Vražji Hell on Wheels!
Printable View
Vražji Hell on Wheels!
napokon zvaršila pauiza sa TMNT:D jebote ko ce više docekat :D
btw krenuo sam bio gledat onaj The Newsroom, al nije mi neš, kao neka verzija Housa samo se frajer bavi vjestima, vodi studio i ima svoju ekipicu, dok je on sarkastičan,bezobrazan itd
fakat mi se nije dojmilo ni malo
Vidio da HRT emitira House of Cards pa rekoh da pogledam. Prva epizoda je bila dosta dobra, budem pratio seriju.
I bolje ti je
Pogledao i ja...kvalitetna je i gleda mi se ali čisto sumnjam da ću se sjetiti pratit. Politika mi je nekak debelo predvidljiva i izlizana tematika.
Btw u utorak pocinje 2. sezona Agents of SHIELD
Pogledao Twin Peaks. Prva sezona odlična, prva polovica druge sezone jako dobra, a onda mi je počelo biti dosadno. I kraj mi je predvidljiv i bezvezan. Ali sveukupno mi je jako drago da sam je odgledao.
Isplati li se gledati onaj filmski prequel?
pogledao prvu sezonu Deadwooda...dobro je, iako mi ima malo prespor tempo i premalo zanimljivih događaja...produkcija je vrhunska, glumci također...nekih 7,5/10
Počeo ja sa originalnim Star Trekom jučer, pogledao prve četiri sezone. Zasad kul, al ipak više čekam epizode gdje su alieni zastupljeniji. :D
valjda misliš prve četiri epizode...
Da. XD
završila TMNT druga sezona
10/10
sljedeći tjedan 3. počinje, baš me zanima kako ce sjebat Kranga :D
btw jel tko gledal Gotham ?:D
pa ko je vjerovati IMDB onda počinje sljedeći tjedan, tj. 3.10.
Pogledao nove Sleepy Hollow i S.H.I.E.L.D.
Obje odlične, al S.H.I.E.L.D. mi je čak imao bolji početak sezone.
Došo je i novi Person of Interest, no ostavljam si ga za sutra.
A za Gotham i nove stvari ću pričekati da se malo razrade pa ću vidjeti jesu li vrijedni gledanja.
South Park na Kickstartere. :pray:
Yep, obećavajući početak sezone.
Krenuo sam sa Newsroom prije par dana i zasad je baš dobro. Hrpa simpatičnih likova i zanimljiv pogleda na stvari iza kamere. Jeff Daniels je dosta dobar. Bome ne znam da li sam ga gledao igdje osim u Glup i gluplji prije 100 godina.
pogledao treću sezonu Modern Family - dobra je, iako mi druga ostaje najbolja dosad - 7/10
Gotham je smeće. Amatersko, zbzrzdano, klišejno, groteskno, odvratno, britansko d-list smeće sa najlošijom glumom i režijom ikad. 0/10
Al i dalje bolji od Arrowa.
I meni se ne svida Gotham, jos su napravili Bruce Wayna nekog ema. Pogledao i prvu ep The Flasha, malo je losije od Arrowa.
Bacite oko na The Mindy Project. Skroz ok serija.
Twin Peaks se navodno vraća na TV nakon 25 godina.
http://www.serijala.com/drama/twin-p...ziju-ozbiljno/
Neće to biti to.
Ak uzmu nove glumce neće valjati, a stari su već prestari.
Trebao je snimiti završni film (a ne prequel) nakon ukidanja i to bi bilo to.
TI MATER. Ovo mi je najbolja vijest koju sam čuo ove godine, kako god da ispalo.
Kakvi su to jebeni genijalci, točno kao što je i Laura Palmer najavila na kraju orginalne serije: "I will see you again in 25 years."
Lynch je u originalnoj seriji radio samo prve tri epizode ako se dobro sjećam...i to se fino osjetilo. Ako će Lynch biti samo producent onda je će to biti čisto mlaćenje para a ako se primi stvarno posla i sjedne u redateljski stolac onda imamo remek djelo, bez najmanje sumnje.