Ne znam šta je gore - badminton ili hokej na travi? Moj glas ide badmintonu.
Printable View
Ne znam šta je gore - badminton ili hokej na travi? Moj glas ide badmintonu.
Begminton (tako svi izgovaraju, baš me briga) se igra kad se ide na piknik ili nešto.
I kul je i zabavan.
aaaaaaaaAAAAAA
Radim neku montažu 2 sata u After Effecstu za 6-sekundni logo na početku filma (Pekmez Productions Presents) i onda umjesto Save Project stisnem Close Project... i još se čudim kao zašto me pita hoću li sejvati kad sam ionako to odabrao (računam valjda neki file ostao od prije).
Stisnem "no".
....
....
di... di mi je video?
...
oh well idemo opet
:hangin: :hangin:
Ah, meni je najbolje u AE bilo kad pravim filmic cijeli dan, intro za frag movie, i onda ga nemogu renderirat, program jednostavno kresa zbog nedostatka resursa. Na kraju moram izbacit leyere ili izmisljat gluposti da se renda. Cak imam i SS tog videa.
http://i417.photobucket.com/albums/p.../Capture-4.jpg
The Bosnian diamond. :rotfl:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Babitz
DZEKO :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
BOSNA VODI
Ljudi koji ne mogu ispravno linkati youtube video.
Nevjerojatno nešto.
i ljudi koji direkt linkaju s 4chana i funnyjunka
BIčam po jebenom prijenosu broja. Tri jebena tjedna.
Bičam po Criterionu i YT-u. Seronje, ukloniše mi video sa 30 000 viewova. A još je bio dobar video... :(
Jel bilo koprofilije? :D
Wat?
Valjda copyright infringementa.
Bičam po redukciji vode. Jebemti, jedva se istušira. :(
Komično mi to, vi tamo na kontinentu morate štedjet, a ja ovdje na otoku si svaki drugi dan mijenjam vodu u bazenu. Nije morska, jel.
u puli isto imaju redukciju
Bičam po imbecilnom provideru koji mi je blokirao piratebay... mislim ono, fakat?
OMG piratiziraš? :shock:
Samo filmove i muziku :D
:fof:
Pa samo iskoristi alt linkove, simple as that.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Unlocked ftw :)
Na PCPlay forumu nitko ne piratizira. PirateBay se koristi u svrhe razmjene podataka među studentima i prijateljima, skidanja besplatnog softwarea i besplatne glazbe koju sami glazbenici stavljaju gore da podijele sa svijetom, te kao alternativni izvor za skidanje demo igara zbog zasićenosti službenih servera na koji developeri stavljaju svoje demo igre. Eto.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Upravo tako.
http://www.facebook.com/BabyGeorgeBaby
Creepy D:
To se ne računa.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull