Ti nisi našao plantaže u Morrowindu u kojima iskorištavaju Khajiite i Argoniane, te robove u onoj pećini pokraj Seyda Neena?
Printable View
Ti nisi našao plantaže u Morrowindu u kojima iskorištavaju Khajiite i Argoniane, te robove u onoj pećini pokraj Seyda Neena?
A kaj su onda Redguardsi?
Naprofinjeniji ratnici u Tamri- OH, I SEE WHAT YOU DID THAR!
Argoniani su crnci a Redguardi arapi.
Europe Gets Premium Skyrim Edition
Oh great, thank you!= Citat =:
The PC version only contains the disc.
Siguran sam da su i amerikanci silno oduševljeni.....
Nekim ljudima koji su updateali na 1.8 se pojavljuju Morag Tong assassini.
http://imgur.com/a/vKPJc
Je li se to nekome ovdje dogodilo?
Thanks. Vidio sam da se updejta, ali nisam uspio vidjeti i naći koje promjene su došle sa novim patchem. Javim ako ih vidim.
Mene se plače kad vidim koliko bi Skyrim mogla bit dobra igra da borba nije sranje.
Skyrim je sranje na gotovo svim poljima gameplaya. Šteta što mi je trebalo sedamdesetak sati da to dobro proanaliziram, ali sve će biti dobro nakon nekoliko proplakanih noći.
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net...JWHv-qQ2t38no_
Full trailer u Ponedjeljak
Malo podsjeća na Dragon Priest masku, a rekli su i da će biti jahanja zmajeva...
DLC će se po svemu sudeći zvati Dragonborn tako da je ovo vjerojatno nastavak MQ-a (kao Tribunal u MW-u).
Pretpostavlja mda je obo Miraak na slici (ima hram na Solstheimu i čini se da se jedan NPC/creature zove tako)
Slika ne radi.
Ova će raditi (sam reuploadao):
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc...fyfo1_1280.jpg
Rade obje.
Daj mi molim te reci koje igre su ti dobre. Ajde, neki top10 ili nešto.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Oblikom liči malo na onu Falmersku masku. Ali mislim da je to slučajnost budemo vidjeli.= Citat =:
Izvorno postao Akul
Izgleda kao Cthulhu. I malo kao vagina
Cuntlunhu
:D
kako bi se Matt Damon zvao da glumi u Skyrimu ?
Dragon BOURNE !!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jedina stvar koja fali Skyrimovoj borbi je nekakav dodge koji bi bio koristan rogue klasama umjesto blokanja. Dobro bi došao i hit detection, ali mislim da dodge najviše fali. Ostalo poprave modovi.
Imaš perk za Sneak skill, Silent roll, ako na to misliš.
Nisam isprobao, ali vjerojatno je beskorisno u borbi
Da, zapravo ga najviše koristim da se brže krećem.
Vratim se ponekad igri al nikad ne uspijem ostati vise od 3 sata. Jel su vise napravili neki mod koji poboljsava melee= Citat =:
Izvorno postao Xero
combat il je jos isti drek?
Jesu. Samo nitko još nije ubacio nikakav dodge potez. Sad idem na nexus pa da ti kažem kako se točno zove mod koji tražiš.
EDIT: Thar you go.
Ono najbitnije što DUEL napravi je da pojača blokanje tako da ubaci foru a la Dark Souls da ti se stamina troši za blok, pa tek ako nemaš dovoljno stamine popiješ HP damage. I još pun k tih rebalansirajućih sitnica.
Hmm provjerit cu to ovih dana. Thx.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao flander
Gljive i arhitektura člankonožaca... it's happening. :)
Borba protiv Dragonborna! Može, samo se nadam da je lik lvl 100. i da kolje u jednom udarcu. :)
Did I saw Morrowind? Brijem da ću ostat razočaran kad na kraju ubace samo dva grada, nešto terena i špilja...