mama=/=cura
mame su lake
Printable View
mama=/=cura
mame su lake
pogotovo od madjara, ako me beres
ja ne berem. imam ljude da beru umjesto mene. ja jedem samo plodove njihove zetve
Ocito ga je veoma teško pogodilo to što se u cvijetu svoje mladosti preselio u Mađarsku pa kompenzuje.
Gledam pauka kako radi mrezu u kutu.Jebeno.
Zakon.
Radim od ništa do svašta i kuham se, baš je sparno u Rijeci...
Pripremam se za učenje.Veoma sam umoran jer je neki susjed (Klanjam mu sve) odlucio zajebavati sa svojom bušilicom od 8-13 i imo je bas perfektan timing da se vrati svom poslu baš kad sam počeo sanjati.......
pucketanja gajger-milerovog brojaca i tako to (zapravo ne al ne primjecujem da se malo sta promijenilo u zadnjih 30-tak godina)
fino je ovde
Černjobil? :/
Sad sam u Chernihivu sto i nije tak daleko od G tocke, idem tek sutra tamo, juce sam stigao u Kharkov
Donesi mi koji artifekt.
Stavi na forum slike.
Kitaš ispričat ćeš mi malo o logistici tog puta, namjeravao sam negdje otputovati ovo ljeto a černi mi je nekako najzanimljiviji ^^
Nego, vani je sparina, oblačno, ogromna vlaga i vrućina, mozak se topi i ne može se kretati, u stanu imam klimu, ali je okrenuta u drugu stranu pa mi je opet jebeno vruće -.-
Kao učim...
Ubijam Balthazara. :'( (BG2ToB) Prelazim po ko zna koji put,ali ovaj put s mage-0M.
Čovječe, što ti radiš sa životom :D
Iz tvojih postova zaključujem da nemaš niti jednu obavezu u životu
Pfff.Pa ne dolazim na forum da bitcham o zivotu i obavezama.Taj deo izostavljam. :D
Dobra odluka.
gejmanje s frendovima nakon pun kurac vremena :) dota haha xD
Jedem Nutellu zlicom i chillam.
Imat ću pet četvorki i sve ostalo petice na kraju godine, starci popizdili, jer sam loš. :pray:
high-expectations-asian-dad.jpg
Luka jako si popustio razočaran sam.
Zbog toga ni ti ni Xero nesmijete biti na forumu dok sve ne bude pet.
Ko je Luka bokte?
Chupa.
Lolne. Zašto?
Čupa se čini kao osoba koji be se zvala Luka. Iako se zove Ivan.
Oh. Tak reci.
Luka? Ja sam tru Ivan.
tru Ivan.
Odspavao sat vremena pa se osjećam ko da sam u drugom svijetu i kontemplatiram misterije univerzuma, dovraga i to poslijepodnevno drijemanje.