Jel ima ko volje na NA serverima napravit neki tim i igrat iz zajebancije malo ?
Printable View
Jel ima ko volje na NA serverima napravit neki tim i igrat iz zajebancije malo ?
Every once in a while, there comes a champions
al ajde, bit ce super champ
Zato sto je medvjed?
Volibear-a se iscekuje oko godinu dana
Debilana.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
miče se dodge iz igre, i slijedi refound dodge runa...
objasnjenje: "kada se nastacka 100% dodgea neki champovi postaju beskorisni"
koji retardluk.
umjesto da stave da se dodge ne stacka ko dosada, vec kao u doti/honu/dota2 sta bi samo sbalansiralo igru oni micu cjeli koncept iz igre.
sada samo cekam micanja crita jer "hey kada skupis 100% crita i infinity mozes stalno critati za 250% a to je op!"
Bas me zanima sto ce sa Jaxom onda napraviti
Izbacit ce ga iz igre xD
In je pre OP da bi ga s eizbacilo, trebaju ljudi igrat s nekim kad je free.
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Crit se countera sa bilo kojim itemom koji ima armor.
Dodge se countera samo sa Swordom of the Divine.
i? sto sada?
jedino potrebno je da se makne stackanje i gotov problem. nema vise 100%dodge jaxa. njihovo je rjesenje u rangu mojeg crit objasnjenja.also sadam i je sinula ideja da dodaju spell crits. to bi moglo biti isto lulzi, ali NE OP jer se countera sa bilokoji MR itemom jel...
logika=0 na micanju dodgea...
Evo ti njihove logike. A tvoja je kriva jer nisu iste formule za crit i dodge. Razlika između 20% ili 30% crita je znatno manja nego između 20% ili 30% dodga s time da se ta razlika samo povecava s vecim brojevima.
= Citat =:
While both Critical Strike and Dodge use a similar randomization formula, Critical Strike is still countered in much the same way as Attack Damage and Attack Speed: buy Armor. Conversely, Dodge can’t be overcome by getting more Attack Damage or Armor Penetration like other defenses can. This means that Critical Strike is just a damage multiplier, whereas dodge is an entirely new defense type that doesn’t have a series of sensible counters to it.
Historically, there have only been two actual gameplay decisions that have to do with Dodge – Jax’s Counterstrike and the former Nimbleness mastery. While both of these do have some cool nuances to them, they’re not the kind of thing that justifies an entire (otherwise problematic) system in the game. By comparison, Pantheon’s Aegis of Zeonia allows him to “block” attacks, but this block system is not available to every champion in the game. This not only keeps it from getting out of hand, but makes Pantheon more unique in the process.
Dodge also has much more potential to remove satisfaction in a noticeable way than the other defensive stats, mostly due to its random nature. Failing to finish an opponent with an auto-attack because they happened to get their 5% chance to dodge is a pretty poor experience for the attacker, especially since the escape isn’t based on a good gameplay decision or skill-based way to survive. The fun to un-fun ratio is poor.
Možda si propustio dio gdje kažu: "Dodge only starts looking compelling when it can be stacked."= Citat =:
A uz to Riot općenito ne voli nasumične mehanike, crit. i dodge zapravo funkcioniraju po nekakvom pseudo-RNG sistemu.
da champovi imaju samo 20-30% evasiona max, sve bi to bilo lijepo zbalansirano. njihovo micanje nerva se zasniva na temi od "100% dodge je OP".
sta je krajnje mutav razlog za uklanjanje cjelog sistema iz igre.
dodge je jako jeben i sa faking 20ak% sanse, vise od toga se nebi smjelo dopustiti, isto ko i crit. al hej, noi su to dopustili pa ko ga jebe. sad idu sve mjenjat. retardi, zajedno s guinessom.
da taj covjek s 5%dodge nema skilla nikavog, nebi imao tih 5%. da ovaj koji napada ima vise skilla taj nebi pobjego s 1hp. gledaju cisto sa 1 stajalista, drugo oko su skroz zatvorili.= Citat =:
Failing to finish an opponent with an auto-attack because they happened to get their 5% chance to dodge is a pretty poor experience for the attacker, especially since the escape isn’t based on a good gameplay decision or skill-based way to survive. The fun to un-fun ratio is poor.
sada vi meni recite, ejste vi fakat ozbiljni da prihvacate ovakve promjene? micanje evasiona(dodge) je jedan od mutavijih poteza koje mogu uciniti. makar dodali te "nove rune". mogli su jednostavno dodati nove rune i sve 5...
Po meni je bilo cisto dovoljno sto su maknuli dodge sa Phantom Dancera...A koliko se sijecam nisu li oni vec mrdali nesto oko dodga?
Pa postoje s razlogom Ap i Ad carryiji...... Bila bi druga stvar da su svi Ad... Ovako mi bas nesto ne drzi vodu ovo micanje dodgea...
Ali opet su spominjali Sivirinu promijenu passivea tako da umjesto 20% dodga dobiva nesto drugo,,(vjerovatno su tada planirali bacit i dodge u kurac)
100% dodga i tako ne mozes nikako postignuti.Mislim da je hard cap negdje oko 80%.
Kao što sami kažu:
Lakše im je maknuti dodge iz igre nego raditi nove iteme koji bi bili balansirani i counterali dodge. :|= Citat =:
This means that Critical Strike is just a damage multiplier, whereas dodge is an entirely new defense type that doesn’t have a series of sensible counters to it
EDIT:
@m0dkayZ Mislim da su planirali to vec kada su onaj nimblees masterie maknuli. Ali da najavili su remake jaxa i promjenu pasiva.
Ma meni neide u glavu to sto je jako tesko Counterati Jaxa...Ikoji pametni AP ga zgazi ko beba zvecku...
Cak i AD uz onaj item.... Po meni je to bespotrebno...
Umjesto da naprave jos koju zabavnu mapu da se malo promjeni meta game oni samo heroje stancaju
Prestao sam igrati otkada su dosle nove masterije tako da neznam sadasnje stanje ranked-a. Bio sam drzo 1800 na s2.....(i 1700 na s1)
A zašto ne bi prihvaćali?= Citat =:
U cijeloj igri postoje 3 championa koja imaju "dodge" (od kojih jedan ima mizernu količinu, a jedan je živa katastrofa) i točno 2 predmeta koja imaju veze s "dodge".
+1
Duke, igra se kaj?
aha, teze je counterati dodge sa 2k itemom od crita za koji ti treba vise od 3k za iole kvalitetno counteranje (sam thornmail ti NECE spasiti glavu, jer 100 armora je nedovoljno za ikakv counter)
a thornmail=sword of d. po cijeni (+-100njak golda)
totalno ste u pravu. lakse je i bolje iskoristiti 2 il vise slotova za coutneranje crita od 1 slota za coutneranje dodgea.
totalno
Tko je rekao da je teže counterati crit. od dodge?
Usput rečeno ti shvaćaš da je armor counter za AD, AS i crit. koji će u znatnim količinama biti prisutni na 40-45 championa ako oni budu koristili normalne buildove?
Da a full je lako napraviti build koji ti daje 100% crita. I samim time nemas nikakav resistance ili healt pa te svi one shotaju.
da, a puno efikasniji je full dodge build...
svaki dan bi radje mjenjo 100%crit za 100%dodge.
sa critom barem mogu pobiti kad mi nesto dode, sa dodgom mogu samo jebati sam sebi mater jer nemam dmga. i onda se pojavi, npr, LeBlanc sa 100apa koju si outlvlo za 10 lvla (ti lvl18, ona lvl8), sa 100AP i siluje te u mozak.
vi toliko dizete taj dodge u nebesa da je to nesto strasno. dodge nije op, smao treba znati igrati protiv njega.
et vam konkretniji primjer iz dote:
ima 1 item koji daje 30% evasiona. rade se na carryima. jedini nacin da ga se countera je da se kupi MKB-daje true strike+dmg/att speed (neka vrsta sword of divina). nikome nije palo napamet "ajmo maknuti evasion iz igre". svi to coutneraju sa tim itemom ili spellovima. i bok. nije OP, nije UP vec je taman.
na odredenim herojima full crit radi. ad poppy je cisti dokaz toga. sa ulti mozes posmicati cjeli tim prije nego te taj 1 dohvati. naravno, nemozes sada se chargati medu njih sve i nadati se najboljem, malo mozga treba se imati. isto siguran sam da bi full crit mogao i natjerati da radi na nocturne, al eto, bolji je armor penetration na njoj/njemu/tome
pisiste sta ocete, nema me do ned vise za pcem.
hf gl
S razlogom postoje Ap heroji. I hibridi.
Nisam ni ja dugo naletio na tebe il Drumsa, možda zato kaj odigram samo jednu dnevno, većinom oko 17, nekad u 21.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ma evo ja rijetko igram, gužva na fasku. A i nekak ja bolja igra kad je se rijeđe igra. Možemo sutra nabaciti jednu ak buš za.
nerfaju minione? :shock:
Očito nisu shvatili šalu sa caster minions op :(
Nego remake sivir. Napokon da je malo zaigram :)
Kiwi ja sam igro Sivir na 1400 i predobra je pogotovo protiv ap nubova na midu.... Turret sam rusio min 7min a ako potraje 11
Samo trazi early Blue
Čini mi se ok patch, a i Volibear mi kul djeluje.
Imam još 150 RPa od onoga kaj su poklonili davno tak da ću kupiti ili hextexh siona ili mr. mundoversea ili yellow jacket shena...