je vjerovatno i najveći problem za mene, likovi su nedovoljno dorađeni, priča je donekle nedovršena, sve u svemu ostavlja odličan dojam na prvu ali nakon malo razmišljanja kvaliteta mu se nekako srozava.Al opet ovo je mecha anime, ne bih trebao očekivati neku preodličnu priču, ne znam, ostaje mi samo pravi serijal da pogledam i zaključim
-
Niš novo ali ipak, Tinejdžerice nose široke leće za anima look
:eyebrows:
Inače, gleda su Gundam remastered, owna.
-
Izašao je insert song single Angel Beatsa.
http://www.imagesforme.com/upload/0a17c7f5.jpg
Owna K-On pjesme samo tako. ^^
Nadam se novim singlovima, po mogućnosti sa novim lead singerom pošto... well, vi koji pratite znate što se dogodilo u 3. epizodi. :(
Inače, zadnja epizoda B Gata H Kei mi je bila nekako slaba, štajaznam. Izuzevši onog charming pogleda i "let's fuck" nikako da dobro tempiraju humor.
-
Onda pretpostavljam da još nisi pogledao četvrtu? :eyebrows:
Iako je istina da još nije odlučeno, činjenica je da zasad imamo samo jednu kandidatkinju... Yui. :3
Cura je totalan rofl, možda mi postane i najdraža likica u animeu. :P
On the other hand, novi OP mi je lošiji od starog. :I
-
Pogledao samo početak epizode kada je zabila mikrofon u strop, lol. Kasnije ću dalje, idem probat odsvirat zadnju pjesmu one likice... inspiriran sam. :cry:
-
Ček. Otkad... Ti... Sviraš? :o
-
Nebih to baš nazvao sviranjem, ali učim polako. Višak vremena ftw! :P
-
Gitara, rajt?
Proklet bio ti i tvoj višak vremena. D:
Ja bih rado naučio bass, ipak sam ljevak... :P
-
Yup, gitara. Još samo da sonik izvadi svoju iz prašine i ima da osnujemo, neznam... FLUFFY TEA TIME BAND!!1 :>
Eda, vani je nova epizoda House of the Five Leaves.
-
Fluffly Tea Time? :)
How about Tetrapot Melon Tea? :P
Inače, kakav je taj HotFL? Baš mi se gleda neki samurajski anime... Iako, vjerojatno bih prvo trebao dovršiti Sengoku BASARA...
-
Počeo je prilično sporo, no vjerojatno će se u sljedećim epizodama počet nešto događat.
Uglavnom, prati samuraja koji zbog svoje osobnosti (djeluje nekako nesigurno, blago) često dobiva 'otkaz'. I tako gladan i nemoćan sretne lika koji u tom njegovom ponašanju primjeti vrline, a ne mane te ga zaposli kod sebe kao tijelohranitelja, da bi na kraju ispalo da je on dio bande koji otima ljude i vraća ih za novac.
Zanimljivo u svakom slučaju, jedino se treba malo na dizajn likova priviknut.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Yup, gitara. Još samo da sonik izvadi svoju iz prašine i ima da osnujemo, neznam... FLUFFY TEA TIME BAND!!1 :>
Eda, vani je nova epizoda House of the Five Leaves.
Znači, imali bismo... 2 akustične i jednu bass gitaru u bendu? Mmkay. :)
-
K-On with guys?
xD :rotfl:
-
Vani je nova epizoda fullmetal alkemičara... brzi su nekako, još nije ni večer. :)
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
How about Tetrapot Melon Tea?
Možda ipak ne. Krauzer-sama bi nas došao rejpat. :P
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
K-On with guys?
xD :rotfl:
Kill it with fire. :)
Inače, FMA:B (jedini novi anime koji mi je izgleda na rasporedu ovih tjedana) je bio dobar. Manje Mustanga (iako moram spomenuti Mustang dance), ali zato je Envyev kraj bio dobar. Isto tako, Armstrong je dobio svoju minutu slave... "Excellent and elegant!". Dobre stvari tek stižu. :)
-
Šuti, oću K-on sa nježnim dečkima.
Ništa ne gledam u zadnje vrijeme pa nemam čime zataškati spam. Fak.
-
http://www.onemanga.com/Saint_Young_Men/
http://japangeeks.files.wordpress.co...-young-men.jpg
= Citat =:
What if Jesus and Buddha were living on Earth in modern times? What if they shared an apartment in Japan? Saint Young Men is a humorous manga about the daily lives of Jesus and Buddha, with each chapter focusing on some element of modern life, such as Disneyland, rush hour on the train, Christmas, the public pool, carnivals, and more.
:pray:
-
-
evo i mene, cisto da report podnesem ako koga zanima ^^
na 97 epizodi one piecea, stigli u arabastu. rula mi anime mnogo :o
also, idem fma novi gledat :)
-
Poceo sam gledat FMA:Brotherhood i evo dosao do 20 epizode u 4 dana.
Brotherhood mi je definitivno bolji od prvog FMA anime-a. :D
-
Ova zadnja epizoda FMA, preodlično, toliko badass Armstronga nisam vidio :pray:
Osim toga sve po starom, odlično kao i inače,
Envy je napokon crklo i to kako treba, još likova se vraća, jedva čekam finale.
Također jesam samo ja ili je prvi put prekinut recept svakog animea sa udarac-priča-udarac-priča-priča-udarac-priča-priča-priča-udarac-kraj, to mi se pogotovo svidjelo kod Mustanga, nije dao Envyu da zine :D
-
Počeo gledati Gravitation. Čini se zanimljivo.
Trenutno nadoknađujem Kejon zaostatke.
-
Četvrta epizoda Giant Killing-a je vani ;)
-
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_72eb18a4.jpg
Ja sam se prepoznao u gornjem dijelu spektra, a vi? :)
-
Toradora i Kindergarden nemaju šta radit na donjoj listi. D:
Prepoznao se u oba inače. :)
Nego, dobra je bila zadnja epka FMA. Jedna od boljih u cijeloj seriji uopće, jer je opet dala odličnu kombinaciju drame i akcije zajedno sa zanimljivim dijalozima. I kraj, ajme... epic cliffhanger.
Btw, šta je ono ispod Dennou Coil-a?
-
Stavili su Big O u gornji red, to te ja pitam. A gle Kaiji, car i bog.
Za donji red mi je jedino dobro K-On i Code Geass.
Inače neznam kaj je ovo ispod Dennou Coil, vuće na neki mecha-fantasy-adventure...
edit: Pogledao Giant Killing, rula samo tako. A gle ovo xD
http://lookpic.com/d2/i2/2715/fOgwHQAh.jpeg
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Hmhm, koji je anime u donjem desnom kutu gornje polovice, zelena sličica sa osobom u zelenoj uniformi s ganom i s nekim strojevima u pozadini?
Inače, mene ima u obje polovice... Ali smatram da je premalo animea na slici, u gornjoj polovici bi se trebalo naći još puno toga, a da ne govorim u donjoj. Također, Hanamaru ne bi trebao biti u donjoj. A K-On!, čak i ako jest generic weaboo shit, je THE generic weaboo shit.
Izuzev toga, Isusati. :pray: